BL: RB Leipzig–Atlético Madrid negyeddöntő élőben az NSO-n!

Újra pályára lépnek a magyarok a labdarúgó Bajnokok Ligájában: Gulácsi Péter és Willi Orbán együttese, az RB Leipzig az Atlético Madriddal találkozik, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!

További olvasott hírek
Vezessenek a szokottnál is óvatosabban ezeken a szakaszokon Békésben

BEOL Tájékozódjon és kerülje el az útlezárásokat, építkezésekkel, forgalomkorlátozásokkal érintett útszakaszokat Békés vármegyében.

Újabb tüntetéseket tartottak New Yorkban és más városokban hatósági beavatkozás mellett - frissül

KEMMA Az izraeli–palesztin háború 201. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Jó reggelt!

SZOLJON Ismert tény, hogy nem árt, ha az ember kétszer is meggondolja, milyen tetoválást varrat magára. 

Szörnyű részletek derültek ki a nőről, aki magára hagyta az újszülöttjét Fonyódon

BEOL A nyöszörgő babát egy pár találta meg, nekik köszönhetően maradt életben.

Baloldali politikusokhoz kerülhetett a Lánchíd felújítására szánt közpénz egy része

ZAOL Pofonegyszerűnek tűnik a korrupciós pénz útja - mutat rá cikkében a Mandiner.

Megérkezik a kormányablakbusz Tiszajenőre is

SZOLJON Szerdán a jenőieknek sem kell a városba utazniuk az okmányokkal kapcsolatos ügyintézéshez.

Idén kevés akácmézre lehet számítani az időjárás miatt

TEOL Ilyen évre, mint az idei még nem volt példa.

Vízállás április 24-én reggel a Dunán és Sión Tolnában

TEOL A Dunán szerdán reggel 7 órakor: Dunaföldvár 43 cm, Paks 200 cm, Dombori 261 cm, Árvízkapu 624 cm, Baja 347 cm. A Sió Palánknál 195 cm. 

Bodrogi Gyula Csendes-képet választott 90. születésnapjára

BEOL Bodrogi Gyulával, a Nemzet Színészével régi, jó barátságot ápol Csendes Ferenc békéscsabai képzőművész. Nem véletlen tehát, hogy a budapesti Rendőrpalotában egy Csendes-festményt választott Bodrogi Gyula a 90. születésnapjára.

Mandula Ádám szabadulása után a magánéletéről vallott

RIPOST Mandula Ádám soha többé nem akarja látni egykori párját.

Az amerikai szenátus megszavazta az Ukrajnának szánt 61 milliárd dolláros katonai segélyt – frissül

FEOL 791. napja tart a háború a szomszédunkban. Hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner és az Origo híreiből válogatunk.

Óriási érdeklődés övezi az elektronikai hulladékgyűjtést Kengyelen

SZOLJON Piros színű Junoszty, keverőtárcsás mosógép, szovjet rádió, sőt, még egy szinte vadiúj 165 centis LED TV is landolt a napokban a kengyeli polgármesteri hivatal udvarán. Óriási érdeklődés övezi a hét első felére meghirdetett elektronikai hulladékgyűjtést a településen.

Megvannak a nyertesek: korosztályonként bírálták el a rajzokat

BAMA A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága április 15-ig várta óvodások, alsó tagozatos és felső tagozatos általános iskola tanulók rajzait az Így közlekedtek ti címmel meghirdetett rajzpályázatra.

Baloldali politikusokhoz kerülhetett a Lánchíd felújítására szánt közpénz egy része

FEOL Pofonegyszerűnek tűnik a korrupciós pénz útja - mutat rá cikkében a Mandiner.

A nap Tündérszépe: Elizabet

HEOL Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A mai nap Tündérszépét Elizabetnek hívják, 23 éves és Öcsödről érkezett.

Papírra vetem...

