8 ellenállhatatlan málnás desszert

Az eper után a nyár másik kedvenc gyümölcse a málna. A málnát magában is nagyon szeretjük, a szerencsésebbek a kertjükben a bokorról szüretelhetik. Az eperhez hasonlóan ezt a piros gyümölcsöt is sokféle desszertbe használhatjuk. Mennyei sütiket, fagyikat készíthetünk málnával.

További olvasott hírek
Új hajókkal indul a balatoni szezon

VG A Bahart négy új hajója idén kezdi meg a szolgálatát Magyarország legnagyobb taván.

Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.

Bejelentést tett Király Viktor, holnaptól így fog élni

BORSONLINE Az énekes nagy nap előtt áll, így fogadalmat tett.

Az egri DK szerint érdektelenségbe fulladt az állatvédelmi gyűjtés

HEOL Az egri DK korábbi polgármesterjelöltje és egy tagja beszélt arról, hogy miért nem valósult meg a tavaly karácsony előtt beígért akció. A gyűjtést szerintük túl későn hirdették meg.

6 tipp, hogy minden mártás és szósz csomómentes legyen

VIDEKIZE Garantáltan megfelelő állagú és kellően sűrű lesz az ételed, ha mindig a jellegének megfelelő technikát választod. Mutatjuk, melyek ezek.

Etessük szőlővel a vendéget!

VIDEKIZE Ha hirtelen ugrik be valaki hozzánk egy kávéra vagy egy italra, szeretjük pár falattal is vendégül látni.

Szőlőt a sütibe, és a lekvárba? Naná!

VIDEKIZE Készülhet belőle bor, sütemény, de nyersen is felfaljuk vacsorára, vagy uzsonnára. A szőlő az ősz sztárja, de mit kezdjünk ennek a csemegének a különböző fajtáival?

Mire használjuk a sajtreszelő 4 oldalát?

VIDEKIZE Sokféle sajtreszelőt lehet kapni a boltokban, de szinte minden háztartásban található egy négyoldalú reszelő. De használjuk-e ennek minden oldalát? Most eláruljuk, hogy mi mindenre jó ez a remek konyhai eszköz.

Pincepörkölt, amit mindenki máshogyan készít, de mégis melyik a legjobb?

VIDEKIZE Honnan ered a pincepörkölt elnevezés? Mi jut róla az emberek eszébe, kik fogyasztották, és változott e valamit a recept az elmúlt években?

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

MINDMEGETTE Ha nem várt vendégek toppannak be húsvétkor, ez a sütemény megment minket. Akár az utolsó pillanatban is nekiállhatunk, hiszen alig több mint félóra alatt elkészül.