A Békés Megyei Könyvtár igazgatója nem hagyja ott végleg a könyvek birodalmát

Először profi táncos vagy keramikus szeretett volna lenni, majd mégis a könyvek világában kötött ki, ahol 43 évet töltött. Ebből tizenhatot Békéscsabán, a megyei könyvtárban, melynek az utóbb tíz évben az igazgatója. Rakonczás Szilvia idén március 31-ével vonul nyugdíjba, de nem csukja be maga mögött véglegesen az intézmény ajtaját. Nyugdíjasként még nem tudja, pontosan mit csinál majd, de nyitott, és kíváncsian várja, mi talál rá, és hoz új tevékenységeket, örömöket életébe.

További olvasott hírek
Így készítsd el a húsvét egyik klasszikus süteményét, a répatortát: kuglófformában sütve még szebb lesz!

MINDMEGETTE A húsvéti nyúl kedvenc csemegéje a répa, talán innen ered a szokás, hogy húsvétkor répatortát készítünk. Most egy különleges receptet hoztunk: a tésztát kuglófformába tettük, úgy sütöttük meg. A látvány mesés lett, az íze pedig fantasztikus!

A lábát adta kislányáért, de 22 évesen elhunyt az eleki futballista

BEOL Élettársa, Netti és éppen most egyéves kislánya Lilien, valamint az egész család és rajtuk kívül is nagyon sokan gyászolják a futballista Orsós Krisztiánt.

Halálra gázoltak egy gyermeket Gádoros és Eperjes között

BEOL Halálra gázolt egy autó egy hatéves kisgyermeket csütörtök délután Gádoros és Eperjes között, a 4642-es főúton.

Lábát adta kislányáért az eleki Messi, családja, barátai gyászolják

BEOL Apukám, apukám – mutat a fotón szülőjére a kétéves Lilien. Annak a futballistának a kislánya, akit az eleki Messinek hívtak.

Baleset történt a Tótkomlós rallyn

BEOL Vasárnap a Tótkomlós rallyn baleset történt.

Komlósi Döme koporsója egyben a bölcsője is, mely elringatja őt

BEOL Eltemették pénteken délelőtt Komlósi Dömét. Sokan elkísérték a tótkomlósi katolikus temetőben végső nyughelyére az ismeretlen gyermeket.