5 tipp, hogy a munkahelyeden se rontsd el a diétádat

A folyamatos stressz és rohanás mellett nehéz elérni, illetve megtartani a kívánt testsúlyt… Ám korántsem lehetetlen!

További olvasott hírek
Toprangadót vívnak a Közép csoportban

BAON Ezen a hétvégén a vármegyei harmadosztályú bajnokság Déli, Közép és Nyugati csoportjában a 17. fordulót rendezik meg, az Északi csoportban pedig már a 19. kör következik. A mérkőzések szombaton még 15., vasárnap viszont már 16 órakor kezdődnek. A hétvégi kínálat legnagyobb rangadóját Akasztón vívják, ahol az Akasztó második csapata a 2. helyen álló Kaskantyút fogadja.

A Tigrisek legyűrnék a Tisza-partiakat

KEMMA A MOL Tatabánya KC a hétvégén a Szeged gárdájával találkozik. Egy biztos a Kék Tigriseknek nem lesz könnyű dolga a Tisza-parti gárda ellen.

Titkos terve lehet a román kormányfőnek a teljes schengeni csatlakozásra

VG Vasárnaptól a román állampolgárok elfelejthetik a klasszikus reptéri ellenőrzést, de a schengeni csatlakozás a vízi közlekedésben is megvalósul.

Újabb gyomorforgató ügy látott napvilágot: 10 évnél fiatalabb gyermekekről van szó

KEMMA Mintegy 11 ezer, gyerekekről készült pornográf felvételt találtak a férfi telefonján.

Kecskeméti Kadás siker a közgazdasági diákolimpián

BAON Budapesten, a Corvinuson rendezték meg az idei Közgazdasági Diákolimpiát. A rangos versenyen Andrási Szabolcs, a kecskeméti Kada Elek Technikum diákja 3. helyen végzett. Szabolcs így tagja így annak magyar csapatnak, mely Görögországban képviseli majd hazánkat az angol nyelvű nemzetközi döntőn.

A görög kormány megúszta, de felelőse továbbra sincs a vasúti tragédiának

VG Eddig több mint harminc vasúti alkalmazott ellen indult eljárás, de egyikük sem magas rangú vezető.

Gyarmati Panka terhessége alatt is volt, hogy kézen állva edzett

HEOL Az egri sportoló, Gyarmati Panka alig veszített az erejéből a várandóssága alatt. Terhessége során is edzett.

Szennai leány, karádi legény is egy pakliba került

SONLINE Egyedi kártyapaklit készített a Zselic Táncegyüttes. A 32 lap mindegyikén egy-egy különleges viselet látható, így bemutatva Somogy sokszínű hagyományait.

Harci drón roncsait találták meg Romániában

VG A hadsereg vizsgálja az esetet.

Kukásautóról rakták a szemetet a ház elé Egerben + videó

HEOL A Vécseyvölgy utcában készült a nem mindennapi felvétel. A videón jól látszik, hogy a kukásautóról rakták a szemetet az utcára.

Vérre menő küzdelem zajlik majd a dobogón, tovább növelheti előnyét a listavezető

BAMA Pikáns csatákat rendeznek az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei I.-es bajnokság huszadik fordulójának szombati játéknapján. Némi túlzással ugyan, de gyakorlatilag vérre menő küzdelem várható a dobogós csapatok egymás elleni ütközetén, míg a liga legjobb formájában lévő együttese, valamint a listavezető Villány vasárnap gyarapíthatja pontjait.

A Dabas ellen visszaszerezné stabilitását a QHB-Eger

HEOL Bő egy hónap múltán ismét hazai pályán szerepel a QHB-Eger férficsapata. Szombaton 18 órától a középmezőnyhöz tartozó Dabas KC érkezik a Kemény Ferenc Sportcsarnokban.

Szoros meccseken maradtak alul a fővárosban az ifjú pólósok

SONLINE A Kaposvári Vízilabda Klub kiemelt országos bajnokságában szereplő utánpótláscsapatai a Budapesti Honvéd vendégei voltak a felsőházi rájátszás hatodik fordulójában.

