A holtág életben tartása nem kizárólag a tolnaiak szívügye

Őszre elkészülhet az a szakmai anyag, amelynek alapján megkezdődhet a pénzügyi források felkutatása a tolnai holtág életben tartására .

További olvasott hírek
Vérre menő küzdelem zajlik majd a dobogón, tovább növelheti előnyét a listavezető

BAMA Pikáns csatákat rendeznek az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei I.-es bajnokság huszadik fordulójának szombati játéknapján. Némi túlzással ugyan, de gyakorlatilag vérre menő küzdelem várható a dobogós csapatok egymás elleni ütközetén, míg a liga legjobb formájában lévő együttese, valamint a listavezető Villány vasárnap gyarapíthatja pontjait.

Csodálatos tojáskút készült a Kaszinókertben (videóval)

TEOL A Bonyhádi Német Önkormányzat és a Vörösmarty Mihály Művelődési Központ Bonyhád újratelepítésének 300 éves évfordulója alkalmából valósítja meg a Hangolódjunk együtt a húsvétra című rendezvényét.

Szentkirályi Alexandra: összenő, ami összetartozik (videó)

BAMA Összenő ami összetartozik, a DK, az MSZP és a Párbeszéd újabb stratégiai együttműködési megállapodást kötött - fogalmazott a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebookon pénteken közzétett videójában.

Különleges időutazásra csábítanak a Petőfi Népe régi fotói Kecskeméten – galériával

BAON Egy különleges időutazásra csábítja a látogatókat a Kecskeméten, a Magyar Fotográfiai Múzeum legújabb tárlata. A Petőfi Népe napilap 80-as és 90-es évek régi fotóit tekinthetik meg az érdeklődők, melyek mindegyike egy kedves emléket, egy régi történetet, egy nosztalgikus tárgyat vagy egy régi ismerőst juttathat eszükbe.

Kecskeméti Kadás siker a közgazdasági diákolimpián

BAON Budapesten, a Corvinuson rendezték meg az idei Közgazdasági Diákolimpiát. A rangos versenyen Andrási Szabolcs, a kecskeméti Kada Elek Technikum diákja 3. helyen végzett. Szabolcs így tagja így annak magyar csapatnak, mely Görögországban képviseli majd hazánkat az angol nyelvű nemzetközi döntőn.

Egy utolsó nagy táncra készülnek a hónapban a vármegye hármas főszereplők

BAMA Márciusban még utoljára stoplist húznak a legalacsonyabb osztályokban, az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei III.-as bajnokságban szereplő labdarúgók, így vélhetően kiadnak magukból mindent. 

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

SONLINE Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

A Dabas ellen visszaszerezné stabilitását a QHB-Eger

HEOL Bő egy hónap múltán ismét hazai pályán szerepel a QHB-Eger férficsapata. Szombaton 18 órától a középmezőnyhöz tartozó Dabas KC érkezik a Kemény Ferenc Sportcsarnokban.

Hát ez csodaszép! Mostantól mindig így festi majd a tojásokat (videó)

TEOL Egy új módszerrel egészen egyedi, gyönyörű húsvéti tojásokat lehet készíteni.

55 éves évfordulóját ünnepelte a Forrás Folyóirat Kecskeméten – galériával

BAON Szerda este a Kecskeméti Katona József Könyvtárban ünnepelte fennállásának 55. évfordulóját az országosan is elismert Forrás Folyóirat.

Mutatjuk folyóink pénteki vízszintjét

SZOLJON Így alakult a Tisza és a Zagyva vízállása péntekre.

Marozsán Fábián: Ideges voltam... De így is irány a top tíz!

HEOL A magyar teniszező pályafutása harmadik ATP-negyeddöntőjét is elveszítette, de így is kivívta a olimpiai bajnok ellenfele dicséretét.

Hát ez csodaszép! Mostantól mindig így festi majd a tojásokat (videó)

BAMA Egy új módszerrel egészen egyedi, gyönyörű húsvéti tojásokat lehet készíteni.

