Agancsával fegyverezte le a vadászt a szarvas, aztán elfutott a puskával

A bácskertesi vadásztársaság arra kéri az állampolgárokat, ha fegyvert találnak a környéken, vigyék el az egyesülethez, mert egy vadásztársuk puskáját elvitte egy szarvas.

További olvasott hírek
Alternatív Pihenés: Tippek a Nyugalomhoz és a Stresszmentes Kikapcsolódáshoz

ZAOL Az alternatív pihenési módok egyre népszerűbbek azok körében, akik keresik az új módszereket a stressz csökkentésére és az energia visszanyerésére. Ezek a technikák segíthetnek a testi és lelki egyensúly helyreállításában, különösen a modern, gyors tempójú életformában. A wellness lehetőségek széles skáláját kínálják, a meditációtól a lazító vízi gyakorlatokig, amelyek célja, hogy segítsék az embereket abban, hogy elcsendesedjenek, megnyugodjanak és helyreállítsák az érzelmi egyensúlyt.

Magyarország hamarosan diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában

VAOL Magyarország a következő hónapokban diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában a két ország közötti együttműködés további fejlesztése érdekében, és a kormány az európai uniós elnökségi féléve alatt is a kapcsolatrendszer szorosabbra fűzésén fog dolgozni Kelet-Afrikával - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Dar es-Salaamban.

Húsvéti kosár: Lego virággal és tisztítószerekkel készülünk az ünnepre

VG Szépen virágzik a Lego.

A dobogóért megy a harc Baracskán

FEOL A vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban a 21. és 17. fordulók várnak a csapatokra. Északon Baracskára irányul a figyelem, Délen pedig a listavezető Kisláng csapata Sárszentágotán folytathatja eddigi menetelését.

Tűzhöz, balesethez és szén-monoxid-érzékelő jelzéséhez is vonultak a vasi tűzoltók

VAOL Három esetben kérték a Vas vármegyei tűzoltók segítségét műszaki mentéseknél és tűzesetnél tegnap.

Áprilisban indul a viharjelzés a Balatonon

SONLINE Április elseje és október vége között üzemel a viharjelzőrendszer a nagyobb magyarországi tavakon, így a Balatonon is.

Megrendülten kutat Pécs: 15 éves fiú tűnt el

BORSONLINE A lakosság segítségét kéri a rendőrség.

Megkezdődött a hajózási szezon a Balatonon

VEOL A négy hajójából álló flotta érkezésével ezekben a percekben kezdődött meg a hajózási szezon a Balatonon.

38 éves lett Lady Gaga, a legikonikusabb pop királynő! Íme a legemlékezetesebb ruhái

BORSONLINE Március 28-án ünnepli születésnapját Stefani Joanne Angelina Germanotta Oscar-, kétszeres Golden Globe-, BAFTA- és tizenháromszoros Grammy-díjas énekesnő, dalszerző. Lady Gaga az idő múlásával extravagáns színpadi ruhakölteményeit vörös szőnyeget uraló estélyikre cserélte.

Spar a Lencsésin: zajkibocsátási határértéket állapítottak meg

BEOL Zajkibocsátási határértéket állapítottak meg Békéscsabán a Lencsési lakótelepen lévő Spar számára.

Pintyőke fesztivált tartottak Kiskanizsán

ZAOL A Nagykanizsai Központi Óvoda Pipitér Tagóvodája immár 22. alkalommal rendezte meg a Pintyőke népi gyermekjáték- és gyermektáncfesztivált, melynek a kiskanizsai Móricz Zsigmond Művelődési Ház adott otthont.

Agrárfórumot tartottak Nagykanizsán

ZAOL A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége tartott szerdán Nagykanizsán szakmai fórumot gazdálkodóknak az uniós közös agrárpolitikáról, különös tekintettel az induló vidékfejlesztési pályázatokra.

Magyarország hamarosan diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában

FEOL Magyarország a következő hónapokban diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában a két ország közötti együttműködés további fejlesztése érdekében, és a kormány az európai uniós elnökségi féléve alatt is a kapcsolatrendszer szorosabbra fűzésén fog dolgozni Kelet-Afrikával - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Dar es-Salaamban.

