Az MVSZ az olimpiai játékok új időpontjáról: nekünk jó lesz  

Kedvező a magyar vitorlázók számára a tokiói olimpia új, 2021 július végi időpontja – adta hírül közleményében a Magyar Vitorlás Szövetség.

További olvasott hírek
Borús, esős szerdánk lesz Veszprém vármegyében

VEOL Borult időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral. Az északnyugatira forduló szél többfelé lesz élénk. 7 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására - írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.

Átszúrja a mellbimbó a felsőt, melltartó nélkül fotózták a kebelcsodát

RIPOST A szexi Valentina még ruhában is észbontóan érzéki.

Szerdán is borult idő várható, esővel, záporral

ZAOL Borult időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral. Az északnyugatira forduló szél többfelé lesz élénk. 7 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására, írja előrejelzésében a köpönyeg.hu.

Közvetlen beszélgetés Witzmann Mihállyal a Sió-zsilip átadásánál

SONLINE Siófokról jelentkezünk legújabb podcast adásunkkal, ahol Witzmann Mihály országgyűlési képviselővel a Sió-zsilip átadási ünnepségén készült interjúnkat osztjuk meg.

Művészi álcát kapott a Kia első civil pickupja

AUTOMOTOR Csak jövőre kerül a kereskedésekbe a Kia Tasman, addig is látványos és feltűnő álcázással folytatják a tesztelést.

Nem tágít a rossz idő: sok eső, szél, hideg vár ránk

KEMMA Mondjuk, milyen lesz az időjárás szerdán.

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

BORSONLINE Volt olyan, amikor társadalmi nyomásra azt érezte, mindent egyszerre kell csinálnia.

Nagyobb vezetési élményt nyújt a Model 3 Performance

AUTOMOTOR Az USA-ban 517 LE, Európában 460 LE rendszerteljesítménnyel jön a Tesla Model 3 Performance sportváltozat.

Boot Düsseldorf: Hidegindítás

VITORLAZASMAGAZIN Január az év leghidegebb hónapja, mégis fontos a vitorlázók számára, hiszen ilyenkor rendezik meg Európa legnagyobb, és legtöbb újdonságot felvonultató kiállítását, a Boot Düsseldorf-ot. Új hajókból idén sem volt hiány, ezekből gyűjtöttük össze egy híján egy tucatot.

A gyilkos idő ellenszere

VITORLAZASMAGAZIN Azt hiszik, Kolumbusz béna volt, mert alaposan félrenavigálta hajóit? Mentségéül szolgálhat (az Újvilág felfedezésén kívül) az, hogy hiányzott egy fontos eszköze az útvonaltervezéshez. Nem a GPS (bár az sokat segített volna) – hanem egy pontos óra. Ennek hiányában a 18. századig százezrek veszíthették életüket a tengeren.

Hamarosan Szüreti Regatta!

VITORLAZASMAGAZIN Évek óta a Szüreti Regattán az egyik legmagasabb a résztvevő hajók létszáma, nem várt módon és sebességgel nőtt nagyra ez a kifejezetten fiatal, őszi verseny. Szeptember 22-én idén is elrajtol a mezőny Alsóörsről, hogy Badacsonyt elérve két napot hódolhassanak a résztvevők vitorlás és borfogyasztási szenvedélyeiknek.

Futamot nyert a magyar SSL-csapat

VITORLAZASMAGAZIN Küzdelmes, de sikeres versenynapot zárt a magyar csapat Las Palmasban, az SSL Világkupa második napján, hiszen kemény küzdelemmel futamgyőzelmet szereztek a fiúk.

Jön a tavasz, hív az Adria!

VITORLAZASMAGAZIN Nem tudjuk kivárni, hogy kezdődjön végre a szezon? Akkor irány az Adria! A tavasz kitűnő időszak a tengeri vitorlázótudás (és engedély) megszerzésére, tudásunk frissítésére – és ilyenkor olcsó charterezi is. Szakmai szerzőnk írásából kiderül, mit kínál ilyenkor az Adria.

Versenyben töltötték a kolbászt

SONLINE Hagyományteremtő szándékkal rendeztek kolbásztöltő versenyt Szentgáloskéren a hétvégén. Rajthoz álltak a gölleiek, a kisgyalániak, és Igalból két csapat is nevezett. 

Bátrabb lett a Mitsubishi ASX

AUTOMOTOR A modellfrissítést kihasználva a Mitsubishi formatervezői végre saját arcot adtak az ASX szabadidő-autónak, ami sokkal látványosabb lett.

Autós mozi: kivetítő és kivehető hangszórók teszik mobil filmszínházzá a Smart #5 tanumányt

AUTOMOTOR A város határain kívüli közlekedési igények ellátására szolgál a 4,7 méteres középkategóriás szabadidő-autót megelőlegező Smart #5.

Többet tud az Audi Q7 és Q8 plug-in hajtása

AUTOMOTOR Az 55 TFSI e esetén csak az akkumulátor új, a 60 TFSI e hajtásnál ezen felül még erősebb villanymotort is adnak.