Ausztria: Szoboszlai gólt lőtt a kupadöntőn – videó

Szoboszlai Dominik remek gólt lőtt szabadrúgásból, lövésével a Salzburg a 20. percben megszerezte a vezetést az Austria Lustenau elleni labdarúgó Osztrák Kupa-döntőn.

További olvasott hírek
Családi autóvá nőtte ki magát a C3 Aircross

AUTOMOTOR Ősszel kerül majd az európai utakra a Citroën C3 Aircross családi autó, ami 4,39 méteres hosszon kínál akár 5+2 személyes utasteret.

841 lóerőt tud az új Shelby Super Snake – 93 oktános benzinnel…

AUTOMOTOR Mindössze 250 darab Shelby Super Snake épül 2024-ben, a fejlesztésben a Ford szakemberei is segítették a Las Vegas-i műhelyt.

Az emberek 87,5%-át felvidítja az Ioniq 5 N vezetése

AUTOMOTOR Remek választás a tél fásultság ellen a Hyundai Ioniq 5 N vezetése, ahogy azt a tudományos alapossággal végzett kísérlet alátámasztja.

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

BORSONLINE Kiss Márk kiakadt a Next Top Model Hungary versenyzőire.

Marad a hűvösebb idő pénteken Zalában

ZAOL A koponyeg.hu információi szerint, Napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, csak néhol fordul elő zápor. Élénk lesz az északnyugati szél. Reggel -1 és +6 fok közé csökken a hőmérséklet, délután 11-16 fok várható.

Légiósok: Szoboszlai Dominik marad a Salzburgnál

NEMZETISPORT A Liverpool elleni felkészülési mérkőzést (2–2) követő sajtótájékoztatón Szoboszlai Dominik, a Red Bull Salzburg magyar válogatott labdarúgója bejelentette, hogy idén nyáron biztosan nem vált klubot, hanem az őszi szezonban is az osztrák bajnoki címvédőnél futballozik.

Légiósok: Szalai Ádám Svájcba szerződött – sajtóhír

NEMZETISPORT A 4-4-2.com információi szerint a Basel a svájci átigazolási időszak utolsó napján szerződtette a Mainz magyar válogatott támadóját, Szalai Ádámot.

Légiósok: megvan Dzsudzsák Balázs új klubja

NEMZETISPORT Helyi sajtóértesülések szerint Dzsudzsák Balázs az arab emírségekbeli al-Ainnál folytatja a pályafutását. 

Videó: Szoboszlai újabb óriási szabadrúgásgólt szerzett

NEMZETISPORT Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a Red Bull Salzburg Szoboszlai Dominik szabadrúgásgóljával szerzett vezetést a Sturm Graz otthonában a mérkőzés 8. percében. A magyar válogatott középpályása két perccel később ismét betalált, az ő két góljával jutott a mérkőzés korai szakaszában kétgólos előnyhöz a salzburgi csapat.

Videó: Zidane-csel, majd kilőtte az alsót – Szoboszlai három gólt szerzett

NEMZETISPORT Szoboszlai Dominik egy félidő alatt három gólt lőtt a Sturm Graz elleni osztrák élvonalbeli mérkőzésen. Az RB Salzburg magyar játékosa szerezte csapata negyedik gólját is – egy Zidane-csel után lőtte ki a rövid alsót. A másik két találatot ITT tudja megtekinteni.

Itt van egy Dixi!

AUTOMOTOR A veteránautóról szóló írás először az Autó-Motor 1968/16-os számában jelent meg.

Egy arasszal több – itt a legnagyobb európai Mazda

AUTOMOTOR Teljes lett a Mazda nagy méretű SUV-sorozata azzal, hogy bemutatkozott az európai piacra szánt 3 üléssoros CX-80.