A „disszidens” Puskás, az ellenfél

Miután Puskás Ferenc nem tért haza 1957-ben, a büntetése letöltését követően madridi és spanyol színekben tért vissza, így annak is megteremtődött az esélye, hogy magyarok ellen húzzon stoplist.

További olvasott hírek
A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.

Ellaposodott a Lamborghini-logó

AUTOMOTOR A trendnek megfelelően a digitális grafikán való könnyű megjelenítés érdekében a Lamborghini márkajelzése leegyszerűsödött.

Neymarban a brazilok összes reménye

FOURFOURTWO A braziloknak nem könnyű elfelejteniük a négy évvel ezelőtti megaláztatást, de Neymar eltökélt, hogy Oroszországból szebb emlékekkel térjenek haza. Vajon tovább tud lépni a Selecao? Ha ezt a fickót még védekezni is látjuk, akkor bármi lehetséges…

Zidane: Hinni kell, abban, amit teszünk!

FOURFOURTWO Zidane: Hinni kell, abban, amit teszünk!.   Kulcsfigurák... (Fotó: pmnewsnigeria.

„Mit keresett Ronaldo a fán?”

FOURFOURTWO Nagyinterjú Carlos Queirozzal.

Szalai duplázott a Mainz ellen! (videó)

FOURFOURTWO Szalai duplázott a Mainz ellen! (videó). Szalai Ádám egészen váratlan pillanatban volt újra eredményes (Fotó: bundesliga.

Bruno, a legnagyobb United-reménység Cantona óta – 1. rész

FOURFOURTWO Bruno Fernandes hétvégente a Boavista lelátóin ugrált, ma pedig ő a Manchester United legnagyobb reménysége Éric Cantona óta. Vajon képes lesz-e visszaterelni Unitedot oda, ahol a helye van? Azt állítja, csak ez jár a fejében.

Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.