BEOL A papírgyűjtés kapcsán jutott eszembe, hogy amíg lehet, papírra vetem a gondolataimat. Mert egyre kevesebb az újság, az emberek egyre kevesebbet olvasnak kézbe vehető hírforrásokból. Erről is beszélgettünk egy jót azzal a pedagógussal a minap, aki szervezte iskolájukban a papírgyűjtést a reggeli órákban, miközben szülők érkeztek autónyi rakományokkal, vagy kerékpáron tolva, csomagtartóra rögzített kisebb kötegekkel.

Gólzápor árasztotta el a pályákat a Jászsági csoport meccsein

SZOLJON Gólokból nem volt hiány a vármegye III. 21. fordulójában. A Jászsági csoportban a Zagyvarékas nyolc, a Jákóhalma tíz, az Újszász pedig tizenkét találattal győzött. A Kunsági csoportban is sima sikerek születtek. A Berekfürdő a Fanaticot, a Püspöki a Kétpót, a Szőlős pedig a Nagyivánt múlta felül.

Hatszáznyolcvanegy gyorshajtót csíptek el a Speedmarathon során Fejér vármegyében

DUOL A rendőrség 24 órás sebességellenőrzést tartott az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a ROADPOL kezdeményezéséhez csatlakozva április 19-én 6 órától másnap reggelig.

Tatabányai vívókkal lett aranyérmes a magyar csapat

KEMMA A magyar csapat nyerte az olaszországi párbajtőrvívó négyes tornát. A válogatott tagjai között két tatabányai is volt, Muhari Eszter és Salamon Réka.

Legutóbb komoly pofonba szaladt bele az Aalborg a Veszprém Arénában

VEOL Újabb kőkemény feladat vár a Telekom Veszprém kézilabdázóira, akik komoly menetelést tudhatnak maguk mögött, de a szezon java még hátravan.

A zalai mozik szerdai műsora

ZAOL ZalaegerszegArt Mozi: 16.00 Bonus Trip (magyar vígjáték); 18.00 Back to Black (amerikai életrajzi film); 20.15 Szellemírtók – A borzongás birodalma (amerikai fantasztikus kalandfilm)

Forgalomkorlátozással kell számolni az Északmegyer dűlőben

BAMA ​A pécsi Északmegyer dűlőben zajló szennyvízvezeték-építési munkálatok az utolsó fázisukba érkeztek – számolt be róla a Biokom.

A családfő

FEOL Kloppot azért lesz borzasztóan nehéz pótolni, mert nem egyszerűen jó főnök, jó edző, hanem nagyon jó ember is.

Szörnyű részletek derültek ki a nőről, aki magára hagyta az újszülöttjét Fonyódon

BAON A nyöszörgő babát egy pár találta meg, nekik köszönhetően maradt életben.

Elgondolkodtató, őszinte mondatok gyerekektől

TEOL Rajtunk, felnőtteken is múlik, hogy a gyermeki ártatlan gondolatokból, őszinte vágyakból mennyi marad meg felnőtt korukra. A gyerekszáj egyszerre cuki, végtelenül őszinte és sok esetben elgondolkodtató. Sokat tanulhatunk belőle. Nekem két tündéri unokám van, nemrégen múltak négyévesek, úgyhogy tudom, mit beszélek.

A Fejér vármegyei mozik szerdai műsora

FEOL Székesfehérvár, Cinema City: A Majomember: 19.45. Artúr, a király: 14.40. Az első ómen: 17.15, 20.30. Back to Black: 13.00. Belu – A legbátrabb bálna: 13.00. Bonus Trip: 15.45, 18.00, 20.15. Dűne – Második rész: 14.00, 16.50, 19.20. Godzilla x Kong: Az új birodalom (2D): 14.40, 19.30. Godzilla x Kong: Az új birodalom (3D): 17.00. Imádlak utálni: 20.00. Ki hitte volna?: 14.00, 18.15. Kung Fu Panda 4 (3D): 13.30. Kung Fu Panda 4 (2D): 14.30, 15.30, 16.30, 17.30, 18.30. Most vagy soha!: 13.00. Polgárháború: 13.45, 16.00, 18.15, 20.30. Szellemírtók – A borzongás birodalma: 15.00, 17.20, 19.40. Szunnyadó vérebek: 15.30, 17.45, 20.00. Verseny a győzelemért: 16.00, 20.15.

