Bringatörténelem: a vasparipa térhódítása

Ki gondolná, hogy vért kellett izzadni a kerékpározás elfogadtatásáért az 1880-as években? Pedig előítéletekkel, főkapitánnyal, ironizáló újságcikkekkel kellett harcolnia a velocipédezés úttörőjének, Kosztovits Lászlónak.

További olvasott hírek
Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.

Bejelentést tett Király Viktor, holnaptól így fog élni

BORSONLINE Az énekes nagy nap előtt áll, így fogadalmat tett.

Az egri DK szerint érdektelenségbe fulladt az állatvédelmi gyűjtés

HEOL Az egri DK korábbi polgármesterjelöltje és egy tagja beszélt arról, hogy miért nem valósult meg a tavaly karácsony előtt beígért akció. A gyűjtést szerintük túl későn hirdették meg.

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

MINDMEGETTE Ha nem várt vendégek toppannak be húsvétkor, ez a sütemény megment minket. Akár az utolsó pillanatban is nekiállhatunk, hiszen alig több mint félóra alatt elkészül.

A repülő apáca már 91 esztendős

CSUPASPORT Marion Irvine október 19-én ünnepli születésnapját, de híresebb arról, hogy 54 évesen lehetőséget kapott az olimpiai válogatón, hogy esetleg elindulhasson az 1984-es Los Angeles-i játékoson.

Kevésbé ismert kirándulóhelyek

CSUPASPORT Amennyiben Budapesten vagy környékén lakunk, és a kijárási korlátozásnak megfelelően szeretnénk a velünk egy háztartásban élőkkel túrázni egyet, akad néhány hely, amit felkereshetünk.

P85: emelkedők, jövünk!

CSUPASPORT November 3-án kora reggel Csillaghegyről elrajtol Magyarország egyik legnépszerűbb terepversenye, a Piros 85. Cikkükben végigjárjuk a P85 szakaszait.

Síelj a csodák birodalmában!

CSUPASPORT A legendás Lachtal – avagy széles pályáktól lesz széles a síkedvelők mosolya.

Jön Nagy László első félmaratoni futása

CSUPASPORT A kiváló kézilabdázó a 34. Wizz Air Budapest Félmaratonon áll rajthoz, és reméli, sikerül megdönteni 18 kilométeres egyéni rekordját. Információk, érdekességek a vasárnapi versenyről.

Új hajókkal indul a balatoni szezon

VG A Bahart négy új hajója idén kezdi meg a szolgálatát Magyarország legnagyobb taván.