4 zóna, amelytől egészségesebb lesz az otthonunk

Közvetlen környezetünk hatással van a kedvünkre, az általános közérzetünkre, ezáltal pedig akár a fizikai állapotunkra is. Éppen ezért érdemes úgy rendezni, alakítani az otthonunk, hogy az a mi feltöltődésünket, jóllétünket szolgálja.

További olvasott hírek
Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Bevezetés a modern klasszikus stílusba

LAKASKULTURA Manapság teljesen elmosódnak a határok az egyes lakberendezési stílusirányzatok között, kombináljuk mi is bátran az elemeket!

Dekoráljunk hűsítő fehérrel!

LAKASKULTURA A forró nyári hónapokban üdítően hatnak a fehér árnyalatok a lakásban, ráadásul remek hátteret biztosítanak a különböző egzotikus mintáknak is.

Zsalugáter: árnyékoló és dizájnelem

LAKASKULTURA A nyári melegben fontos, hogy ki legyen alakítva a ház megfelelő árnyékolása. A napellenző és a redőny mellett népszerű megoldás a zsalugáter is, megmutatjuk, miért.

Szürke és pop-up színek a lakásban

LAKASKULTURA A szürke és annak összes árnyalata örökzöld megoldás a lakberendezésben. Szinte nem létezik olyan tér, ahol nem mutatna jól bármely más szín mellett egy otthon enteriőrjében. Ha pedig vidámabb színekkel vegyítve használjuk akár a lakástextileken vagy a kisebb berendezési tárgyakon, akkor még sikkesebb lesz az összhatás.

Ezt a 7 dolgot nem szabad a mosogató alatti szekrényben tárolni

LAKASKULTURA A legtöbb konyhában a mosogató alatti szekrényke rejti a szemetest. Ezen felül rengeteg olyan holmi kerül ide, aminek nem találunk jobb helyet. Aztán el is felejtjük és kezdődik a baj...