4 zóna, amelytől egészségesebb lesz az otthonunk

Közvetlen környezetünk hatással van a kedvünkre, az általános közérzetünkre, ezáltal pedig akár a fizikai állapotunkra is. Éppen ezért érdemes úgy rendezni, alakítani az otthonunk, hogy az a mi feltöltődésünket, jóllétünket szolgálja.

További olvasott hírek
Így készítsd el a húsvét egyik klasszikus süteményét, a répatortát: kuglófformában sütve még szebb lesz!

MINDMEGETTE A húsvéti nyúl kedvenc csemegéje a répa, talán innen ered a szokás, hogy húsvétkor répatortát készítünk. Most egy különleges receptet hoztunk: a tésztát kuglófformába tettük, úgy sütöttük meg. A látvány mesés lett, az íze pedig fantasztikus!

Ezt a 7 dolgot nem szabad a mosogató alatti szekrényben tárolni

LAKASKULTURA A legtöbb konyhában a mosogató alatti szekrényke rejti a szemetest. Ezen felül rengeteg olyan holmi kerül ide, aminek nem találunk jobb helyet. Aztán el is felejtjük és kezdődik a baj...

Hétköznapi megoldások nagy belmagasságú lakásokba

LAKASKULTURA A városi nagypolgári lakásokat mindenki úgy képzeli el, mint ahogy a kosztümös filmekben látta. Nagy belmagasság, és túlzottan is elegáns bútorok. A valóság azonban sokszor mást mutat.

Férfias vonások a lakásba

LAKASKULTURA Ha nem is kimondottan legénylakásnak szeretnénk kialakítani egy otthont, akkor is rendelkezhet egyértelműen férfias vonásokkal.

Szeretnél környezettudatosan élni, de nem tudod, hogyan kezdd? Megmutatjuk!

LAKASKULTURA Fontos a környezettudatosság, de sokan vannak, akik hiába szeretnének eszerint az elv szerint élni, nem tudják, pontosan mivel is kezdjék mindezt.

Kreatív legénylakás Újlipótvárosban

LAKASKULTURA Az itt bemutatott lakás ékes példája, hogyan lehet régi helyiségekből csodás új lakóteret varázsolni.