Az új idényben is Dzunics dirigálja az ASE csapatát

Marad az edző és a magyar kulcsemberek is hosszabbítottak. Tóth János, az Atomerőmű SE szakosztályelnöke azt mondta, hamarosan újabb bejelentés jöhet.

További olvasott hírek
Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Különleges esküvőt tartottak Őcsényben

TEOL Rendhagyó esküvői szertartásnak adott otthont az őcsényi polgármesteri hivatal. A lányuk a párjának, a szülők pedig egymásnak mondták ki egyszerre az igent pénteken délelőtt.

Elhunyt Vas Krisztián, az MMA Maori Team alapítója

TEOL Döbbenetes hír sokkolja a szekszárdi és Tolna megyei sportéletet, életének 38. évében elhunyt Vas Krisztián, az egykori profi ökölvívó és MMA-harcos.

Kisteherautónyi adományt kapott a gyászoló család

TEOL Összefogtak Bonyhádon az értényi család háztűz gyászolóinak, károsultjainak megsegítésére. A héten egy kisteherautónyi adományt juttattak el a Vörös-Kondor család tagjainak.

Az egész falut megrázta a tragédia

TEOL Egy 59 éves férfit ütött el a teherautó Pörbölyön, egyelőre nem tudni, hogyan is történt pontosan.

Gázrobbanás történt Szekszárdon

TEOL Hatalmas, robbanásszerű hang rázta meg ma délelőtt Szekszárdot, majd nem sokkal később szirénák hangjáról volt hangos a város.

Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.