Tanúként hallgatta ki a Fővárosi Nyomozó Ügyészség Varga Juditot

VG Sajtótájékoztatót tartott a főügyész.

Nem kell fizetni a parkolásért a hosszú hétvégén

BAMA A húsvéti hosszú hétvégén változik a pécsi parkolási rend, illetve a BIOKOM NKft. és a Pécsi Köztemető ügyfélszolgálatának nyitvatartása.

Börtönben marad az olasz antifasiszta, Ilaria Salis

TEOL A Fővárosi Törvényszéken ma délelőtt elutasították az erőszakos bűncselekményekkel gyanúsított szélsőséges baloldali aktivista kérelmét, ami azt jelenti, hogy marad a magyar börtönben.

Gyanúsítottként hallgatták ki Iványi Gábort és Gurmai Zitát

VEOL Gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség Iványi Gábor lelkészt és Gurmai Zita szocialista országgyűlési képviselőt csütörtökön – tudatta Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) az MTI-vel közleményben csütörtökön.

Jó hírek a szennyvízből: se Covid, se influenza

VG Tovább csökkent a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben – közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ.

A húsvéti hagyományokat vidéken ma is tartják

TEOL A húsvéti népszokások és hagyományok mindannyiunkat összekötnek, hiszen kinek ne lenne szép emlék gyerekkorából a húsvéti nyúl érkezése vagy a locsolkodás.

Távozott az NB II.-es csapattól a mátraballai illetőségű vezetőedző

HEOL Szűkszavú közleményben adta hírül a Tiszakécskei LC honlapja, hogy a klub megvált az NB II.-es gárda szakvezetőjétől.

Három hétre szól a leghosszabb eltiltás

BEOL Négy felnőtt és hat utánpótláskorú labdarúgó esete került napirendre, az MLSZ területi igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB) hétközi ülésén.

Ne ajándékozz élő nyulat húsvétra!

NOOL Át kell gondolni, hogy tudunk-e gondoskodni az állatról - Lászlók Judit gondolatai a témában.

Versíró versenyre hívnak a közelgő Költészet napja alkalmából

FEOL A csákvári Floriana Könyvtár és Közösségi Házban már a Költészet napjára hangolnak: versíró versenyt hirdettek, amire április 2-ig lehet beadni a pályaműveket.

Börtönben marad az olasz antifasiszta, Ilaria Salis

HEOL A Fővárosi Törvényszéken ma délelőtt elutasították az erőszakos bűncselekményekkel gyanúsított szélsőséges baloldali aktivista kérelmét, ami azt jelenti, hogy marad a magyar börtönben.

Nem lesz alkotmánybíró Trócsányi László

VG Egyetemi kötelezettségei miatt nem tudja vállalni a posztot.

Magyarország hamarosan diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában

ZAOL Magyarország a következő hónapokban diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában a két ország közötti együttműködés további fejlesztése érdekében, és a kormány az európai uniós elnökségi féléve alatt is a kapcsolatrendszer szorosabbra fűzésén fog dolgozni Kelet-Afrikával - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Dar es-Salaamban.

Az olcsó húsvéti sonka vásárlását kétszer is át kell gondolni

BAON Már csak néhány nap választ el minket a húsvéti lakomától, az ünnepi asztal sztárja pedig minden évben a húsvéti sonka. Persze csak, ha az ember jót választ.

A kampány szele és szaga a szombathelyi közgyűlésben - Haladásról, útfelújításokról, e-rollerekről

VAOL A Húsvéthoz méltó hangulatot és Szombathely érdekeinek szem előtt tartását kérte dr. Nemény András polgármester a márciusi közgyűlés elején. Nem telt el azonban sok idő: a kampány szele - vagy ahogy az elhangzott: a kampány szaga - mégiscsak megérkezett a városháza nagytermébe.

Két személyautó ütközött össze az 52-es főúton, Kecskeméten

BAON Az 52-es főúton történt a baleset. Az érintett szakaszon teljes útzár van.

Szabó Alex és a KTE szerződést hosszabbított

BAON Szabó Alex és és a Kecskeméti TE csütörtökön mindenben megállapodott a közös folytatásról, így a védő új, hosszú távú szerződéssel kötelezte el magát a lila-fehérek tájékoztatása szerint.