Szerdán is marad a borult égbolt és a zápor

SZOLJON A csapadékos időjárás miatt 7 és 17 fok közé csökken a hőmérséklet.

Megrázó videón a maláj helikopter-szerencsétlenség, mindenkit ledöbbentett a tragédia

RIPOST A szörnyűség 10 ember életét követelte.

Létrejön a közvetlen légi összeköttetés egy hetedik kínai nagyvárossal is Budapestről (videó)

NOOL Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, így idén júniustól immár egy hetedik kínai nagyváros, Sencsen is közvetlenül elérhető lesz Budapestről, ahova hetente két járat is fog közlekedni - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben.

Pótolták a hiányzó fákat

SONLINE  A Balatonfenyvest Imremajorral összekötő négy kilométeres utat az 1950-es években ültetett nyárfák szegélyezték. Kulturális és természetvédelmi érték is volt a fasor, ezért az imremajori civilek összefogással a napokban fákat ültettek, hogy pótolják a hiányzó fákat a vasúti pálya közelében.

Létrejön a közvetlen légi összeköttetés egy hetedik kínai nagyvárossal is Budapestről (videó)

DUOL Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, így idén júniustól immár egy hetedik kínai nagyváros, Sencsen is közvetlenül elérhető lesz Budapestről, ahova hetente két járat is fog közlekedni - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben.

Börtön és kitoloncolás vár a koreai férfira, ha megtalálják

KEMMA Maradhat a 8 év börtönbüntetése annak a koreai férfinak, akit emberölés bűntettének kísérlete miatt ítélt el a Tatabányai Törvényszék. A vád szerint a férfi miatt bénult le az egyik mongol munkás, akit egy targonca nyomott össze.

A Liszt-iskola moderntánc csoportjainak évadzáró bemutatója - fotógaléria és videó

ZAOL A Liszt Ferenc Általános Iskola ének-zene-tánc képzésben részt vevő 100-nál is több 1-6. osztályos diákja kedden délután hagyományos évadzáró műsorban mutatta be az év folyamán tanultakat a szülőknek, érdeklődőknek. A Varázslatos utazás című koreográfiát Tasnádi Renáta tanárnő készítette, tudtuk meg Winklerné Fehér Lívia igazgatótól, az előadás képzeletbeli Föld körüli utazás során villantotta fel a különböző nemzetek táncait. A gála előkészületeiben a szülők is részt vettek.

A családfő

ZAOL Kloppot azért lesz borzasztóan nehéz pótolni, mert nem egyszerűen jó főnök, jó edző, hanem nagyon jó ember is.

Az amerikai szenátus megszavazta az Ukrajnának szánt 61 milliárd dolláros katonai segélyt – frissül

ZAOL 791. napja tart a háború a szomszédunkban. Hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner és az Origo híreiből válogatunk.

A családfő

VAOL Kloppot azért lesz borzasztóan nehéz pótolni, mert nem egyszerűen jó főnök, jó edző, hanem nagyon jó ember is.

Újabb tüntetéseket tartottak New Yorkban és más városokban hatósági beavatkozás mellett - frissül

DUOL Az izraeli–palesztin háború 201. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Baloldali politikusokhoz kerülhetett a Lánchíd felújítására szánt közpénz egy része

VEOL Pofonegyszerűnek tűnik a korrupciós pénz útja - mutat rá cikkében a Mandiner.

Baloldali politikusokhoz kerülhetett a Lánchíd felújítására szánt közpénz egy része

VAOL Pofonegyszerűnek tűnik a korrupciós pénz útja - mutat rá cikkében a Mandiner.

