8 ok, hogy minden nap egyél áfonyát

További olvasott hírek
Új hajókkal indul a balatoni szezon

VG A Bahart négy új hajója idén kezdi meg a szolgálatát Magyarország legnagyobb taván.

Az egri DK szerint érdektelenségbe fulladt az állatvédelmi gyűjtés

HEOL Az egri DK korábbi polgármesterjelöltje és egy tagja beszélt arról, hogy miért nem valósult meg a tavaly karácsony előtt beígért akció. A gyűjtést szerintük túl későn hirdették meg.

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

MINDMEGETTE Ha nem várt vendégek toppannak be húsvétkor, ez a sütemény megment minket. Akár az utolsó pillanatban is nekiállhatunk, hiszen alig több mint félóra alatt elkészül.

Bejelentést tett Király Viktor, holnaptól így fog élni

BORSONLINE Az énekes nagy nap előtt áll, így fogadalmat tett.

Kijev elvárja a lengyel kormánytól, hogy beengedjék az ukrán gabonát

VG A lengyel gazdák már régóta blokkolják a határátkelőket az ukrán gabona előtt.

Céklás-sárgarépás sütemény (liszt nélkül)

MINDMEGETTE

Mákos-citromos muffin

MINDMEGETTE

Rozmaringos kacsasült ananászágyon

MINDMEGETTE

Paradicsomos-mozzarellás padlizsán

MINDMEGETTE

Pulykasonkás falatkák

MINDMEGETTE

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

BORSONLINE Továbbra is keresik az eltűnt kétéves Dankát.

Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.