A kecskeméti piacon az utolsó pillanatban is megvehetjük a húsvéti menü kellékeit

BAON Szerencsére még akár az utolsó utáni pillanatban is beszerezhetjük a húsvéti menü kellékeit, hiszen a kecskeméti piacok még az ünnep napjain is várják a vásárlókat.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

HEOL Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Tarnaszentmiklóson nagyon készülnek a Tarnaörs legyőzésére

HEOL A Heves vármegyei III. osztályú bajnokságan a 18. forduló mérkőzéseit játsszák a csapatok, köztük a Tarnaörs tarnaszentmiklósi vendégjátékával.

Ápolják az utolsó magyar felszentelt király emlékét

BAON Három nappal halálának évfordulója és Húsvét Ünnepe előtt, a bajai Keresztény Értelmiségiek Szövetsége csoport két tagja rendbe tette IV. Károly emlékművét, az elmúlt évekhez megszokottan – adta hírül Vedelek Norbert elnök közösségi oldalán.

Szentkirályi Alexandra: összenő, ami összetartozik (videó)

BEOL Összenő ami összetartozik, a DK, az MSZP és a Párbeszéd újabb stratégiai együttműködési megállapodást kötött - fogalmazott a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebookon pénteken közzétett videójában.

Gyopároson, a tó körüli sétány mellé helyeztek ki padokat

BEOL Orosháza több pontján zajlanak a tavaszi munkák. A Városüzemeltetési Zrt. dolgozói Gyopároson, a tóparton kihelyeztek padokat.

Süllőt és csukát is telepítettek a Balatonba

SONLINE  

Kidekorálták a községháza előtti fákat húsvétra a rékasiak

SZOLJON Több fából is tojásfát varázsoltak Zagyvarékason a szerdára hirdetett akción.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

BAMA Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Marozsán Fábián: Ideges voltam... De így is irány a top tíz!

BAON A magyar teniszező pályafutása harmadik ATP-negyeddöntőjét is elveszítette, de így is kivívta a olimpiai bajnok ellenfele dicséretét.

Eldördült a startpisztoly, elindult a fejlett piacokon a kamatvágás

VG A fejlődő piacokon a kamatvágási ciklus már egy ideje tart és március végén elkezdődött a fejlett piacokon is.

Hát ez csodaszép! Mostantól mindig így festi majd a tojásokat (videó)

BAON Egy új módszerrel egészen egyedi, gyönyörű húsvéti tojásokat lehet készíteni.

Az udvaron süthettek szalonnát a belvárosisok a diáknapokon

BEOL Idén is összekovácsolta a Belvárosi gimnazistáit a tavaszi szünet előtti néhány nap, amikor az iskolai stábok és a jelöltek bemutatták programjukat a Diáknapokon.

Titkos terve lehet a román kormányfőnek a teljes schengeni csatlakozásra

VG Vasárnaptól a román állampolgárok elfelejthetik a klasszikus reptéri ellenőrzést, de a schengeni csatlakozás a vízi közlekedésben is megvalósul.

Az egri születésű Zalánki Gergő lett az elmúlt év legjobb férfi pólósa

HEOL Akárcsak a világszövetségnél (World Aquatics), a vizes sportokat tömörítő európai szervezetnél (LEN) is Zalánki Gergőt választották a 2023-as esztendő legjobb férfi vízilabdázójának.

Zsigó Róbert új megbízatást kapott

BAON Megtisztelő felkérést kapott Orbán Viktor miniszterelnöktől Zsigó Róbert Baja és térsége országgyűlési képviselője.

Hát ez csodaszép! Mostantól mindig így festi majd a tojásokat (videó)

BEOL Egy új módszerrel egészen egyedi, gyönyörű húsvéti tojásokat lehet készíteni.

