Árokba hajtott egy gépkocsi a Nagykőrös és Törtel közötti úton

Elsődleges információink szerint a balesetben a jármű vezetője megsérült. Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy gépkocsi péntek reggel Pest megyében, a Nagykőrös és Törtel közötti úton. A balesethez a nagykőrösi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az autót és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben a jármű vezetője megsérült, ezért őt a mentők ellátják.

További olvasott hírek
"Ez már csak kapálózás" – alig szeretné valaki Tóth Andit az X-Faktorba mentornak

BORSONLINE Nem fűznek sok sikert az emberek az RTL tehetségkutatójához.

Fotókon mutatjuk a NEKA U21–Ferencváros U21 női kézilabda mérkőzést

SONLINE Tízgólos vereséget szenvedett a NEKA a női NB II. Dél-Nyugat (E-F) csoportjának felsőházi rájátszás 3. fordulójában.

AERIUM T350 PRO elektromos roller: Egy modern és praktikus városi közlekedési eszköz

AUTOMOTOR Az autókkal zsúfolt városokban az elektromos rollerek egyre népszerűbb közlekedési eszközzé válnak. Ez nem meglepő, hiszen kellő sebességet és biztonságot nyújtanak, miközben környezetbarát közlekedést tesznek lehetővé. Ráadásul számos roller intelligens funkciókkal és egyéb technikai kütyükkel felszerelt, amelyek megkönnyítik a használatát.

Újabb páratlan Smart érkezik

AUTOMOTOR A Pekingi Autószalonon napokon belül leleplezik a Smart #1 és Smart #3 típusokat követő Smart #5 szabadidő-autót.

Szeles, hűvös időre van kilátás szombaton Zalában

ZAOL A koponyeg.hu információi szerint, északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan fordul elő zápor. Élénk marad az északnyugati szél. 14 fok körüli értékeket mérhetünk.

30 millió Suzukit gyártottak Indiában

AUTOMOTOR 2024. március végén készült el a 30. milliomodik Suzuki Indiában, ahol 1983. decemberében kezdte meg a működését a Maruti Udyog.

Kigyulladt egy családi ház egyik helyisége Debrecen külvárosában

KATASZTROFAVEDELEM A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Kigyulladt egy körülbelül ötven négyzetméter alapterületű családi ház egyik helyisége péntek reggel a Debrecen külvárosában húzódó Fülemüle utcában. A tűzhöz a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Összeütközött két gépkocsi Budapest XVI. kerületében

KATASZTROFAVEDELEM A baleset a Szabadföldi út és a Décsi József utca kereszteződésében történt. Összeütközött két gépkocsi szombat délután Budapest XVI. kerületében, a Szabadföldi út és a Décsi József utca kereszteződésében. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a baleseten senki nem sérült meg.

Lakóház égett Kengyelen

KATASZTROFAVEDELEM A tűzesetben senki nem sérült meg. Kigyulladt egy lakóház Kengyelen, a Kossuth úton. A szolnoki hivatásos és a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók három vízsugárral oltották el a tüzet. A ház tetőszerkezete teljesen megsemmisült, ezért az épület lakhatatlanná vált. A mentők megvizsgálták a tulajdonost, aki nem sérült meg.

Kombájn és személyautó ütközött össze Kótajnál

KATASZTROFAVEDELEM Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől. Egy kombájn és egy személygépkocsi karambolozott a Kótaj és Kemecse közötti úton. A balesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az autóból, majd átadták őt a mentőknek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Vonat és autó ütközött össze Tapolcánál

KATASZTROFAVEDELEM A baleset a Tapolca és Kisapáti közötti úton lévő vasúti átjáróban történt. Egy személyvonat és egy gépkocsi ütközött össze a Tapolca és Kisapáti közötti úton lévő vasúti átjáróban. A balesethez a badacsonytomaji hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az autóból, majd átadták őt a mentőknek. Az elsődleges információk szerint a vonaton utazók közül senki nem sérült meg. Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől.

Fotókon mutatjuk az Értékeink vármegyén innen hungarikum vetélkedő döntőjét

SONLINE Tizenhárom csapat jutott be az Értékeink vármegyén innen hungarikum vetélkedő döntőjébe, melynek a felújított Vármegyeháza adott otthont.

Továbbra is befektetésre ajánlja Budapestet a Moody's

VG A nemzetközi hitelminősítő szerint a magyar főváros képes kordában tartani adósságszintjét.

Még vadabb szuperquadot készített az Engler

AUTOMOTOR Mindössze 1200 kg a tömeg, akár 1200 lóerő és 1200 Nm áll a vezető rendelkezésére – motorkerékpár-kezelőszervekkel lehet vezetni az Engler V12-t.