Amatőr Kupa: az Új Hidegkuti Stadionban lesz a döntő

Április 26-án, szerdán 16 órától az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezik a Mol Magyar Kupában legtovább jutó két megyei csapat csatáját, az Amatőr Kupa döntőjét – tájékoztatta lapunkat a Magyar Labdarúgó-szövetség Versenybizottsága.

További olvasott hírek
Többnyire napos időre számíthatunk kedden Zala vármegyében

ZAOL A köpönyeg.hu előrejelzése szerint kedden napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, de délnyugaton továbbra is borús maradhat az ég. Néhol zápor, a hegyekben hózápor előfordulhat. Délután 10 fok körül alakul a hőmérséklet. 

Bearanyozta szuperautóját a Touring Superleggera

AUTOMOTOR 3 évvel ezelőtt dobta piacra a Ferrari 488 Pista-átépítését a Touring Superleggera, amely most bearanyozta a konstrukciót.

Álca nélkül: lépcsős hátú Passat Kína számára

AUTOMOTOR A FAW-VW vegyesvállalat fogja készíteni a kínai piac számára az arrafelé Magotan néven forgalmazott szedánt.

Az eddigi legfontosabb Audi az új Q6 e-tron

AUTOMOTOR Jövőbiztos műszaki alapot készítettek a PPE-vel, amelynél már digitális szolgáltatásokkal is pénzt fognak keresni az Audi Q6 e-tronnal.

Hamarosan indul a forgatás: Stohl Andrást követelik a kommentelők az Ázsia Expressz új évadába – íme a többi favorit

BORSONLINE Ősztől immár ötödik alkalommal kerül képernyőre az Ázsia Expressz.

Bevágott a bugyi: szemérmetlenül pucsított a kamera előtt a szexi kebelcsoda

RIPOST Amanda Nicole ismét kitett magáért.

NB II: az 1. forduló eredménykövetése az NSO-n

NEMZETISPORT A szombati, Kaposvár–Nyíregyháza mérkőzés (0–1) után vasárnap kilenc találkozót rendeznek a labdarúgó NB II nyitó fordulójában. Ezek közül kiemelkedik a Szeged–Békéscsaba rangadó. Kövesse a mérkőzések eredményének alakulását ebben a cikkben, emellett minden meccsről online közvetítést adunk, amelyet a párosítások mellett elhelyezett linkeken érhetnek el!

NB II: a Lokinál az idén még veretlen Szolnok – eredménykövető

NEMZETISPORT A labdarúgó NB II 4. fordulójában az idén még veretlen Szolnok a DVSC otthonában lép pályára. A Vasas az újonc Szentlőrincnél vizitál, míg az eddig hibátlan Nyíregyháza a Dorogot fogadja. Kövesse online közvetítéseinket a párosítások mellett elhelyezett linkeken!

NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 3. forduló mérkőzéseiről!

NEMZETISPORT A labdarúgó NB II 3. fordulójában a listavezető DVSC a Siófok otthonában lép pályára, míg a még nyeretlen Vasas a Csákvárt látja vendégül. A Lokihoz hasonlóan még hibátlan Ajka a Békéscsabával csap össze, a Nyíregyháza pedig Soroksáron vendégszerepel. Minden mérkőzésről online közvetítést adunk, kövesse a találkozók alakulását a párosítások mellett elhelyezett linkekre kattintva!

NB II: az 5. forduló ÉLŐ eredménykövetése

NEMZETISPORT A kora délután lejátszott Vasas–Szombathelyi Haladás (2–2) összecsapás után további kilenc találkozót rendeznek ma a labdarúgó NB II 5 . fordulójában. A játéknap rangadójára Gyirmóton kerül sor, ahol a feljutásra pályázó, még veretlen Debreceni VSC vendégeskedik. Kövesse a mérkőzések eredményének alakulását ebben a cikkben, emellett minden meccsről online közvetítést adunk, ezeket a párosítások mellett elhelyezett linkeken érhetik el.

NB II: az újonc DEAC ellen játszik az ETO – a 7. forduló eredménykövetése

NEMZETISPORT A szombati Vasas–Debreceni VSC (1–1) rangadó után vasárnap kilenc mérkőzést játszanak a labdarúgó NB II 7. fordulójában. A programból kiemelkedik a Gyirmót–Szolnoki MÁV találkozó, amelyen a negyedik fogadja a másodikat A mezőny egyetlen veretlen csapata, a Békéscsaba Dorogon lép fel, Pécsen pedig megyei rangadót játszanak, ahol a Szentlőrinc az ellenfél. Kövesse a mérkőzések eredményének alakulását ebben a  cikkben, emellett minden meccsről online közvetítést adunk, amelyet a párosítások mellett elhelyezett linkeken érhetnek el!

Egyre több helyen védik alácsúszásgátló elemek a motorkerékpárosokat

AUTOMOTOR A HUMDA támogatásainak köszönhetően a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei új motoros alácsúszásgátló elemeket telepítettek a Somogy vármegyei bálványosi bekötőút 400 méteres szakaszára.

Jégen gyilkolják az AMG elektromos kupéját

AUTOMOTOR Egyértelműen a stuttgarti vetélytárs akkumulátoros-elektromos hajtású kupéjára céloz a Mercedes-AMG új modellje.