BL: a Fradi értékesebb, de a kupamúlt a norvégok mellett szól

A Ferencváros labdarúgócsapata 21 órától a norvég Molde vendégeként lép pályára a Bajnokok Ligája-selejtező playoffkörének első mérkőzésén. Tekintse át infografikánkon a két csapattal kapcsolatos tudnivalókat, továbbá összegyűjtöttük a norvég–magyar kupamúlt eddigi eredményeit.

További olvasott hírek
Ellaposodott a Lamborghini-logó

AUTOMOTOR A trendnek megfelelően a digitális grafikán való könnyű megjelenítés érdekében a Lamborghini márkajelzése leegyszerűsödött.

Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.

A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.

BL: itt van közelről, ő futott be a döntő alatt a pályára!

NEMZETISPORT Bár a televíziós közvetítésben csak egy pillanatra láthattuk a finoman szólva csinos hölgyet, aki befutott a Bajnokok Ligája döntője alatt a pályára, a fotósok szerencsére gyorsan kapcsoltak. Íme, róla van szó! Természetesen az Instagram-oldala is meglett azonnal: a hölgy neve egyébként Kinsey Wolanski.

BL: Cristiano Ronaldo piros lapot kapott a Valencia ellen – videó

NEMZETISPORT Cristiano Ronaldo piros lapot kapott a Valencia elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés 30. percében: a Juventus színeiben az első BL-meccsét játszó portugál sztárt egy dulakodás után állította ki a játékvezető. Ezzel eldőlt, hogy ellenfélként biztosan nem tér vissza az Old Traffordra.

BL, El: kialakult az elődöntő mezőnye – minden a sorsolás előtt egy helyen!

NEMZETISPORT A Bajnokok Ligája után az Európa-ligában is kialakult a legjobb négy mezőnye, ennek apropóján összeszedtünk minden érdekességet a pénteki sorsolást megelőzően.

Bajnokok Ligája: a csoportkör sorsolása élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Csütörtökön 18 órakor Monacóban kisorsolják a labdarúgó Bajnokok Ligája 2019–2020-as idényének csoportkörét. Folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével kövessék nálunk a sorsolás legizgalmasabb pillanatait!

BL: a nyolcaddöntő sorsolása élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hétfő délben elkészíti a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosítását. Kövesse élőben a sorsolást a Nemzeti Sport Online-on!

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!