Az Értéktári esték szó szerint hazai pályán zajlott

HEOL A könyvtár épülete és éremkiállítása volt dr. Vinkler Bálint előadásainak témája. Az Értéktári esték havonta két-két gyöngyösi értékkel ismertetik meg a hallgatóságot.

Jövőbeli Életmódok: A Holnap Technológiája Már Ma - Úttörő Innovációk és Előretekintő Tervek

BAMA Az okosotthonok forradalma már nem csak egy távoli jövő víziója, hanem gyorsan teret nyerő valóság. Napjainkban a lakóingatlanok építésénél és korszerűsítésénél egyre nagyobb szerepet kapnak az energiahatékonyság, a kényelem és a biztonság szempontjai. Energiahatékonyság szempontjából kiemelkedő beruházás a napelemes rendszerek telepítése, amelyek hozzájárulnak a lakókörnyezet fenntarthatóbbá tételéhez, miközben csökkentik a rezsiköltségeket és a környezeti lábnyomot. A távvezérelhetőség és az időjárás-érzékelő szenzorok integrációja tovább növeli az otthonok intelligenciáját, lehetővé téve a tulajdonosok számára, hogy optimálisan szabályozzák otthonuk környezeti feltételeit.

Úgy halmozta a rollereket és bicikliket a szolnoki tolvaj, mintha nem lenne holnap

SZOLJON A szolnoki rendőrök elfogták azt a 26 éves helyi férfit, aki kétkerekűekre szakosodott, és városszerte többet is ellopott az elmúlt időben.

Megjelent a KKV Technológia Plusz Hitelprogram kiírása

VG A hitelprogram célja a hazai kkv-k termelékenységének és hozzáadott értékének növelése.

Első osztályú csapattal ikszelt a Tiszaföldvár SE a Magyar Kupában

SZOLJON A Magyar Kupa negyeddöntőiből három mérkőzést rendeztek szerdán. Az NB II.-es Tiszaföldvár SE az első osztályban szereplő Maglód csapatával találkozott, döntés azonban nem született a találkozón.

Nagyot javult a családok anyagi helyzete – főleg az állami támogatásoknak hála

VG Jelentősen javult a gyermeket nevelő háztartások anyagi helyzete 2010 óta az állami támogatásoknak köszönhetően az illetékes államtitkár szerint.

Egy ember meghalt, huszonhatan füstmérgezést szenvedtek, amikor kigyulladt egy idősek otthona Szabolcsban

VAOL Halált okozó tűzeset volt egy ökörítófülpösi szociális intézményben.

Helló tavasz! Szia szakma! Pályaorientációs családi nap

TEOL A Tolna Vármegyei Szakképzési Centrum kiemelt figyelmet fordít szakképzés népszerűsítésére, a pályaorientációra, hogy a gyerekeket, fiatalokat és nem mellékesen felnőtteket is segítse abban, hogy megtalálják, mely szakterületen, szakmában találják meg boldogulásukat. Ez akkor sikeres, ha olyan területet választanak, amely megfelel érdeklődésüknek, képességeiknek is.

Foltos lett a falad? Ezek a trükkök végleg leszámolnak a kosszal

MINDMEGETTE A folteltávolítás mindig komoly fejtörést okoz, azonban léteznek olyan jól bevált praktikák, amelyeket mindenképpen érdemes bevetni a szennyeződések ellen. 

Hatpontos találkozó Tordason és Csóron

FEOL A 21. fordulóra készülődnek a csapatok a Fejér vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak vezetőit, trénereit kértük egy kis esélylatolgatásra.

Húsvéti programokkal készül a petesmalmi vidrapark

SONLINE  

Óriási meglepetés a magyar szurkolóknak, Szoboszlai Dominik megajándékozza a rajongóit

RIPOST Különleges bejelentést tett a Liverpool labdarúgója.

Gyanúsítottként hallgatták ki Iványi Gábort és Gurmai Zitát

VAOL Gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség Iványi Gábor lelkészt és Gurmai Zita szocialista országgyűlési képviselőt csütörtökön – tudatta Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) az MTI-vel közleményben csütörtökön.