El se hiszed, hogy néznek ki ma a Szívtipró gimi sztárjai - galéria

RIPOST Szinte hihetetlen, de 30 évvel ezelőtt szegezett mindenkit a képernyők elé a Szívtipró gimi.

Ezek a készenléti, ügyeletes gyógyszertárak szerdán

BEOL Nézzük, hogy szerdán hol válthatjuk ki gyógyszereinket a nyitva tartási időn túl.

A fejlesztések mellett fontos a közösségépítés - A bérbaltaváriaknak van mire büszkének lenniük

VAOL A pandémia óta közösséget építeni nehezebb, mint valaha – ez a tapasztalata Némethné Beczők Bernadett polgármesternek, aki ezt legalább olyan fontos feladatának tekinti, mint az egyéb fejlesztéseket.

Létrejön a közvetlen légi összeköttetés egy hetedik kínai nagyvárossal is Budapestről (videó)

VAOL Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, így idén júniustól immár egy hetedik kínai nagyváros, Sencsen is közvetlenül elérhető lesz Budapestről, ahova hetente két járat is fog közlekedni - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben.

Három művész tükröződései a Vármegyeházán

TEOL Tárlatvezetésre és baráti beszélgetésre invitálták az érdeklődőket kedden délután a Vármegyeháza kiállítótermében a Tükröződések című tárlat kapcsán.

Újabb tüntetéseket tartottak New Yorkban és más városokban hatósági beavatkozás mellett - frissül

TEOL Az izraeli–palesztin háború 201. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Szépségverseny: merj egyedi lenni – ezt tanácsolja Mike Cintia a Tündérszépek jelentkezőinek – videóval

BEOL Mike Cintia közönségdíjas lett a Magyarok Világszépe versenyen, illetve a Top Model of the World Hungary címet is magáénak tudhatja. Emellett több szépségversenyen kipróbálta már magát, kisebb-nagyobb eredménnyel. Beszélgettünk vele a szépségversenyekről és üzent a Tündérszépek indulóinak is, melyre május 12-ig várjuk a vármegyénkben élő szépségek jelentkezését.

Létrejön a közvetlen légi összeköttetés egy hetedik kínai nagyvárossal is Budapestről (videó)

VEOL Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, így idén júniustól immár egy hetedik kínai nagyváros, Sencsen is közvetlenül elérhető lesz Budapestről, ahova hetente két járat is fog közlekedni - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben.

Kifosztotta alvó utastársát a vonaton

SONLINE A Kaposvári Járási Ügyészség kifosztással vádol egy harmincas éveiben járó férfit, aki alvó utastársát lopta meg a vonaton.

Hátborzongató baleset történt az éjszaka: kettészakadt egy Mercedes Szegeden - Fotó!

BORSONLINE A sofőrt újra kellett éleszteni.

Nemesi viseletek keltek életre a Táncsics diákjaival – videóval, galériával

BEOL Vászonba szőtt álmok címmel a Hudák Család Kéziszövő és Varró Műhelye gyönyörű ruháit mutatták be az érdeklődőknek kedden Orosházán. Rendhagyó divatbemutatóra invitálta a látogatókat Hudák Mariann, akinek a kollekcióját a Táncsics gimnázium diákjai vonultatták fel. Igazi divatbemutatós hangulatot teremtettek a nemesi viseletekkel a házigazdák a középiskola aulájában.

Biciklisek

BEOL A biciklis külön „faj”. A legtöbben a szabályokat betartva közlekedenek, de néhányukról nem tudom elképzelni, hogy zsonglőrnek vagy pantomimesnek képzeli-e magát. A minap egy sráccal sodort össze az élet, aki az egyik kezével a sportzsákját szorongatta, a másik kezével a telefonját nyomkodta, harmadik keze pedig nem volt, hogy esetleg a kormányt is fogja. Ennek megfelelően kacsázott is rendesen a keskeny szakaszon. A másikkal szerencsére pont szembe jöttem, így láthattam, hogy balra kanyarodásnál nem a bal kezét tette ki, hanem a jobb kezével, maga előtt integetve próbálta jelezni, hogy ő itt bizony lefordul. Az már csak hab a tortán, amikor a járdán hátulról érkező bringás elsodor. Ha csengetne, hiába nincs elsőbbsége, elengedném, jobb a békesség. De nem csenget, miért is tenné?

