BL: az UEFA egy emlékezetes góllal köszöntötte a Fradit

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) Twitter-üzenetben köszöntötte a Bajnokok Ligája csoportkörébe 25 év után visszatérő Ferencvárost. Az UEFA felelevenítette az akkori Fradi-szereplés egyik legemlékezetesebb mérkőzése, a Real Madrid elleni Üllői úti meccs (1–1) góljait is. Az FTC egyébként a 25 évnyi várakozással beállította a vonatkozó BL-rekordot: két szereplés között eddig csupán egy klub volt távol ilyen hosszú ideig a BL-csoportkörtől – a tavaly ugyancsak negyedszázad után visszatérő Salzburg.

További olvasott hírek
Álca nélkül: lépcsős hátú Passat Kína számára

AUTOMOTOR A FAW-VW vegyesvállalat fogja készíteni a kínai piac számára az arrafelé Magotan néven forgalmazott szedánt.

Jégen gyilkolják az AMG elektromos kupéját

AUTOMOTOR Egyértelműen a stuttgarti vetélytárs akkumulátoros-elektromos hajtású kupéjára céloz a Mercedes-AMG új modellje.

Egyre több helyen védik alácsúszásgátló elemek a motorkerékpárosokat

AUTOMOTOR A HUMDA támogatásainak köszönhetően a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei új motoros alácsúszásgátló elemeket telepítettek a Somogy vármegyei bálványosi bekötőút 400 méteres szakaszára.

Hamarosan indul a forgatás: Stohl Andrást követelik a kommentelők az Ázsia Expressz új évadába – íme a többi favorit

BORSONLINE Ősztől immár ötödik alkalommal kerül képernyőre az Ázsia Expressz.

Bearanyozta szuperautóját a Touring Superleggera

AUTOMOTOR 3 évvel ezelőtt dobta piacra a Ferrari 488 Pista-átépítését a Touring Superleggera, amely most bearanyozta a konstrukciót.

BL: itt van közelről, ő futott be a döntő alatt a pályára!

NEMZETISPORT Bár a televíziós közvetítésben csak egy pillanatra láthattuk a finoman szólva csinos hölgyet, aki befutott a Bajnokok Ligája döntője alatt a pályára, a fotósok szerencsére gyorsan kapcsoltak. Íme, róla van szó! Természetesen az Instagram-oldala is meglett azonnal: a hölgy neve egyébként Kinsey Wolanski.

BL: Cristiano Ronaldo piros lapot kapott a Valencia ellen – videó

NEMZETISPORT Cristiano Ronaldo piros lapot kapott a Valencia elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés 30. percében: a Juventus színeiben az első BL-meccsét játszó portugál sztárt egy dulakodás után állította ki a játékvezető. Ezzel eldőlt, hogy ellenfélként biztosan nem tér vissza az Old Traffordra.

BL, El: kialakult az elődöntő mezőnye – minden a sorsolás előtt egy helyen!

NEMZETISPORT A Bajnokok Ligája után az Európa-ligában is kialakult a legjobb négy mezőnye, ennek apropóján összeszedtünk minden érdekességet a pénteki sorsolást megelőzően.

Bajnokok Ligája: a csoportkör sorsolása élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Csütörtökön 18 órakor Monacóban kisorsolják a labdarúgó Bajnokok Ligája 2019–2020-as idényének csoportkörét. Folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével kövessék nálunk a sorsolás legizgalmasabb pillanatait!

BL: a nyolcaddöntő sorsolása élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hétfő délben elkészíti a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosítását. Kövesse élőben a sorsolást a Nemzeti Sport Online-on!

Többnyire napos időre számíthatunk kedden Zala vármegyében

ZAOL A köpönyeg.hu előrejelzése szerint kedden napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, de délnyugaton továbbra is borús maradhat az ég. Néhol zápor, a hegyekben hózápor előfordulhat. Délután 10 fok körül alakul a hőmérséklet. 

Az eddigi legfontosabb Audi az új Q6 e-tron

AUTOMOTOR Jövőbiztos műszaki alapot készítettek a PPE-vel, amelynél már digitális szolgáltatásokkal is pénzt fognak keresni az Audi Q6 e-tronnal.