Nem várt vendég: Steven Seagal meglátogatta a moszkvai terrortámadás túlélőit – fotó

VG A színész szerint Oroszország példát mutat abból, hogy a támadásnak lesznek következményei.

Okostanteremmel is bővült az energetikailag felújított dusnoki iskola – galériával

BAON Közel ötvenmillió forint kormányzati forrásból újult meg energetikailag a Dusnok-Fajsz Általános Iskola régi és új épületszárnya. Az intézményben kialakítottak egy Tudástermet is, amely az „Okostanterem, az állami fenntartású köznevelési intézmények digitális tanulást segítő tereinek fejlesztése” című hatmilliárd forint keretösszegű országos projekt részeként valósult meg.

Egy ember meghalt, huszonhatan füstmérgezést szenvedtek, amikor kigyulladt egy idősek otthona Szabolcsban

FEOL Halált okozó tűzeset volt egy ökörítófülpösi szociális intézményben.

Hajléktalan horror Zalaegerszegen

ZAOL Halálra verte élettársát, majd próbálta eltüntetni a holttestét a hajléktalan férfi, először felgyújtotta, utána a Zalába dobta, de hiába, ezért feldarabolta és elásta.

A Domoszló–Nagyréde derbin három gólt vár az egerszóláti középpályás

HEOL A Heves vármegyei II. osztályú bajnokság 20. fordulójának mérkőzéseire így tippelt az Egerszóláti SK középpályása, Tordai Vince.

Kommentekből írt extrém locsolóverseket a magyar tiktokker

RIPOST Nyakunkon a Húsvét! Ideje készülni!

Magyarország hamarosan diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában

NOOL Magyarország a következő hónapokban diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában a két ország közötti együttműködés további fejlesztése érdekében, és a kormány az európai uniós elnökségi féléve alatt is a kapcsolatrendszer szorosabbra fűzésén fog dolgozni Kelet-Afrikával - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Dar es-Salaamban.

Borús hangulatban várja a húsvétot a forint

VG Hajnal óta töretlenül gyengül a hazai fizetőeszköz.

Égve hagyott cigaretta miatt csaptak fel a lángok Kiskunmajsán

RIPOST A hatalmas tűzről videó is készült.

Két sima, egy szoros - DKSE vereség Miskolcon

DUOL A röplabda NB I Extraliga a 9-12. helyért folyó rájátszás harmadik fordulójában a Dunaújvárosi KSE együttese szerdán este a MEAFC-Peka Bau vendégeként lépett pályára Miskolcon. A hazaiak két sima és egy szoros játszmában diadalmaskodtak.

Körmenden értékesítik a pécsi vendégjegyeket

VAOL "Körmenden értékesítjük az NKA Pécs elleni vendégjegyeket, jegy nélkül senki ne induljon Pécsre!" - olvasható a Rába-parti piros-feketék hivatalos közösségi oldalán.

Egy ember meghalt, huszonhatan füstmérgezést szenvedtek, amikor kigyulladt egy idősek otthona Szabolcsban

DUOL Halált okozó tűzeset volt egy ökörítófülpösi szociális intézményben.

Xavit elképesztő ajánlattal lepte meg a Barcelona

TEOL A katalánok a legutóbbi tíz mérkőzésükön nem kaptak ki, ráadásul hétszer győztek.

Újabb újságíró tűnt el Gázában – a tudósító nemrég arról számolt be, hogy a testvérét a szeme látára lőtték le

VG Legalább 95 újságíró és médiamunkás halt meg eddig Gázában. Korábban Tel-Aviv azt üzente a gázai civileknek és az ott tevékenykedő újságíróknak, hogy meneküljenek az életükért.

Kilőtt a Delta Tech profitja

VG Valamennyi profitsoron látványos előrepést produkált a Delta.

Gyanúsítottként hallgatták ki Iványi Gábort és Gurmai Zitát

FEOL Gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség Iványi Gábor lelkészt és Gurmai Zita szocialista országgyűlési képviselőt csütörtökön – tudatta Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) az MTI-vel közleményben csütörtökön.

Gyanúsítottként hallgatták ki Iványi Gábort és Gurmai Zitát

DUOL Gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség Iványi Gábor lelkészt és Gurmai Zita szocialista országgyűlési képviselőt csütörtökön – tudatta Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) az MTI-vel közleményben csütörtökön.