Az elismert orvos is a Fidesz-KDNP jelöltje

TEOL Dr. Bali Ildikó a kormánypártok képviseletében indul.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

HEOL Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Ezernyi virág között fogyott a sonka és a hal a piacon

SONLINE Egyike volt azon kevés helyeknek a Kaposvári Nagypiac nagypénteken, ahol, ha feledékenyek lettünk volna a munkaszüneti nap miatt, beszerezhettük az ebédhez valót.

Ápolják az utolsó magyar felszentelt király emlékét

BAON Három nappal halálának évfordulója és Húsvét Ünnepe előtt, a bajai Keresztény Értelmiségiek Szövetsége csoport két tagja rendbe tette IV. Károly emlékművét, az elmúlt évekhez megszokottan – adta hírül Vedelek Norbert elnök közösségi oldalán.

Húsvéti dekorációval készültek a NEKA sportolói

SONLINE  

Süllőt és csukát is telepítettek a Balatonba

SONLINE  

Különleges időutazásra csábítanak a Petőfi Népe régi fotói Kecskeméten – galériával

BAON Egy különleges időutazásra csábítja a látogatókat a Kecskeméten, a Magyar Fotográfiai Múzeum legújabb tárlata. A Petőfi Népe napilap 80-as és 90-es évek régi fotóit tekinthetik meg az érdeklődők, melyek mindegyike egy kedves emléket, egy régi történetet, egy nosztalgikus tárgyat vagy egy régi ismerőst juttathat eszükbe.

Húsvéti tojáskeresésre hívták a családokat a szolnoki Ormos parkban – galériával és videóval

SZOLJON Az éjszakai esőnek nyoma sem volt péntek reggel, verőfényes napsütés fogadta a szolnoki Ormos Imre parkba érkezőket. A Szolnok Élménysziget munkatársai kiváló hangulatú, hamisítatlan húsvéti programokat kínáltak számukra.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

SONLINE Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Suhajda Szilárd felesége „Nem gondolsz bele, hogy utoljára találkoztok” – videóval

BEOL Exkluzív interjút adott a Mokkának a tragikusan elhunyt békéscsabai kötődésű hegymászó, Suhajda Szilárd felesége, Legindi Tímea. A beszélgetésről a Borsonline számolt be. Legindi Tímea mesélt férje, Suhajda Szilárd fiukhoz, Somához fűződő nagyon szoros kapcsolatáról és a tavalyi tragédiáról is.

Az első pont begyűjtése most a cél Kisdorogon

TEOL Tevelen veretlen, Kisdorogon nyeretlen csapatok találkoznak a Tolna Vármegyei II. osztályú focibajnokság hétvégi fordulójában.

Húsvéti programokra invitálta a kunszentmártoni iskolásokat a „nyúl”

SZOLJON Nyúl jelmezbe öltözött kabalafigura osztott szórólapot a minap a kunszentmártoni általános iskolában. A helytörténeti múzeum aktuális programjait hirdették.

Napokon belül jön Musk legújabb dobása, a Grok-1.5

VG A Grok-1.5, messze felül fogja múlni az elődjét - ígéri Musk.

Forma–1, Manchester City, Michael Jordan, Mike Tyson – mindenki csak találgatja, mire készülhet a Netflix

VG Újra és újra felvetődik, hogy a streamingszolgáltató beszáll-e a sportközvetítési piacra: bőven szólnak mellette érvek, de egyelőre senki sem biztos benne, hogy elkötelezett-e a sportok mellett, vagy csak csipeget.

Továbbra is szavazhatunk a kedvenc színészünkre

BAMA Még voksolhat a publikum a Pécsi Nemzeti Színház közönségdíj-szavazásán. A nézői szavazatok döntik majd el ugyanis, hogy ki legyen az évad női, illetve férfi előadója. Szavazni június 1-ig van lehetőség a Pécsi Nemzeti Színház weboldalán. Ehhez a színházjegyünkre vagy a bérletünkre lesz szükség, a vonalkódhoz tartozó számsorral lehet voksolni. A bérletesek annyiszor tehetik ezt meg, ahány előadásra szól a bérletük. A két Közönségdíjat a június 7-i Chicago előadás előtt adja át Lipics Zsolt a nyerteseknek.

Imádod az ABBA zenéjét? Ezt a 20 perces edzést látnod kell! (videó)

DIETAESFITNESZ Az ABBA zenéjét nem lehet megunni és ha meghallod, azonnal táncra perdülsz. Használd ki ezt a lendületet és edz velünk. Ezt a videót látnod kell!

