Boris Johnson aláírta a kilépési megállapodást

Az Egyesült Királyság jövő pénteken, 47 évnyi és egy hónapnyi tagság után lép ki az Európai Unióból.

További olvasott hírek
Megint megtörtént: életveszélyes áramütés ért egy 19 éves fiút, mert felmászott egy vagon tetejére

ZAOL Az egri pályaudvaron történt a borzalmas baleset.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

ZAOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Meghalt András Ferenc filmrendező

DUOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

HEOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

DUOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Meghalt András Ferenc filmrendező

ZAOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

BAON Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Több mint negyven évnyi szolgálat után búcsúzik a repüléstől a szolnoki helikopterpilóta – a nap legfontosabb hírei egy helyen

SZOLJON Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Lezárul egy korszak az Electroluxnál

VG Nyolc év után távozik a világ második legnagyobb háztartásigép-gyártójának éléről Jonas Samuelson vezérigazgató.

Kínában, Indoznéziában járt az egri egyetem delegációja

HEOL Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem eredményes tárgyalásokat folytatott Kínában és Indonéziában is.

Lebuktak: Vulkánba bújt el az UFO, megszólalt a szakértő

RIPOST Egy UFO-szakértő magyarázatot adott a furcsa jelenségre.

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

NOOL A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

Megint megtörtént: életveszélyes áramütés ért egy 19 éves fiút, mert felmászott egy vagon tetejére

SZOLJON Az egri pályaudvaron történt a borzalmas baleset.

Holttestet találtak egy szentesi társasház előtt: egy végrehajtót késelhettek halálra

RIPOST Rendőrautók és egyenruhások tömege lepte el a környéket.

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

HEOL A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

Elhunyt a legendás magyar rendező, András Ferenc – Itt láthatod a legjobb filmjét

RIPOST András Ferenc filmrendezőre emlékezik műsoraival a közmédia.

Az év agrár duális képzőhelye lett a bajai AXIÁL Kft.

BAON Az AXIÁL Kft. pályázati anyagát választotta győztesnek 2024-ben a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Az év agrár duális képzőhelye cím elnyerésére kiírt felhívás nagyvállalati kategóriájában. A neves kitüntetést április 24-én vették át a vállalat képviselői Magyarország miniszterelnökétől, a Szakma Sztár Fesztivál programjának keretében.

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

SZOLJON A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

Megint megtörtént: életveszélyes áramütés ért egy 19 éves fiút, mert felmászott egy vagon tetejére

NOOL Az egri pályaudvaron történt a borzalmas baleset.

Meghalt András Ferenc filmrendező

HEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

TEOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

35 esztendős ELTE SEK Szökős Néptáncegyüttes: gála és fesztivál

VAOL A 35 esztendős ELTE SEK Szökős Néptáncegyüttes (képünkön) a Kárpát-medence gazdag tánchagyományának színezeteiből nyújt körképet az április 27-én 17 órától rendezendő folklórgálán a bucsui közösségi színtérben. Kőszegen Ifjúsági Néptáncfesztivált rendeznek április 27– 28-án a Jurisics-várban. Szombaton 15 órától Ízelítő és mini tanfolyam lesz Magyarszentbenedek táncaiból, a fesztiválon részt vevő zenekarok a főtéren muzsikálnak, ahol 16.30-tól gyermektáncház lesz. A gála 19.30-kor kezdődik a várban. Vasárnap 9.30-tól láthatjuk az együttesek színpadi bemutatóit.

Megnyerte azt ötödik mérkőzést és bronzérmes a Békéscsaba - galériával

BEOL A Swietelsky-Békéscsaba szerezte meg a bronzérmet a női röplabda Extraligában, miután a 3. helyért zajló párharc 5. mérkőzésén csütörtökön hazai pályán 3:1-re legyőzte a MÁV Előre Foxconn csapatát.

Túl sokat lopott: korrupciós vádak miatt őrizetbe vettek egy ukrán minisztert

RIPOST Közel 2500 hektár állami földet játszott át magának.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

FEOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Most jön a java a világkupán

FEOL A Ludovika Campuson zajló öttusa világkupa második napján Demeter Bence nagyon jól vívott, de Tamás József sem vallott szégyent.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

VAOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Idén is lesz majális a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

BAON A kecskeméti majális generációk óta egyet jelent a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban megrendezett május 1-i családi programkavalkáddal. Nem lesz másképp idén sem: május 1-én már délelőttől szeretettel várja a szervező Hírös Sport Nonprofit Kft. a vendégeket Kecskemét kedvenc szabadtéri területén, ahol minden korosztály számára színes programokkal készülnek.