"Ultra szexi Istennő" - tangás fenekéről posztolt az ágyból Bódi Sylvi

BORSONLINE A modell ismét megmutatta tökéletes alakját a nagyvilágnak.

Kiakadt a cukiságmérő: így énekel Puskás Peti tündéri pici fiának

NOOL Puskás Peti dalra fakadt, hogy a csöpp Ábelt szórakoztassa.

Egy 15 éves fiút keres a pécsi rendőrség

BAMA A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 15 éves fiú eltűnése kapcsán.

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

RIPOST A Honeybeast énekesnője sosem tartotta magát modellalkatúnak.

Váratlan változás jön az X-en

VG A változás kényelmetlen helyzetbe hozhatja az előfizetőket.

Magyar Adél és Ekler Botond is brillírozott

VAOL Bravúros szerepléssel összesen kilenc éremmel, köztük hét arannyal tértek haza a versenyengedéllyel nem rendelkező vasi úszók a diákolimpia országos döntőben.

Riasztást adtak ki heves zivatarok és széllökések miatt

HEOL Elsőfokú riasztás van érvényben Heves Vármegyében zivatarok veszélye és heves széllökések miatt.

Durva számok jönnek: megtaláltuk Nógrád jelenlegi legdrágább használt autóját

NOOL Aki rendszeresen böngészi a megyei használtautó piaci kínálatot, most egy nem mindennapi vétellel találhatja szemben magát.

Néptánc, jelmezesek és fánk: karneváli hangulat uralkodott Balassagyarmaton

NOOL Idén is megrendezte a nagy sikerű farsangját a Vadóka Néptánc és Szabadidős Közhasznú Egyesület együttműködve a Lamenda Alapítvánnyal és a Mikszáth Kálmán Művelődési Központtal Balassagyarmaton. Néptánc, jelmezesek és a fánk sem maradhatott el a hétvégi programról.

Sváb disznótor finomságait kóstolhatták a vendégek a szendehelyi böllérek jóvoltából (videó)

NOOL Hagyományos sváb disznótorra hívták a vendégeket szombaton Szendehelyen. A polgármesteri hivatal épületének udvara megtelt a versengő böllércsapatokkal, míg a levegőt teljen áttelítette a húsfeldolgozás hamisítatlan illatfelhője.

Új hónap, új frizura: éveket fiatalodott Gáspár Bea

NOOL A Gáspár-családban mindig történik valami. Óriási esküvő, polgárpukkasztó szülinap, botrányos focimeccs… A nógrádmegyeri család folyamatosan a bulvár kereszttüzében van.

Elektromos vezetékre dőltek a fenyőfák Salgótarjánban

NOOL Elektromos vezetékre dőlt két nagyméretű fenyőfa szombat délelőtt a megyeszékhelyen, az Aknász úton – közölte portálunkkal Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelem Igazgatóság szóvivője.

Hatpontos rangadón nyerne a Puskás Akadémia

FEOL A harmadik hely szempontjából is kifejezetten fontos vármegyei rangadó vár a Puskás Akadémiára a Fehérvár FC ellen a labdarúgó NB I 26. fordulójában.

Két rangadóval jön a vármegyei másodosztály hétvégi fordulója

NOOL A tizenhatodik játéknappal folytatódnak a vármegye kettő idei küzdelmei.

„Példakép abszolút mértékben a mai fiataloknak is”

DUOL Baczakó Péter nevét Ercsiben mindenki ismeri. A sportcsarnok évadója egyben a város szülötte és díszpolgára, aki két olimpián is dicsőséget hozott hazánknak súlyemelésben egy bronzéremmel, majd egy bajnoki címmel. Egykori tanítványa Árkocsovics Zoltán mesélt lapunknak a kivételes emberről.

Tündérszépek 2024: a jelentkezők hasznos tippeket kaptak a műkörmös szakembertől

ZAOL A hölgyek manapság gyakorta váltogatják kezeiken a körmük színét, formáját, stílusát. A Tündérszépek 2024-es szépségversenyre jelentkező lányok esetében viszont arra is gondolni kell, milyen stílus mutat jól a fotókon.

