20 fok körüli csúcshőmérsékleteket mérhetünk ma egész Nógrádban

További olvasott hírek
Közvetlen beszélgetés Witzmann Mihállyal a Sió-zsilip átadásánál

SONLINE Siófokról jelentkezünk legújabb podcast adásunkkal, ahol Witzmann Mihály országgyűlési képviselővel a Sió-zsilip átadási ünnepségén készült interjúnkat osztjuk meg.

Nem tágít a rossz idő: sok eső, szél, hideg vár ránk

KEMMA Mondjuk, milyen lesz az időjárás szerdán.

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

BORSONLINE Volt olyan, amikor társadalmi nyomásra azt érezte, mindent egyszerre kell csinálnia.

Versenyben töltötték a kolbászt

SONLINE Hagyományteremtő szándékkal rendeztek kolbásztöltő versenyt Szentgáloskéren a hétvégén. Rajthoz álltak a gölleiek, a kisgyalániak, és Igalból két csapat is nevezett. 

Durva számok jönnek: megtaláltuk Nógrád jelenlegi legdrágább használt autóját

NOOL Aki rendszeresen böngészi a megyei használtautó piaci kínálatot, most egy nem mindennapi vétellel találhatja szemben magát.

Néptánc, jelmezesek és fánk: karneváli hangulat uralkodott Balassagyarmaton

NOOL Idén is megrendezte a nagy sikerű farsangját a Vadóka Néptánc és Szabadidős Közhasznú Egyesület együttműködve a Lamenda Alapítvánnyal és a Mikszáth Kálmán Művelődési Központtal Balassagyarmaton. Néptánc, jelmezesek és a fánk sem maradhatott el a hétvégi programról.

Sváb disznótor finomságait kóstolhatták a vendégek a szendehelyi böllérek jóvoltából (videó)

NOOL Hagyományos sváb disznótorra hívták a vendégeket szombaton Szendehelyen. A polgármesteri hivatal épületének udvara megtelt a versengő böllércsapatokkal, míg a levegőt teljen áttelítette a húsfeldolgozás hamisítatlan illatfelhője.

Új hónap, új frizura: éveket fiatalodott Gáspár Bea

NOOL A Gáspár-családban mindig történik valami. Óriási esküvő, polgárpukkasztó szülinap, botrányos focimeccs… A nógrádmegyeri család folyamatosan a bulvár kereszttüzében van.

Elektromos vezetékre dőltek a fenyőfák Salgótarjánban

NOOL Elektromos vezetékre dőlt két nagyméretű fenyőfa szombat délelőtt a megyeszékhelyen, az Aknász úton – közölte portálunkkal Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelem Igazgatóság szóvivője.

Átszúrja a mellbimbó a felsőt, melltartó nélkül fotózták a kebelcsodát

RIPOST A szexi Valentina még ruhában is észbontóan érzéki.

Szerdán is borult idő várható, esővel, záporral

ZAOL Borult időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral. Az északnyugatira forduló szél többfelé lesz élénk. 7 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására, írja előrejelzésében a köpönyeg.hu.