Továbbra is szavazhatunk a kedvenc színészünkre

BAMA Még voksolhat a publikum a Pécsi Nemzeti Színház közönségdíj-szavazásán. A nézői szavazatok döntik majd el ugyanis, hogy ki legyen az évad női, illetve férfi előadója. Szavazni június 1-ig van lehetőség a Pécsi Nemzeti Színház weboldalán. Ehhez a színházjegyünkre vagy a bérletünkre lesz szükség, a vonalkódhoz tartozó számsorral lehet voksolni. A bérletesek annyiszor tehetik ezt meg, ahány előadásra szól a bérletük. A két Közönségdíjat a június 7-i Chicago előadás előtt adja át Lipics Zsolt a nyerteseknek.

Gerjenben és Magyarkesziben játsszák a forduló rangadóját

TEOL Felsőházi mérkőzéseket tartanak hétvégén a AutóCity Volkswagen Tolna Vármegyei III. osztály keleti csoportjában, de Nyugaton is rendeznek a dobogó szempontjából egy fontos mérkőzést.

Az első pont begyűjtése most a cél Kisdorogon

TEOL Tevelen veretlen, Kisdorogon nyeretlen csapatok találkoznak a Tolna Vármegyei II. osztályú focibajnokság hétvégi fordulójában.

Szoros meccseken maradtak alul a fővárosban az ifjú pólósok

SONLINE A Kaposvári Vízilabda Klub kiemelt országos bajnokságában szereplő utánpótláscsapatai a Budapesti Honvéd vendégei voltak a felsőházi rájátszás hatodik fordulójában.

Újabb gyomorforgató ügy látott napvilágot: 10 évnél fiatalabb gyermekekről van szó

KEMMA Mintegy 11 ezer, gyerekekről készült pornográf felvételt találtak a férfi telefonján.

Suhajda Szilárd felesége „Nem gondolsz bele, hogy utoljára találkoztok” – videóval

BEOL Exkluzív interjút adott a Mokkának a tragikusan elhunyt békéscsabai kötődésű hegymászó, Suhajda Szilárd felesége, Legindi Tímea. A beszélgetésről a Borsonline számolt be. Legindi Tímea mesélt férje, Suhajda Szilárd fiukhoz, Somához fűződő nagyon szoros kapcsolatáról és a tavalyi tragédiáról is.

Harci drón roncsait találták meg Romániában

VG A hadsereg vizsgálja az esetet.

A sereghajtónál vizitál a HE-DO B. Braun Gyöngyös

HEOL A QHB-Eger elleni vármegyei rangadó megnyerését követően a sereghajtó Fejér B.Á.L-Veszprém vendégeként folytathatja a pontgyűjtögetést a HE-DO B. Braun Gyöngyös férficsapata.

Ismét sztori lehet a Modernában – új termékeket dobhat piacra

VG A Moderna korábbi sztárterméke, a Covid-vakcina iránti kereslet a vártnál gyorsabban csökkent.

Marozsán Fábián: Ideges voltam... De így is irány a top tíz!

BEOL A magyar teniszező pályafutása harmadik ATP-negyeddöntőjét is elveszítette, de így is kivívta a olimpiai bajnok ellenfele dicséretét.

Húsvéti dekorációval készültek a NEKA sportolói

SONLINE  

Húsvéti programokra invitálta a kunszentmártoni iskolásokat a „nyúl”

SZOLJON Nyúl jelmezbe öltözött kabalafigura osztott szórólapot a minap a kunszentmártoni általános iskolában. A helytörténeti múzeum aktuális programjait hirdették.

Két olimpikon tanította a páston az oroszlányi bombázót

KEMMA Arnold Schwarzenegger után most Esztergályos Patrikkal és Imre Gézával készített közös képet mutatott közösségi oldalán a modell. Két olimpikon tanította a páston Kocsis Alexandrát.

A görög kormány megúszta, de felelőse továbbra sincs a vasúti tragédiának

VG Eddig több mint harminc vasúti alkalmazott ellen indult eljárás, de egyikük sem magas rangú vezető.

Marozsán Fábián: Ideges voltam... De így is irány a top tíz!

KEMMA A magyar teniszező pályafutása harmadik ATP-negyeddöntőjét is elveszítette, de így is kivívta a olimpiai bajnok ellenfele dicséretét.

