21 napos testi, lelki megtisztulás program

Minden mindennel összefügg. A környezet komoly hatással van a test és a lélek működésére egyaránt. 21 nap alatt tegyen rendet az életében, tisztuljon meg testileg, lelkileg egyaránt!

További olvasott hírek
Többnyire napos időre számíthatunk kedden Zala vármegyében

ZAOL A köpönyeg.hu előrejelzése szerint kedden napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, de délnyugaton továbbra is borús maradhat az ég. Néhol zápor, a hegyekben hózápor előfordulhat. Délután 10 fok körül alakul a hőmérséklet. 

Jégen gyilkolják az AMG elektromos kupéját

AUTOMOTOR Egyértelműen a stuttgarti vetélytárs akkumulátoros-elektromos hajtású kupéjára céloz a Mercedes-AMG új modellje.

Álca nélkül: lépcsős hátú Passat Kína számára

AUTOMOTOR A FAW-VW vegyesvállalat fogja készíteni a kínai piac számára az arrafelé Magotan néven forgalmazott szedánt.

Bearanyozta szuperautóját a Touring Superleggera

AUTOMOTOR 3 évvel ezelőtt dobta piacra a Ferrari 488 Pista-átépítését a Touring Superleggera, amely most bearanyozta a konstrukciót.

Hamarosan indul a forgatás: Stohl Andrást követelik a kommentelők az Ázsia Expressz új évadába – íme a többi favorit

BORSONLINE Ősztől immár ötödik alkalommal kerül képernyőre az Ázsia Expressz.

Imádod az ABBA zenéjét? Ezt a 20 perces edzést látnod kell! (videó)

DIETAESFITNESZ Az ABBA zenéjét nem lehet megunni és ha meghallod, azonnal táncra perdülsz. Használd ki ezt a lendületet és edz velünk. Ezt a videót látnod kell!

7 napos menetrend, a sztárok edzésterve

DIETAESFITNESZ Hogyan küzdjük le a monotonitást? Hogyan építhető be a sztárok 7 napos edzésterve a saját életünkbe? Eláruljuk!

3 alakkímélő ebéd, amihez nem kell bekapcsolni a tűzhelyet

DIETAESFITNESZ A nyári melegben könnyű, frissítő fogásokra vágyunk, lehetőleg olyanokra, amiket nem kell sem sütni, sem főzni. Az alábbi fogyókúrás ebédek pont ilyenek!

Ismerjétek meg a legsportosabb 67 éves nagymamát

DIETAESFITNESZ Elképesztően aktív életet él Sharon Mehalek, aki 11 unoka büszke nagymamája. Nem arról van szó, hogy a cuki nagyi nordic walking bottal tesz kisebb túrákat. A 67 éves Sharon kőkemény edzésekkel kigyúrta magát.

2027-re a minden 10. magyar felnőtt cukorbeteg lesz

DIETAESFITNESZ Népbetegség lett a cukorbetegség, vagyis a diabétesz, melynek november 9-én lesz a világnapja. A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége ingyenes budapesti rendezvényt szervez, ahol az edukáció mellett az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás fontossága is előtérbe kerül.

Egyre több helyen védik alácsúszásgátló elemek a motorkerékpárosokat

AUTOMOTOR A HUMDA támogatásainak köszönhetően a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei új motoros alácsúszásgátló elemeket telepítettek a Somogy vármegyei bálványosi bekötőút 400 méteres szakaszára.

Az eddigi legfontosabb Audi az új Q6 e-tron

AUTOMOTOR Jövőbiztos műszaki alapot készítettek a PPE-vel, amelynél már digitális szolgáltatásokkal is pénzt fognak keresni az Audi Q6 e-tronnal.