Tragikus baleset az M4-es autóúton: egy hétéves kisfiú meghalt

BORSONLINE A kisfiú a helyszínen az életét vesztette.

Kötetben az egyházmegye ezeréves múltja

VEOL A Veszprémi Érsekség a Veszprémi Főegyházmegyei Könyvtár és Levéltárral közösen ismeretterjesztő kiadványt jelentetett meg az egyházmegye több mint ezeréves múltjáról Szent Mihály veszprémi egyháza – veszprémi püspökség (1993-tól érsekség) története címmel. A kötetet Mindszenty József veszprémi püspökké szentelésének 80. évfordulóján mutatták be a napokban a Gizella Hotelben.

Xavit elképesztő ajánlattal lepte meg a Barcelona

SZOLJON A katalánok a legutóbbi tíz mérkőzésükön nem kaptak ki, ráadásul hétszer győztek.

Zenei bemutatót tartottak a pásztói diákoknak

NOOL A víz hetének programjai között szerepelt egy zenei bemutató is a Mikszáth Kálmán Gimnáziumban – adta hírül az intézmény a Facebook-oldalán.

A világ legboldogabb embere is a Puskás skalpjára pályázik

FEOL Pénteken 20 órakor a Puskás Akadémia FC és a Fehérvár FC Fejér vármegyei rangadójával indul az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 26. fordulója. Sigér Dávid már kétgyermekes apukaként készül a Puskás ellen.

Eredményes szereplés a győri gálán

BEOL Győrben színvonalasan megrendezett karate versenyen vehettek részt az erő karate képviselői. A Győri Ashihara Karate Gálán szép számmal indultak el a kyokushin, a shidokan, a josui, shindokai és a kempo karate versenyzői is.

Április 2-től szünetel a vonatforgalom Kiskunfélegyháza és Szeged között

BAON Április 2-4-ig pályakarbantartási és építési munkálatok miatt Kiskunfélegyháza és Szeged, valamint Szeged és Röszke között szünetel a vonatforgalom – közölte a Mávinform a közösségi oldalán.

Színházi előadáson jártak a pásztói idősek

NOOL Az idősek klubjában fontosnak tartják, hogy olykor kizökkenjenek a megszokott mindennapokból – közölte a Pásztói Gondozási Központ a Facebook-oldalán.

Ünnepi menetrendek Vas vármegyében is: így változnak a hosszú hétvége alatt - mutatjuk

VAOL Érdemes megtervezni utazásainkat, és előre jegyet váltani a húsvéti ünnepekre – olvasható a MÁV közleményében, amelyben arra is felhívják a figyelmet: a hosszú hétvégén változik a menetrend.

Öregember nem vén ember - előadás a Zalaegerszegi Szív- és Érbeteg Egyesület összejövetelén

ZAOL Dr. Monduk Péter reumatológus szakfőorvos tartott előadást szerdán délután a Zalaegerszegi Szív- és Érbeteg Egyesület összejövetelén a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központban.

Magyarország hamarosan diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában

VEOL Magyarország a következő hónapokban diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában a két ország közötti együttműködés további fejlesztése érdekében, és a kormány az európai uniós elnökségi féléve alatt is a kapcsolatrendszer szorosabbra fűzésén fog dolgozni Kelet-Afrikával - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Dar es-Salaamban.

Szekszárdi Közgyűlés: intézmények felújításáról döntöttek a képviselők

TEOL Közelebb került a tolnai vármegyeszékhely a Vörösmarty utca 5. szám alatt található épület teljes felújításának lehetőségéhez.

Bombahír: óriási osztalékot fizet az Alteo, 13 százalék feletti hozammal lehet beszállni érte

VG Az Alteo igazgatósága a 200 forintos alaposztalék mellett 200 forint rendkívüli kifizetést is javasol részvényenként.

Egy ember meghalt, huszonhatan füstmérgezést szenvedtek, amikor kigyulladt egy idősek otthona Szabolcsban

VEOL Halált okozó tűzeset volt egy ökörítófülpösi szociális intézményben.

Egész Csorna megdöbbent: késsel támadt volt élettársára

BORSONLINE Erre nincsenek szavak.