Autóbusz égett Letenyén

ZAOL A tűzoltók a Pozsonyi utcában fékezték meg a lángokat.

Létrejön a közvetlen légi összeköttetés egy hetedik kínai nagyvárossal is Budapestről (videó)

ZAOL Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, így idén júniustól immár egy hetedik kínai nagyváros, Sencsen is közvetlenül elérhető lesz Budapestről, ahova hetente két járat is fog közlekedni - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben.

Újabb tüntetéseket tartottak New Yorkban és más városokban hatósági beavatkozás mellett - frissül

VEOL Az izraeli–palesztin háború 201. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Hiába virágzik az akác, ha dideregnek a méhek

SONLINE Az enyhe tavaszi időben korábban virágzik az akác Somogyban. Ez akár jó hír is lehetne a méztermelők szempontjából, ám a napok óta tartó hűvös időben csak korlátozottan mozognak a méhek.

Autóbusz égett Zalában

VAOL Kigyulladt egy használaton kívüli autóbusz Letenyén, a Pozsonyi utcában, az Akácfa utcánál. Teljes terjedelmében égett a jármű, amikor a helyi hivatásos és önkéntes tűzoltók a helyszínre érkeztek. Az egységek eloltották a tüzet - közölte a katasztrófavédelem.

Haltelepítés történt Gyopárosfürdőn

BEOL Gyopárosion a déli tóba kerültek az önkormányzat által rendelt háromnyaras pontyok – számolt be közösségi oldalán Dávid Zoltán polgármester.

Gálaműsorral ünnepelte 30 éves jubileumát a Kecskeméti Nyugdíjasszövetség – galériával, videóval

BAON 1994 áprilisában hozta létre 11 kecskeméti nyugdíjasklub a város nyugdíjasait összefogó nyugdíjasszövetséget, mely ma is töretlen lendülettel dolgozik a nyugdíjasok, az időskorúak emberi, állampolgári, társadalmi és anyagi jogainak érvényre juttatásáért, a kulturális és személyes kapcsolatok erősítéséért. Mára 36 szervezetet fog össze a szövetség, mely 1500 tagjával a megyeszékhely legnagyobb civil szervezete. A szövetség tagjai jubileumi gálaműsorral ünnepeltek kedd este a Hírös Agórában.

A családfő

DUOL Kloppot azért lesz borzasztóan nehéz pótolni, mert nem egyszerűen jó főnök, jó edző, hanem nagyon jó ember is.

Várnak minden gyermeket Öskün

VEOL Anyák napi kézműves foglalkozást rendeznek az IKSZT Művelődési Házban május 3-án, pénteken 17 óra és 18.30 között.

Színház, bábszínház, véradás, hasznos telefonszámok

ZAOL RendezvényekZalaegerszegHevesi Sándor Színház: 15.00, 19.00 Annie, a kis árva (Móra, illetve Csány-bérlet)Griff Bábszínház: 09.30, 11.00, 14.00 Állatságok, avagy ilyenek az állatok? (Lenti)

Az amerikai szenátus megszavazta az Ukrajnának szánt 61 milliárd dolláros katonai segélyt – frissül

DUOL 791. napja tart a háború a szomszédunkban. Hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner és az Origo híreiből válogatunk.

Tündérszépek: olvasóink véleményét várjuk a szépségről

SZOLJON Ki így, ki úgy vélekedik a szépségről. Valakinek a telt idomok, míg másnak inkább egy kedves mosoly jön be. Szavazást indítottunk. A kérdés pedig nem más, minthogy mitől is lesz valaki a legszebb?

