Alábbhagyott a társasház építési kedv

Mínuszban a társasházi lakásépítési kedv, drasztikus visszaesés vidéken, kérdések a rozsdaövezetekben – foglalja össze a jelenlegi helyzetet az ingatlan.com elemzése.

További olvasott hírek
Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

MINDMEGETTE Ha nem várt vendégek toppannak be húsvétkor, ez a sütemény megment minket. Akár az utolsó pillanatban is nekiállhatunk, hiszen alig több mint félóra alatt elkészül.

Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Mire elég az átlagos havi 135 ezer forintos nyugdíj?

VG Átlagosan ennyi pénzből kell, hogy megéljen egy magyar nyugdíjas.

Mire elég az átlagos havi 135 ezer forinto nyugdíj?

VG Átlagosan ennyi pénzből kell, hogy megéljen egy magyar nyugdíjas.

Kiborultak a Vodafone ügyfelei a szolgáltatás minősége miatt

VG Mióta összeolvadt a Vodafone és a UPC, több órás szolgáltatáskiesések vannak. A helyzet nem javul, hiába ígéri a Vodafone, hogy mindent megtesz.

Ausztria is Olaszország sorsára jutott, kijárási korlátozást vezetnek be

VG Ausztria egész területére kijárási korlátozásokat jelentett be vasárnap Sebastian Kurz osztrák kancellár.

Húszmillió darab koronavírus elleni gyógyszert készíthetnek Magyarországon

VG Akár 2,2 millió koronavírusos beteg kezeléséhez szükséges gyógyszert tudnak előállítani az Alkaloida Zrt. birtokában lévő alapanyagból – értesült a Világgazdaság.

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!