Anyagi káros baleset az M5-ös autópályán

Anyagi káros baleset az M5-ös autópályán Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 12. 23., szo - 08:17 Két személyautó ütközött az M5-ös autópályán Szeged közelében. A Szeged felé vezető oldalon csak a haladó sáv járható. Személyi sérülés nem történt.

További olvasott hírek
Illegális migránsokat tartóztattak fel Röszkénél

POLICE Illegális migránsokat tartóztattak fel Röszkénél Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 10. 21., szo - 20:18 Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra 2 migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Átadták a Kiszombornál elfogott migránsokat a román hatóságoknak

POLICE Átadták a Kiszombornál elfogott migránsokat a román hatóságoknak Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 03., p - 09:09 A magyar rendőrök átadták a román hatóságoknak a korábban Kiszombor külterületén elfogott illegális migránsokat.

Körözött BMW Röszkén

POLICE Körözött BMW Röszkén Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 03., p - 08:55 A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás.

Átadták a Nagylaknál elfogott migránst a román hatóságoknak

POLICE Átadták a Nagylaknál elfogott migránst a román hatóságoknak Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 03., p - 08:20 A magyar rendőrök átadták a román hatóságoknak a korábban Nagylak külterületén elfogott illegális migránst.

Kamionban megbújva próbáltak Magyarországra bejutni

POLICE Kamionban megbújva próbáltak Magyarországra bejutni Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 06., h - 01:22 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.