A mi Mátránk, avagy a magyar sísport csaknem 130 éves múltra tekint vissza

Régi újságok segítségével idézzük fel, az elmúlt évtizedekben milyen gondokkal küzdött a hazai sízés, és hogyan vált tömegsporttá.

További olvasott hírek
Így készítsd el a húsvét egyik klasszikus süteményét, a répatortát: kuglófformában sütve még szebb lesz!

MINDMEGETTE A húsvéti nyúl kedvenc csemegéje a répa, talán innen ered a szokás, hogy húsvétkor répatortát készítünk. Most egy különleges receptet hoztunk: a tésztát kuglófformába tettük, úgy sütöttük meg. A látvány mesés lett, az íze pedig fantasztikus!

A repülő apáca már 91 esztendős

CSUPASPORT Marion Irvine október 19-én ünnepli születésnapját, de híresebb arról, hogy 54 évesen lehetőséget kapott az olimpiai válogatón, hogy esetleg elindulhasson az 1984-es Los Angeles-i játékoson.

Kevésbé ismert kirándulóhelyek

CSUPASPORT Amennyiben Budapesten vagy környékén lakunk, és a kijárási korlátozásnak megfelelően szeretnénk a velünk egy háztartásban élőkkel túrázni egyet, akad néhány hely, amit felkereshetünk.

P85: emelkedők, jövünk!

CSUPASPORT November 3-án kora reggel Csillaghegyről elrajtol Magyarország egyik legnépszerűbb terepversenye, a Piros 85. Cikkükben végigjárjuk a P85 szakaszait.

Síelj a csodák birodalmában!

CSUPASPORT A legendás Lachtal – avagy széles pályáktól lesz széles a síkedvelők mosolya.

Jön Nagy László első félmaratoni futása

CSUPASPORT A kiváló kézilabdázó a 34. Wizz Air Budapest Félmaratonon áll rajthoz, és reméli, sikerül megdönteni 18 kilométeres egyéni rekordját. Információk, érdekességek a vasárnapi versenyről.