Forma–1, Manchester City, Michael Jordan, Mike Tyson – mindenki csak találgatja, mire készülhet a Netflix

VG Újra és újra felvetődik, hogy a streamingszolgáltató beszáll-e a sportközvetítési piacra: bőven szólnak mellette érvek, de egyelőre senki sem biztos benne, hogy elkötelezett-e a sportok mellett, vagy csak csipeget.

Nézd meg fotóinkon mit kínált a kaposvári piac!

SONLINE  

Amerikai elnökválasztás: Obama és Clinton dollármilliókat segített összekalapozni Joe Bidennek

VG A rendezvényen több ezren vettek részt, voltak, akik 225 dollárt, volt, aki félmillió dollárt fizetett egy-egy belépőjegyért.

Marozsán Fábián: Ideges voltam... De így is irány a top tíz!

TEOL A magyar teniszező pályafutása harmadik ATP-negyeddöntőjét is elveszítette, de így is kivívta a olimpiai bajnok ellenfele dicséretét.

A leukémiás Lauráért fut egy édesapa

KEMMA A beteg kislány családjának támogatásához gyűjtenek. A vármegyénkben lefutott kilométerek megvásárlásával bárki támogathatja a leukémiás Laurát.

Stagnál a szennyvíz koronavírus koncentrációja a Jászkunságban

SZOLJON A 12. héten is vizsgálták a szennyvizet Szolnokon. Mutatjuk az eredményeket.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

BEOL Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

TEOL Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Gyurmával készültek a húsvéti tojások Tatán

KEMMA Különleges hímestojások készültek Tatán. A húsvétra készülve most megmutatjuk, hogyan készíts otthon is 3D-s tojást.

Nagybetűs művész: fotókiállítás nyílt a Kepesben

HEOL Képek Tündérországból: Balási Csaba három fotósorozatot hozott Egerbe. A fotókiállítást május 5-ig lehet megtekinteni.

Toprangadót vívnak a Közép csoportban

BAON Ezen a hétvégén a vármegyei harmadosztályú bajnokság Déli, Közép és Nyugati csoportjában a 17. fordulót rendezik meg, az Északi csoportban pedig már a 19. kör következik. A mérkőzések szombaton még 15., vasárnap viszont már 16 órakor kezdődnek. A hétvégi kínálat legnagyobb rangadóját Akasztón vívják, ahol az Akasztó második csapata a 2. helyen álló Kaskantyút fogadja.

Parkolóban, tolatás közben gázolta halálra az áldozatot

HEOL Cs. Cs. ellen halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége a vád. Egy hatvani parkolóban tolatás közben ütötte el áldozatát a vádlott. A Hatvani Járásbíróság csütörtökön tartott tárgyalást az ügyben.

Összefogással készültek el a baranyai települések húsvéti dekorációi - galéria

BAMA A Dunántúli Napló és a bama.hu húsvéti, tavaszváró kezdeményezésének utolsó csokor képét mutatjuk most be kedves olvasóinknak. Nyuszi, virág, tojás és gyönyörű dekorációk itt is akadnak bőven.

A második Balatonlelle a harmadik Nagybajom otthonában lép pályára

SONLINE A Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában is rendeznek rangadót: a második Balatonlelle a harmadik Nagybajom otthonában lép pályára szombaton délután.

Szentkirályi Alexandra: összenő, ami összetartozik (videó)

TEOL Összenő ami összetartozik, a DK, az MSZP és a Párbeszéd újabb stratégiai együttműködési megállapodást kötött - fogalmazott a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebookon pénteken közzétett videójában.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

SZOLJON Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Bagdy Emőke szerint szeretetfészkek kellenek nem pedig taigetoszi gödrök

KEMMA Teltházas előadás volt az oroszlányi előadás.

Különleges esküvőt tartottak Őcsényben

TEOL Rendhagyó esküvői szertartásnak adott otthont az őcsényi polgármesteri hivatal. A lányuk a párjának, a szülők pedig egymásnak mondták ki egyszerre az igent pénteken délelőtt.