Az amerikai szenátus megszavazta az Ukrajnának szánt 61 milliárd dolláros katonai segélyt – frissül

VAOL 791. napja tart a háború a szomszédunkban. Hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner és az Origo híreiből válogatunk.

Származás vagy eredet? Ez már nem mindegy!

VEOL A napokban vásároltunk egy élelmiszerboltban egy terméket. Jelölik rajta, hogy származás, s azt is, hogy eredet. Azaz, honnan származik és ered a termék. Eddig azt hittük, a két kifejezés egymás szinonimája, ám kiderült, mostantól nem az.

Izgalmas nap elé tekint a BÉT, a Magyar Telekomra és a Molra is érdemes figyelni

VG A befektetők figyelme a Magyar Telekomra és a Molra szegeződik.

Újabb tüntetéseket tartottak New Yorkban és más városokban hatósági beavatkozás mellett - frissül

FEOL Az izraeli–palesztin háború 201. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

BL: itt van közelről, ő futott be a döntő alatt a pályára!

NEMZETISPORT Bár a televíziós közvetítésben csak egy pillanatra láthattuk a finoman szólva csinos hölgyet, aki befutott a Bajnokok Ligája döntője alatt a pályára, a fotósok szerencsére gyorsan kapcsoltak. Íme, róla van szó! Természetesen az Instagram-oldala is meglett azonnal: a hölgy neve egyébként Kinsey Wolanski.

BL: Cristiano Ronaldo piros lapot kapott a Valencia ellen – videó

NEMZETISPORT Cristiano Ronaldo piros lapot kapott a Valencia elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés 30. percében: a Juventus színeiben az első BL-meccsét játszó portugál sztárt egy dulakodás után állította ki a játékvezető. Ezzel eldőlt, hogy ellenfélként biztosan nem tér vissza az Old Traffordra.

BL, El: kialakult az elődöntő mezőnye – minden a sorsolás előtt egy helyen!

NEMZETISPORT A Bajnokok Ligája után az Európa-ligában is kialakult a legjobb négy mezőnye, ennek apropóján összeszedtünk minden érdekességet a pénteki sorsolást megelőzően.

Bajnokok Ligája: a csoportkör sorsolása élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Csütörtökön 18 órakor Monacóban kisorsolják a labdarúgó Bajnokok Ligája 2019–2020-as idényének csoportkörét. Folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével kövessék nálunk a sorsolás legizgalmasabb pillanatait!

BL: a nyolcaddöntő sorsolása élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hétfő délben elkészíti a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosítását. Kövesse élőben a sorsolást a Nemzeti Sport Online-on!

Újabb tüntetéseket tartottak New Yorkban és más városokban hatósági beavatkozás mellett - frissül

ZAOL Az izraeli–palesztin háború 201. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Újabb tüntetéseket tartottak New Yorkban és más városokban hatósági beavatkozás mellett - frissül

HEOL Az izraeli–palesztin háború 201. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Borús, esős időnk lesz szerdán Fejérben

FEOL Kettős fronthatás terheli szervezetünket. A hidegfrontra érzékenyekre gyakorol kifejezettebb stresszt az időjárás.

Létrejön a közvetlen légi összeköttetés egy hetedik kínai nagyvárossal is Budapestről (videó)

FEOL Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, így idén júniustól immár egy hetedik kínai nagyváros, Sencsen is közvetlenül elérhető lesz Budapestről, ahova hetente két járat is fog közlekedni - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben.

Elmulasztott gyerektartás: 120 óra közmunka járt az apának az 1 milliós tartozásért

KEMMA Az apát nem érdekelte három gyermeke sorsa, ezért nem fizetett. A férfi elmulasztott gyerektartás révén majd' egymillió forint tartozást halmozott fel.