Meghalt András Ferenc filmrendező

VAOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

FEOL A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

Meghalt András Ferenc filmrendező

KEMMA Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Ilyen sem volt még: az utolsó másodpercben vezetett először a Veszprém!

VEOL A mérkőzés jelentős részében leiskolázta a Telekom Veszprémet a dán Aalborg, de a hazaiak a hajrában visszakapaszkodtak és fordítani tudtak a kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán. A győztes gól az utolsó másodpercben született, ekkor vezetett először a bakonyi csapat.

Ünnep a belváros szívében

ZAOL Az Erzsébet tér és környékeFotó: Szakony AttilaNagykanizsán a városlakók figyelme az Erzsébet térre szegeződik pénteken és szombaton, hiszen ekkor tartják a város születésnapjára rendezett ünnepségsorozatot. Szakony Attila a Vasemberház alatti átjáróból fotózta le a teret és környékét. A Fő út ezen szakaszáról az autók is eltűnnek, hogy két napra megteljen a belváros szíve ünneplőkkel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

NOOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Meghalt András Ferenc filmrendező

SZOLJON Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

A magyar családok fizetik a legkevesebbet az áramért és gázért Európában

NOOL Az Eurostat csütörtöki adatközlése szerint 2023 második felében is Magyarországon volt a legolcsóbb a villamos energia és a földgáz a lakossági fogyasztók számára. Az uniós statisztikai hivatal kimutatása alapján az euróban kifejezett átlagárak hazánkban voltak a legalacsonyabbak a tavalyi második fél évben - ismertette legfrisseb Facebook-bejegyzésében az Energiaügyi Minisztérium(EM).

A cél a remények életben tartása

FEOL Hazai pályán fogadja a MÁV Előre Foxconn a FINO Kaposvárt a férfi röplabda Extraliga rájátszás döntőjének negyedik mérkőzésén.

Megint megtörtént: életveszélyes áramütés ért egy 19 éves fiút, mert felmászott egy vagon tetejére

BAON Az egri pályaudvaron történt a borzalmas baleset.

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. április 25.

BEOL A csütörtök sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. április 25-én.

Megint megtörtént: életveszélyes áramütés ért egy 19 éves fiút, mert felmászott egy vagon tetejére

SONLINE Az egri pályaudvaron történt a borzalmas baleset.

Megint megtörtént: életveszélyes áramütés ért egy 19 éves fiút, mert felmászott egy vagon tetejére

TEOL Az egri pályaudvaron történt a borzalmas baleset.

Zelenszkij elleni merényletre készült egy lengyel férfi

RIPOST A gyanúsítottat időben sikerült lekapcsolnia a hatóságoknak.

Megint megtörtént: életveszélyes áramütés ért egy 19 éves fiút, mert felmászott egy vagon tetejére

VEOL Az egri pályaudvaron történt a borzalmas baleset.

Orbán Viktor után a lengyel elnököt fogadta magánrezidenciáján Donald Trump

RIPOST Diplomáciai nagyüzem a Trump Toronyban.

Fejér évfordulós emlékei

FEOL Korrózióvédelmi kiállítás 

Megint megtörtént: életveszélyes áramütés ért egy 19 éves fiút, mert felmászott egy vagon tetejére

KEMMA Az egri pályaudvaron történt a borzalmas baleset.

Összeütközött két személyautó Kaposváron, útlezárásra kell számítani

SONLINE A Szent Imre utca és a Németh István fasor kereszteződésénél akadályozza a forgalmat a baleset.

Velence belépővel tartaná távol a turistákat

VG Az olasz város elsőként kísérletezik a módszerrel. Az ötlet kritikusai szerint azonban a belépő Velence valósi gondjait nem oldja meg.

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

BEOL A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

DUOL A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

Emlékkiállítás Szabó Magda munkásságáról a gyermekkönyvtárban

DUOL A Móra Kiadó vándorkiállítását fogadja a József Attila Könyvtár gyermekkönyvtára: április 26-án nyílik meg a Szabó Magda Emlékkiállítás az intézményben.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

KEMMA Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Jásd és az alkotói perspektíva

VEOL Az én perspektívám címmel nyílik meg Muzsai Viktória alkotó kiállítása a jásdi Bodzaház és Tájház Látogatóközpontban április 26-án 16 órakor.