Elhunyt Vas Krisztián, az MMA Maori Team alapítója

TEOL Döbbenetes hír sokkolja a szekszárdi és Tolna megyei sportéletet, életének 38. évében elhunyt Vas Krisztián, az egykori profi ökölvívó és MMA-harcos.

Kisteherautónyi adományt kapott a gyászoló család

TEOL Összefogtak Bonyhádon az értényi család háztűz gyászolóinak, károsultjainak megsegítésére. A héten egy kisteherautónyi adományt juttattak el a Vörös-Kondor család tagjainak.

Az egész falut megrázta a tragédia

TEOL Egy 59 éves férfit ütött el a teherautó Pörbölyön, egyelőre nem tudni, hogyan is történt pontosan.

Gázrobbanás történt Szekszárdon

TEOL Hatalmas, robbanásszerű hang rázta meg ma délelőtt Szekszárdot, majd nem sokkal később szirénák hangjáról volt hangos a város.

Gyarmati Panka terhessége alatt is volt, hogy kézen állva edzett

HEOL Az egri sportoló, Gyarmati Panka alig veszített az erejéből a várandóssága alatt. Terhessége során is edzett.

Tragédia: óriási robbanás ölt meg egy idős nőt álmában

BEOL A robbanásban több embert is megsérült.

Nehéz éjszakájuk volt az ukránoknak - erőműveket támadtak az oroszok

VG Az orosz hadsereg erőteljes rakéta- és légicsapást indított Ukrajna üzemanyag- és energiaszektora ellen, különböző típusú rakétákat és támadó drónokat vetettek be.

Szennai leány, karádi legény is egy pakliba került

SONLINE Egyedi kártyapaklit készített a Zselic Táncegyüttes. A 32 lap mindegyikén egy-egy különleges viselet látható, így bemutatva Somogy sokszínű hagyományait.

Napokon belül jön Musk legújabb dobása, a Grok-1.5

VG A Grok-1.5, messze felül fogja múlni az elődjét - ígéri Musk.

Narancsos-diós szelet a vendégeknek – az utolsó morzsáig elfogy, annyira finom!

MINDMEGETTE Ha még mindig nem tudod, mivel kínáld meg hétfőn a locsolókat, mutatunk egy isteni finom receptet, ami népszerű lesz a vendégek körében.

A Tigrisek legyűrnék a Tisza-partiakat

KEMMA A MOL Tatabánya KC a hétvégén a Szeged gárdájával találkozik. Egy biztos a Kék Tigriseknek nem lesz könnyű dolga a Tisza-parti gárda ellen.

Marozsán Fábián: Ideges voltam... De így is irány a top tíz!

BAMA A magyar teniszező pályafutása harmadik ATP-negyeddöntőjét is elveszítette, de így is kivívta a olimpiai bajnok ellenfele dicséretét.

Tulipánszürettel indul a húsvéti hosszú hétvége

VG Több millió szál virág nyitja máris a szirmait.

Bánhidi sérülten vállalta a játékot, ez is okozta a Szeged vesztét (videó)

BEOL A hétgólos győzelmet arató veszprémiek mestere, Momir Ilics szerint a visszavágón még ennél is jobban kell kézilabdázniuk.

Csabai fiatalok az U20-as válogatottban

BEOL Két békéscsabai fiatal, Gergácz Olga és Mikus Nina is csatlakozott az U20-as női röplabda válogatotthoz, amely az áprilisi Eb-selejtezőkre készül Balatonbogláron.

Ünnepi kirándulást szerveznek

BAMA Húsvéti medvehagymatúrát szervez március 30-án a Meteo Mecsek. A kirándulás találkozási helye a Remeterét, ideje délelőtt 10 óra. A túra keretében medvehagymaszedés lesz szabadon, valamint séta a Remeteréten, a gyerekek pedig a játszótéren is el tudják foglalni magukat. Igény szerint egy kisebb körtúrát is szerveznek a réttől a Sós-hegyi kilátóba, majd vissza a találkozópontra. 