Koi pontyokat fogtak a Desedánál

SONLINE  

Nagycsütörtöki olajszentelés Kaposváron

SONLINE A hagyományoknak megfelelően az egyházmegye papságának koncelebrálásával mutatta be a nagycsütörtöki olajszentelési szentmisét Varga László megyéspüspök a kaposvári Nagyboldogasszony-székesegyházban. A szentmisében a főpásztor megáldotta a keresztelendők és a betegek olaját; illetve a keresztség, bérmálás és egyházi rend kiszolgáltatásakor használatos krizmát.

Sonnentherme Lutzmannsburg élményfürdő: felejthetetlen élmények, szórakozás és kikapcsolódás az egész családnak

VAOL A Sonnentherme élményfürdő felejthetetlen szórakozást kínál az egész családnak. A 3000 m²-es vízfelületeken fedett és szabadtéri medencék, izgalmas csúszdák és pihenő területek várnak a kalandokra vagy éppen a pihenésre vágyókra.

A tenger lényei úsztak a faliújságra

TEOL Kékben zajlott a Cikói Perczel Mór Általános Iskola tanulóinak hete.

Figyelmeztetés a tavaszi szünetre és a húsvéti kirándulásokra: teljeskörűen csak az utasbiztosítás véd

VG Nagyon hasznos eszköz az Európai Egészségbiztosítási Kártya, de nem mindenre nyújt segítséget, ezért a szakértők azt javasolják: utazás előtt mindenki kössön utasbiztosítást is.

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

RIPOST Szexi fotóval örvendeztette meg a rajongóit a színésznő

Nógrádi orvosi és gyógyszertári készenlét csütörtökön

NOOL Orvosi ügyeletSALGÓTARJÁN város és városkörnyéki betegek részére hétköznap 16 órától másnap reggel 8 óráig, felnőttek és gyermekek ellátására hét végén és ünnepnapon: reggel 8-tól reggel 8-ig. Helye: Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház. Telefon: 32/310-104. Az anyatejgyűjtő állomáson, a Füleki út 41. szám alatt 8 és 9 óra között veszik át az anyatejet. Fogászati ügyelet: hét végén és ünnepnapon 8-tól 14 óráig az Úttörők út 17–19. szám alatt. Telefon: 32/418-432.

Egy ember meghalt, huszonhatan füstmérgezést szenvedtek, amikor kigyulladt egy idősek otthona Szabolcsban

ZAOL Halált okozó tűzeset volt egy ökörítófülpösi szociális intézményben.

Odaégett az étel? Ezzel az egyszerű trükkel pofonegyszerűvé válik a súrolás!

RIPOST Egy leleményes influenszer lelt rá a megoldásra.

Cool-túra: ismét vándoroltak a fiatalok Tatabányán

KEMMA A Tatabánya kulturális értékeinek, helyeinek megismerését szolgáló iskolásoknak szóló megmérettetést a Hétvezér Egyesület és partnerszervezetei az idén is megszervezték. A Cool-túra vetélkedő díjátadóját a József Attila Könyvtárban tartották.

SZKKA: parádésan teljesítő fiatalok, menetelő felnőttek

VAOL Három SZKKA-győzelemmel zárultak a Danube Handball Cup csoportmeccseinek küzdelmei - adta hírül a klub. A nemzetközi kupasorozat első szezonja áprilisban Pozsonyban ér véget a döntők napjával. Az NB I/B. 23. fordulójában a hibátlan mérleggel rendelkező felnőtt alakulat szombaton 16 órától a SZISE vendégeként lép pályára.

Újabb rászorulók támogatásáról döntött a Pro Filii Alapítvány

NOOL Ismét negyedmilliárd forinttal segít civil szervezeteket és magánszemélyeket a Pro Filii Alapítvány – közölte a Mészáros Csoport csütörtökön az MTI-vel.

Magyarország hamarosan diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában

DUOL Magyarország a következő hónapokban diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában a két ország közötti együttműködés további fejlesztése érdekében, és a kormány az európai uniós elnökségi féléve alatt is a kapcsolatrendszer szorosabbra fűzésén fog dolgozni Kelet-Afrikával - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Dar es-Salaamban.

Japánban jártak a KASI dzsódósai

SONLINE