Simán verte az első meccsen az NKA a Sopront

BAMA Jól kezdett a Sopron ellen az NKA Universitas Pécs férfikosárlabda-csapata, amely az NB I. 5. helyéért indult csatába. Igaz, ha a riválist kétszer legyőzi, még mindig lesz egy párharc, amit meg kell nyernie ezért a pozícióért. 

A családi életre is felkészít a verseny

BAMA Immár huszonnyolcadik alkalommal rendezi meg a Magyar Vöröskereszt az Országos Csecsemő- és Kisdedgondozási Versenyt Pécsett júniusban - a felmenő rendszerű vármegyei megmérettetésre április 26-án, pénteken Siklóson került sor, 10 órai kezdettel a város könyvtárában. A Magyar Vöröskereszt kiemelt értéknek tekinti a védelmet, a biztonságot, az összekötő és megbocsátó, a szeretet nyújtó családot. Fontosnak tartja a fiatalok családi életre való felkészítésének segítését. Ennek érdekében rendezik meg minden évben az Országos Csecsemő- és Kisdedgondozási Versenyt.

Háború és migráció: erősen jobbra tolódott a német fiatalság

RIPOST A Z-generáció egyértelműen elfordult a baloldaltól.

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

VAOL A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

A jogászok 45. vándorgyűlését az uniós csatlakozásunk 20. évfordulójának szentelik + fotók

HEOL Csütörtökön délután nyitották meg Egerben, a Hotel Eger&Park szállodában a Magyar Jogász Egylet vasárnapig tartó Negyvenötödik Jogász Vándorgyűlését. A konferencia sorozat – mint azt dr. Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara örökös elnöke minősítette – vasárnapig tart.

Korrupció gyanújába bukott bele az ukrán agrárminiszter

VG A vádak szerint Mikola Szolszkij több milliárd forint értékű földet szerzett.

Meghalt András Ferenc filmrendező

BAMA Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Szörnyű: Rejtélyes körülmények között eltűnt a milliárdos házaspár 16 éves lánya

RIPOST A tinédzser egy kétes városnegyedben tűnt el a hétvégén.

Hármas karambol történt a 4-es főúton Kisújszállásnál

SZOLJON Összeütközött három személyautó Kisújszállásnál, a 4-es főút 149-es kilométerszelvényénél, csütörtök este.

Megint megtörtént: életveszélyes áramütés ért egy 19 éves fiút, mert felmászott egy vagon tetejére

FEOL Az egri pályaudvaron történt a borzalmas baleset.

Megdermedtek a járókelők: narancssárga UFO tűnt fel felettük

BORSONLINE A világ minden táján észlelték a narancssárga fénygömböket.

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

BAON A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

SZOLJON Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Meghalt András Ferenc filmrendező

VEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Mire elég az átlagos havi 135 ezer forintos nyugdíj?

VG Átlagosan ennyi pénzből kell, hogy megéljen egy magyar nyugdíjas.

Mire elég az átlagos havi 135 ezer forinto nyugdíj?

VG Átlagosan ennyi pénzből kell, hogy megéljen egy magyar nyugdíjas.

Kiborultak a Vodafone ügyfelei a szolgáltatás minősége miatt

VG Mióta összeolvadt a Vodafone és a UPC, több órás szolgáltatáskiesések vannak. A helyzet nem javul, hiába ígéri a Vodafone, hogy mindent megtesz.

Ausztria is Olaszország sorsára jutott, kijárási korlátozást vezetnek be

VG Ausztria egész területére kijárási korlátozásokat jelentett be vasárnap Sebastian Kurz osztrák kancellár.

Húszmillió darab koronavírus elleni gyógyszert készíthetnek Magyarországon

VG Akár 2,2 millió koronavírusos beteg kezeléséhez szükséges gyógyszert tudnak előállítani az Alkaloida Zrt. birtokában lévő alapanyagból – értesült a Világgazdaság.

Ami túl van azon, ami kimondható

BAMA Kalandos úton jár Szalay Mátyás, a Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskola egyik legújabb oktatója. Liechtenstein, Chile és Spanyolország után Pécsen talált otthonra négy gyermekével. Hogy mit jelent négy nyelven filozófiát oktatni és hogyan lehet arról beszélni, amiről nincsenek szavaink? Podcastadásunkból kiderül.

Megint megtörtént: életveszélyes áramütés ért egy 19 éves fiút, mert felmászott egy vagon tetejére

VAOL Az egri pályaudvaron történt a borzalmas baleset.