Vasi sikerek a Bod Péter országos könyvtárhasználati verseny döntőjén

VAOL Április 22-én, a Föld napján az Országos Széchenyi Könyvtárban rendezték a 2023/2024. tanév könyvtárhasználati versenyének döntőjét, melyen két kategóriában (7-8. és 9-10.) 12-12 tanuló mérte össze tudását a komplex, információkereső, etikus információhasználó és problémamegoldó tanulmányi versenyen. Vas vármegyét három tanuló képviselte, akik már az előzetes fordulókon szép eredményeket értek el. Rettegi Ákos, a Brenner János Általános Iskola és Gimnázium 8. évfolyamos tanulója kategóriájának országos 5. helyezettje lett, Csuka Dániel a Jurisich Miklós Gimnáziumból országos 3., míg Hollósi Laura szintén a Jurisich-ból 5. helyezést ért el. Az idei téma a fenntartható fejlődés volt, ezzel kapcsolatban kellett információkat, dokumentumokat keresve feladatot megoldani.

Jubileumi örömíjászversenyt tartottak Tamásiban

TEOL Idén is megrendezte immár hagyományos örömíjász versenyét a Tamási Íjász Egyesület.

Baloldali politikusokhoz kerülhetett a Lánchíd felújítására szánt közpénz egy része

NOOL Pofonegyszerűnek tűnik a korrupciós pénz útja - mutat rá cikkében a Mandiner.

Korrupció miatt letartóztatták az egyik orosz hadügyminiszter-helyettest

VG A hatóságok csak annyit árultak el, hogy a politikus különösen nagy összegű kenőpénzt fogadott el.

A Ceglédi KE győzelemre készül a MAFC ellen hazai pályán

SZOLJON Az NB I/B bajnoki elődöntőjének második mérkőzésén a CKE az Újbuda MAFC legénységét szerdán 17 órától fogadja a ceglédi Gál József Sportcsarnokban.

Két somogyi fotós is a legjobbak közé került a Magyar Sajtófotó pályázaton

SONLINE Természet és tudomány kategóriában második helyezést ért el a Magyar Sajtófotó pályázaton ifjabb Lőrincz Ferenc, kaposvári búvárfotós.

Rendőrök rúgták a bőrt Orosházán

BEOL Tizenkét csapat, 120 játékos részvételével rendezett hétfőn Szent György napja alkalmából labdarúgótornát Orosházán a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A mérkőzések színvonalasak voltak, a sportszerű rendezvény jó hangulatban telt.

Gyakran veszel csomagolt szendvicset? Akkor jó, ha tudod, hogyan készül

MINDMEGETTE Az előregyártott termékek, akár készételről, akár egy szendvicsről van szó, alkalmanként jó megmentői lehetnek a napunknak, ha épp nem volt időnk ebédet főzni. Persze azért az sejthető, hogy nem ezek a legegészségesebb ételek.

Újabb tüntetéseket tartottak New Yorkban és más városokban hatósági beavatkozás mellett - frissül

VAOL Az izraeli–palesztin háború 201. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Karácsony elismerte, hogy sok kérdésben kamuzott

RIPOST Városháza-park? Népliget? És így tovább...

Czomba Sándor: már fél éve folyamatosan emelkedik a reálbér

VG Az előző évhez képest több mint 74 ezer forinttal, azaz 14 százalékkal nőttek a fizetések.

A helyi tv-k és rádiók szerdai kínálata

ZAOL RÁDIÓKEgerszeg Rádió: 5.00 Magyaróra 6.00 Vekker – Ébredj velünk! 10.00 A'la Carte 14.00 Helló, Egerszeg 18.00 Egerszegi Krónika 18.10 Like 19.00 Retro Műhely 20.00 Zene

Újabb tüntetéseket tartottak New Yorkban és más városokban hatósági beavatkozás mellett - frissül

SONLINE Az izraeli–palesztin háború 201. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

A szenátus is megszavazta az ukránok támogatását

VG Hónapokig tartó pártpolitikai huzavona után a szenátusban már sima útja volt a segélycsomagnak.

