Aranycsapat: emlékezés a 95 éve született Bozsik Józsefre

Bozsik Józsefre, az Aranycsapat 95 éve ezen a napon született olimpiai bajnok és világbajnoki ezüstérmes kiváló jobbfedezetére emlékezett péntek délután az Aranycsapat Testület – számolt be róla az MTI.

További olvasott hírek
A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.

Ellaposodott a Lamborghini-logó

AUTOMOTOR A trendnek megfelelően a digitális grafikán való könnyű megjelenítés érdekében a Lamborghini márkajelzése leegyszerűsödött.

Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.

Eb 2020: Magyarország–Horvátország élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Újabb mérkőzéseket rendeznek a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében, a mieink Horvátországot fogadják, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!

Válogatott: megvan az új szövetségi kapitány – hivatalos

NEMZETISPORT A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hétfőn hivatalos honlapján erősítette meg a Nemzeti Sport korábbi információját, mely szerint Georges Leekens veszi át a válogatott irányítását. A belga szakember kétéves szerződést írt alá.

MLSZ: Marco Rossi veszi át a magyar válogatott irányítását

NEMZETISPORT Marco Rossi veszi át a magyar labdarúgó-válogatott irányítását – számolt be róla a magyar szövetség hivatalos honlapján.

Nemzetek Ligája: ellenfeleket kapunk – a sorsolás élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Szerdán délben a svájci Lausanne-ban tartják a Nemzetek Ligája csoportjainak sorsolását – a magyar labdarúgó-válogatott a C-divízió első kalapjából kerül elő. Kövessék a sorsolást élő, szöveges tudósításunk segítségével!

Jön az Eb-selejtezők sorsolása! Kalapok, tudnivalók

NEMZETISPORT Vasárnap 12 órától az írországi Dublinban tartják a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőinek sorsolását, melyet a magyar válogatott a 4. kalapból vár.

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!