Meghalt András Ferenc filmrendező

SONLINE Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

SONLINE A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

BAMA A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

Meghalt András Ferenc filmrendező

BEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Aprók dala

ZAOL Bakon a faluházban rendezik meg április 26-án 13 órától az idén 25 éves Aprók dala népdaléneklési versenyt, amelyet a zalai települések iskoláiban tanuló alsó tagozatos diákok számára alapított Béresné Simon Eszter tanárnő. A versenyre idén 80 kisdiák nevezett zalai népdalokkal. 

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

TEOL A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

Két helyszínen is várják a települések lakóit

FEOL Pénteken Sárkeresztúron, szombaton pedig Polgárdiban folytatódik az országos TeSzedd akció!

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

SONLINE Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Varrodát nyitnak Akasztón

BAON Nők és férfiak jelentkezését is várják.

"Nem akarok megállni" - Fucsovics Márton őszintén vallott a sikeréről

BORSONLINE A párizsi olimpián akár a párosban is indulhatna.

Megrostálódott az agrárvállalkozások köre: akik kitartottak, optimistábbak

VG A derűlátásnak jó alapot adhatna, ha a következő hetekben még érkezne csapadék a földekre.

Szívszorító: Már csak a szeretett kutyája holttestét simogathatta meg, óriásit hibázott a légitársaság

RIPOST A légitársaság hibájából hunyt el a négylábú jóbarát.

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. április 25.

BAON Cikkünkben összegyűjtöttük a nap legfontosabb híreit.

Megyeri Csillát ágyban hemperegve kapták lencsevégre – Forró fotó

RIPOST Ennél dögösebb fotót, ma már biztosan nem fogsz látni.

„Szüksége van még egy esélyre” - megjárta a poklok poklát a 6 éves kislány, most ismét az életéért küzd

BORSONLINE Amelia hihetetlen bátorsággal küzd.

Meghalt András Ferenc filmrendező

FEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Megint megtörtént: életveszélyes áramütés ért egy 19 éves fiút, mert felmászott egy vagon tetejére

DUOL Az egri pályaudvaron történt a borzalmas baleset.

Kocsi Máté Magyar Péterről: egyértelmű, hogy árulóról van szó

VG A Fideszfrakcióvezetője szerint a baloldal 2022-ben ugyanezzel a stratégiával soha nem látott kudarcot ért el.

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

KEMMA A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

Mobil a gigamellek között: vetkőzést oktat a foci-vb kebelcsodája

RIPOST A híres szurkolólány igazi szakértője lett a pucérkodásnak.

Megint megtörtént: életveszélyes áramütés ért egy 19 éves fiút, mert felmászott egy vagon tetejére

BEOL Az egri pályaudvaron történt a borzalmas baleset.

Meghalt András Ferenc filmrendező

TEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

"Hála Istennek, jól van" - Pánik Szolnokon: bicskával támadtak a kisfiúra az állomáson

BORSONLINE A srácnak sikerült meglépnie a támadók elől.

Meghalt András Ferenc filmrendező

NOOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

VEOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Borzasztó tragédia: a 10 éves kisfiú arra ébredt, hogy az apja megölte az összes családtagját

RIPOST A családfő mindenkivel végzett, kivéve a legkisebb fiával.

Heves vármegyei I. osztály: 13 csapat licenckérelmét fogadták el

HEOL Két, jelenleg a II. osztályban szereplő sportszervezet beadványát is pozitívan bírálták el.

A magyar családok fizetik a legkevesebbet az áramért és gázért Európában

BAMA Az Eurostat csütörtöki adatközlése szerint 2023 második felében is Magyarországon volt a legolcsóbb a villamos energia és a földgáz a lakossági fogyasztók számára. Az uniós statisztikai hivatal kimutatása alapján az euróban kifejezett átlagárak hazánkban voltak a legalacsonyabbak a tavalyi második fél évben - ismertette legfrisseb Facebook-bejegyzésében az Energiaügyi Minisztérium(EM).

Megint megtörtént: életveszélyes áramütés ért egy 19 éves fiút, mert felmászott egy vagon tetejére

BAMA Az egri pályaudvaron történt a borzalmas baleset.

5 fő szabály, ha szeretnéd megelőzni a gyomorégést

MINDMEGETTE Az egyik percben még boldogan falatozol a pizzádból, a következőben pedig már a gyomorégés elleni gyógyszeredért nyúlsz. Ha így van, valószínűleg már ismered azokat az ételeket és italokat, amelyek kiváltják a panaszokat, ám van néhány olyan dolog – például nem megfelelő étkezési szokások – amik szintén kellemetlen, égő érzést okozhatnak a mellkasodban és a nyelőcsövedben.

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

ZAOL A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.