A szél és az eső sem kerül el minket Békésben

BEOL Mutatjuk, milyen időjárásra számíthatunk Békés vármegyében.

Az amerikai szenátus megszavazta az Ukrajnának szánt 61 milliárd dolláros katonai segélyt – frissül

VEOL 791. napja tart a háború a szomszédunkban. Hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner és az Origo híreiből válogatunk.

9 bomba jó recept, ha úgy döntesz, veszel egy kiló újkrumplit

MINDMEGETTE Egész évben alig várjuk, hogy megérkezzen az újkrumpli. Pár hétig élvezzük a belőle készült petrezselymes-vajas köret ízét, aztán elkezd munkálni bennünk a kisördög: mit lehetne még készíteni belőle? Igaz, hogy rakott krumplinak, krumplipürének nem az igazi, de mutatjuk, hogy milyen szuper egytálételeket, köreteket, salátákat tudsz pillanatok alatt az asztalra varázsolni.

A családfő

VEOL Kloppot azért lesz borzasztóan nehéz pótolni, mert nem egyszerűen jó főnök, jó edző, hanem nagyon jó ember is.

Napközben szerdán is eshet térségünkben

VAOL Nagyrészt borult lesz az ég, de napközben az Alföldön, délutántól pedig már Borsodban is szakadozik, vékonyodik, gomolyosodik a felhőzet. Napközben egyre inkább az ország északi, északnyugati felére korlátozódik az eső, míg az Alföldön zivatarok is lehetnek. Többfelé megerősödik a nyugatias szél, zivatar környezetében akár viharos lökés is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon, Budapest körül és északon 7 és 13, az Alföldön 12 és 19 fok között alakul. Késő estére 4 és 10 fok közé hűl le a levegő - írja a met.hu.

Dömötör Csaba erősítette Vágner Ákos aláírásgyűjtő csapatát

HEOL Aláírásgyűjtés zajlik Egerben is az önkormányzati választásra. Dömötör Csaba is segített a fideszes jelöltnek.

Mutatjuk, a Jászkunságban hol dolgoznak az utakon a szakemberek

SZOLJON Cikkünkben összeszedtük a szerdán érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Rohantak a tűzoltók: felborult egy autó az M1-esen

RIPOST Az érintett szakaszon a torlódás már most több km-es.

Rendhagyó történelemórát tartott a tari plébános a bátonyterenyei középiskolásoknak

NOOL Különleges előadás színesítette a Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium első évfolyamos rendész tanulóinak napját. A kilencedikes diákok rendhagyó történelemóra során érdeklődve hallgatták Csonka Csaba tari plébános szavait.

Megijedtek Michael Schumacher rajongói, árulni kezdték a legenda féltve őrzött óráit

BORSONLINE Milliárdok állnak a házhoz a ritkaságok elárverezéséből.

Új épület a civileknek

SONLINE Miután a régi művelődési házat elbontották, új épületet emelnek a TOP Plusz program 560 millió forintos támogatásával Ságváron. Már szerkezetkész a ház, most a tetőn dolgoznak. A 800 négyzetméteres közösségi tér a könyvtárnak, a polgárőrségnek és más civil szervezeteknek biztosít helyet. Az építkezés hivatalos határideje december, de helyiek bíznak abban, hogy hamarabb elkészülhet.

Sárkányok költöztek az óvodába a Geszti-fesztiválon

KEMMA Ismét megrendezték a Geszti-fesztivált, amely minden alkalommal egy tematikus téma köré épül. Ezúttal a mesék, sárkányok világába kalauzolták az óvodásokat.

Baloldali politikusokhoz kerülhetett a Lánchíd felújítására szánt közpénz egy része

DUOL Pofonegyszerűnek tűnik a korrupciós pénz útja - mutat rá cikkében a Mandiner.

Újabb tüntetéseket tartottak New Yorkban és más városokban hatósági beavatkozás mellett - frissül

SZOLJON Az izraeli–palesztin háború 201. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.