A legjobb falatok edzés után

Azt szinte mindenki tudja, hogy a testépítők, bokszolók, egyéb profi sportolók mindig alaposan megtervezik, mit esznek a nap folyamán, mit fogyasztanak edzések előtt vagy után. Számukra ez természetes, az életük része. De mi a helyzet a hétköznapi emberekkel, akik kedvtelésből vagy az egészségük megőrzése érdekében sportolnak hetente többször 30–60 percet?

További olvasott hírek
Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Imádod az ABBA zenéjét? Ezt a 20 perces edzést látnod kell! (videó)

DIETAESFITNESZ Az ABBA zenéjét nem lehet megunni és ha meghallod, azonnal táncra perdülsz. Használd ki ezt a lendületet és edz velünk. Ezt a videót látnod kell!

7 napos menetrend, a sztárok edzésterve

DIETAESFITNESZ Hogyan küzdjük le a monotonitást? Hogyan építhető be a sztárok 7 napos edzésterve a saját életünkbe? Eláruljuk!

3 alakkímélő ebéd, amihez nem kell bekapcsolni a tűzhelyet

DIETAESFITNESZ A nyári melegben könnyű, frissítő fogásokra vágyunk, lehetőleg olyanokra, amiket nem kell sem sütni, sem főzni. Az alábbi fogyókúrás ebédek pont ilyenek!

Ismerjétek meg a legsportosabb 67 éves nagymamát

DIETAESFITNESZ Elképesztően aktív életet él Sharon Mehalek, aki 11 unoka büszke nagymamája. Nem arról van szó, hogy a cuki nagyi nordic walking bottal tesz kisebb túrákat. A 67 éves Sharon kőkemény edzésekkel kigyúrta magát.

2027-re a minden 10. magyar felnőtt cukorbeteg lesz

DIETAESFITNESZ Népbetegség lett a cukorbetegség, vagyis a diabétesz, melynek november 9-én lesz a világnapja. A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége ingyenes budapesti rendezvényt szervez, ahol az edukáció mellett az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás fontossága is előtérbe kerül.