Duplázott a Huawei és bemutatott az Egyesült Államoknak

VG Óriási profitra tett szert a Huawei.

Táncház, borkóstoló, koncert és kiállítás is szerepel az ünnepi programban

BAMA Többek közt szabadtéri kiállítással, húsvéti koncerttel és nyitott pincékkel várják a bólyiak a városba érkezőket húsvéthétfőn, az Emmauszon.

Ekkor és itt írathatja be óvodába a gyermekét

TEOL Már elérhető az idei tanítási évre vonatkozó óvodai beiratkozások időpontja és helyszíne Szekszárdon.

Szentkirályi Alexandra: összenő, ami összetartozik (videó)

SZOLJON Összenő ami összetartozik, a DK, az MSZP és a Párbeszéd újabb stratégiai együttműködési megállapodást kötött - fogalmazott a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebookon pénteken közzétett videójában.

Kukásautóról rakták a szemetet a ház elé Egerben + videó

HEOL A Vécseyvölgy utcában készült a nem mindennapi felvétel. A videón jól látszik, hogy a kukásautóról rakták a szemetet az utcára.

Ezernyi virág között fogyott a sonka és a hal a piacon

SONLINE Egyike volt azon kevés helyeknek a Kaposvári Nagypiac nagypénteken, ahol, ha feledékenyek lettünk volna a munkaszüneti nap miatt, beszerezhettük az ebédhez valót.

Nézd meg fotókon a szőlősgyöröki tulipánszüteretet!

SONLINE  

Jakupcsek tarolt Bonyhádon

TEOL Jakupcsek Gabriella teltházas előadást tartott Bonyhádon.

Stellantis: ezreket küldenek el, de békülnének Melonival

VG Évi egymillió darabra növelné olaszországi termelését az ország egyetlen autógyártója.

Hát ez csodaszép! Mostantól mindig így festi majd a tojásokat (videó)

KEMMA Egy új módszerrel egészen egyedi, gyönyörű húsvéti tojásokat lehet készíteni.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

KEMMA Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Az elismert orvos is a Fidesz-KDNP jelöltje

TEOL Dr. Bali Ildikó a kormánypártok képviseletében indul.

Szemetet gyűjtöttek

KEMMA Az idén a Kenzo Lovasudvar önkéntesei tisztították meg a település környezetét a Vértesi Natúrpark szemétgyűjtési akcióján. A legtöbb szemét ismét a Várgesztes-Vértessomló közötti útszakaszon volt. A résztvevők hat zsák szeméttel tértek vissza, a jól végzett munka jutalmaként a lovardában délben szürkemarha kolbász, mustár és kenyér várta őket a Pro Vértes Nonprofit Zrt. jóvoltából. Az önkéntesek a Natúrpark területéről összesen 5,8 tonna hulladékot szedtek össze – írta a vertessomlo.hu.

Marozsán Fábián: Ideges voltam... De így is irány a top tíz!

SZOLJON A magyar teniszező pályafutása harmadik ATP-negyeddöntőjét is elveszítette, de így is kivívta a olimpiai bajnok ellenfele dicséretét.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

BAON Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Hát ez csodaszép! Mostantól mindig így festi majd a tojásokat (videó)

SZOLJON Egy új módszerrel egészen egyedi, gyönyörű húsvéti tojásokat lehet készíteni.

Egy nyolcvan éve elsüllyedt hajó roncsai hevernek a Tisza-tó mélyén

SZOLJON Különös dolgok tárulnának a szemünk elé, ha leláthatnánk a békésen fodrozódó felszín alá.

Húsvéti tojáskeresésre hívták a családokat a szolnoki Ormos parkban – galériával és videóval

SZOLJON Az éjszakai esőnek nyoma sem volt péntek reggel, verőfényes napsütés fogadta a szolnoki Ormos Imre parkba érkezőket. A Szolnok Élménysziget munkatársai kiváló hangulatú, hamisítatlan húsvéti programokat kínáltak számukra.