7 napos menetrend, a sztárok edzésterve

DIETAESFITNESZ Hogyan küzdjük le a monotonitást? Hogyan építhető be a sztárok 7 napos edzésterve a saját életünkbe? Eláruljuk!

3 alakkímélő ebéd, amihez nem kell bekapcsolni a tűzhelyet

DIETAESFITNESZ A nyári melegben könnyű, frissítő fogásokra vágyunk, lehetőleg olyanokra, amiket nem kell sem sütni, sem főzni. Az alábbi fogyókúrás ebédek pont ilyenek!

Ismerjétek meg a legsportosabb 67 éves nagymamát

DIETAESFITNESZ Elképesztően aktív életet él Sharon Mehalek, aki 11 unoka büszke nagymamája. Nem arról van szó, hogy a cuki nagyi nordic walking bottal tesz kisebb túrákat. A 67 éves Sharon kőkemény edzésekkel kigyúrta magát.

2027-re a minden 10. magyar felnőtt cukorbeteg lesz

DIETAESFITNESZ Népbetegség lett a cukorbetegség, vagyis a diabétesz, melynek november 9-én lesz a világnapja. A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége ingyenes budapesti rendezvényt szervez, ahol az edukáció mellett az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás fontossága is előtérbe kerül.

A sereghajtónál vizitál a HE-DO B. Braun Gyöngyös

HEOL A QHB-Eger elleni vármegyei rangadó megnyerését követően a sereghajtó Fejér B.Á.L-Veszprém vendégeként folytathatja a pontgyűjtögetést a HE-DO B. Braun Gyöngyös férficsapata.

Két olimpikon tanította a páston az oroszlányi bombázót

KEMMA Arnold Schwarzenegger után most Esztergályos Patrikkal és Imre Gézával készített közös képet mutatott közösségi oldalán a modell. Két olimpikon tanította a páston Kocsis Alexandrát.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

BAMA Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Nagybetűs művész: fotókiállítás nyílt a Kepesben

HEOL Képek Tündérországból: Balási Csaba három fotósorozatot hozott Egerbe. A fotókiállítást május 5-ig lehet megtekinteni.

A második Balatonlelle a harmadik Nagybajom otthonában lép pályára

SONLINE A Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában is rendeznek rangadót: a második Balatonlelle a harmadik Nagybajom otthonában lép pályára szombaton délután.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

TEOL Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

BAON Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Tarnaszentmiklóson nagyon készülnek a Tarnaörs legyőzésére

HEOL A Heves vármegyei III. osztályú bajnokságan a 18. forduló mérkőzéseit játsszák a csapatok, köztük a Tarnaörs tarnaszentmiklósi vendégjátékával.

Szemetet gyűjtöttek

KEMMA Az idén a Kenzo Lovasudvar önkéntesei tisztították meg a település környezetét a Vértesi Natúrpark szemétgyűjtési akcióján. A legtöbb szemét ismét a Várgesztes-Vértessomló közötti útszakaszon volt. A résztvevők hat zsák szeméttel tértek vissza, a jól végzett munka jutalmaként a lovardában délben szürkemarha kolbász, mustár és kenyér várta őket a Pro Vértes Nonprofit Zrt. jóvoltából. Az önkéntesek a Natúrpark területéről összesen 5,8 tonna hulladékot szedtek össze – írta a vertessomlo.hu.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

BEOL Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Ünnepi kirándulást szerveznek

BAMA Húsvéti medvehagymatúrát szervez március 30-án a Meteo Mecsek. A kirándulás találkozási helye a Remeterét, ideje délelőtt 10 óra. A túra keretében medvehagymaszedés lesz szabadon, valamint séta a Remeteréten, a gyerekek pedig a játszótéren is el tudják foglalni magukat. Igény szerint egy kisebb körtúrát is szerveznek a réttől a Sós-hegyi kilátóba, majd vissza a találkozópontra. 

Zsigó Róbert új megbízatást kapott

BAON Megtisztelő felkérést kapott Orbán Viktor miniszterelnöktől Zsigó Róbert Baja és térsége országgyűlési képviselője.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

SZOLJON Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

KEMMA Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.