A svéd szupermodell, aki imádja a labdát és a kevés ruhát – videó

Svédországban nemcsak a férfiak, hanem a nők is rajonganak a futballért. És nemcsak rajonganak, hanem jók is benne, hiszen Rióban olimpiai ezüstig menetelt a svéd női válogatott. A svéd labdarúgás legújabb gyöngyszeme a futballőrült Astrid Ericsson, az Olaszországban dolgozó svéd szupermodell, aki közösségi oldalain gyakran hódít labdával, kevés ruhában. De erről inkább nem mesélünk, megmutatjuk!

További olvasott hírek
Ellaposodott a Lamborghini-logó

AUTOMOTOR A trendnek megfelelően a digitális grafikán való könnyű megjelenítés érdekében a Lamborghini márkajelzése leegyszerűsödött.

Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.

„Nyerhetek én akármit, úgyis mindenki csak a melleimet nézi…”

NEMZETISPORT Anna Szemenovics még csak 37 esztendős, de már elmondhatja magáról, hogy komoly sikereket ért el profi sportolóként, énekesként, modellként és színészként is. Van valami, ami azonban mégsem hagyja nyugodni…

Titkos partin, 22 modellel ünnepeltek a Man. City játékosok – videó

NEMZETISPORT Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 22. fordulójának vasárnapi játéknapján a címvédő Manchester City 6–1-re kiütötte az Aston Villát. A képeket és egy videót is közlő The Sun angol bulvárlap beszámolója szerint a manchesteri játékosok alaposan megünnepelték a sikert – 22 modell társaságában…

Kép: megszületett Cristiano Ronaldo negyedik gyermeke

NEMZETISPORT Megszületett Cristiano Ronaldo negyedik gyermeke, Alana Martina. A hírről a Real Madrid sztárja hivatalos Instagram-oldalán számolt be.

Britney Spears azt hitte, megdöntötte Usain Bolt világrekordját

NEMZETISPORT Finoman szólva is furcsa Instagram-poszttal jelentkezett nemrég a közismert énekesnő, Britney Spears. Az amerikai sztár azt állította, hogy 5.97 másodperc alatt futott le 100 métert.

Az expornós üzent Kariusnak és beszólt Sergio Ramosnak – KÉP

NEMZETISPORT Mia Khalifa egykori felnőttfilmes ismét hallatott magáról: ezúttal a Liverpool kapusának, a kijevi Bajnokok Ligája-döntőben két kapitális hibát vétő Loris Kariusnak üzent az Instagramon. Az expornósnak emellett arra is maradt ideje, hogy odaszúrjon a győztes Real Madrid csapatkapitányának, Sergio Ramosnak…

A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.