A rugalmas munkavégzés lehet a kulcs

További olvasott hírek
Az egri DK szerint érdektelenségbe fulladt az állatvédelmi gyűjtés

HEOL Az egri DK korábbi polgármesterjelöltje és egy tagja beszélt arról, hogy miért nem valósult meg a tavaly karácsony előtt beígért akció. A gyűjtést szerintük túl későn hirdették meg.

Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.

Új hajókkal indul a balatoni szezon

VG A Bahart négy új hajója idén kezdi meg a szolgálatát Magyarország legnagyobb taván.

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

MINDMEGETTE Ha nem várt vendégek toppannak be húsvétkor, ez a sütemény megment minket. Akár az utolsó pillanatban is nekiállhatunk, hiszen alig több mint félóra alatt elkészül.

Jogerős ítélet született Czeglédy ügyében

FIGYELO Jogerősen két és fél, illetve három és fél év börtönbüntetéssel sújtotta kedden a Szegedi Ítélőtábla a közvetve a Human Operator Zrt. alvállalkozójaként dolgozó Kopernikusz Iskolaszövetkezet korábbi vezetőit.

Szoboszlai Dominik európai topligás csapatba tart

FIGYELO Aki úgy kel fel, hogy nincs kedve edzésre menni, az hagyja abba a focit – mondta a Figyelőnek adott interjúban Szoboszlai Dominik. A Red Bull Salzburg 19 éves magyar válogatott középpályása azon dolgozik, hogy a gyerekkori álmok reális célokká váljanak, de a következő évek tervei mellett beszélt lapunknak az osztrák mindennapokról és a hazai futballfejlesztések nyújtotta lehetőségekről is.

Ezért nem igazolta le a Real Madrid Király Gábort

FIGYELO Vissza akarom adni mindazt, amit a labdarúgástól kaptam – mondta a Figyelőnek a Bundesligát és a Premier League-et is megjárt, 108-szoros válogatott korábbi kapus. A róla szóló dokumentumfilm kapcsán felidézte karrierje sarokpontjait, de van véleménye a jelenkori futballfejlesztésekről is.

Koronavírusban hunyt el a nyíregyházi kórházigazgató

FIGYELO

Új pozíciót kapott a volt budapesti főpolgármester

FIGYELO Tarlós István bekerült a MÁV igazgatóságába.

Bejelentést tett Király Viktor, holnaptól így fog élni

BORSONLINE Az énekes nagy nap előtt áll, így fogadalmat tett.