Barcelona: ha nem jön össze a halasztás, Bartomeu lemondhat

Tovább gyülekeznek a viharfelhők az FC Barcelona és Josep Maria Bartomeu elnök feje felett. A klub levelet küldött Pere Aragonesnek, a katalán kormány elnökhelyettesének, amelyben kérelmezi a bizalmi szavazás felfüggesztését. Mindeközben több lap is arról számol be, hogy amennyiben ez nem sikerül, a vezetőségi tagok hétfői gyűlése után lemondhat a klub első embere.

További olvasott hírek
Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.

Ellaposodott a Lamborghini-logó

AUTOMOTOR A trendnek megfelelően a digitális grafikán való könnyű megjelenítés érdekében a Lamborghini márkajelzése leegyszerűsödött.

Real Madrid: Zidane távozik a klubtól – hivatalos

NEMZETISPORT A Real Madrid csütörtök kora délután rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze, melyen bejelentették, hogy Zinédine Zidane két és fél év elteltével lemond vezetőedzői pozíciójáról, és távozik a klubtól.

Barcelona: Messi beszélt Bartomeuval, távozni akar – sajtóhír

NEMZETISPORT Lionel Messi benyújtotta távozási kérelmét az FC Barcelona labdarúgócsapata vezetőségének – állítja a TyC Sports argentin sportcsatorna.

Atlético: Antoine Griezmann bejelentette, hol folytatja!

NEMZETISPORT A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid támadója, Antoine Griezmann bejelentette, marad a „matracosok” játékosa.

Real Madrid: Zidane visszatért! 2022-ig írt alá – hivatalos

NEMZETISPORT A Real Madrid a hivatalos honlapján bejelentette: 2022 június 30-ig szóló szerződést kötöttek a csapat új vezetőedzőjével, a nyáron távozott francia Zinédine Zidane-nal.

Real Madrid: Julen Lopetegui az új vezetőedző – hivatalos

NEMZETISPORT A spanyol labdarúgó-válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, Julen Lopetegui lett a Real Madrid új vezetőedzője – jelentette be a királyi klub a hivatalos honlapján. Az 51 éves szakember a világbajnokság után távozik a spanyol szövetség alkalmazásából, a királyiakhoz három évre írt alá.

A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.