Bundesliga: a Schalke két forduló után menesztette vezetőedzőjét

A német labdarúgó Bundesligában két forduló után sereghajtó Schalke 04 menesztette az együttes vezetőedzőjét, David Wagnert.

További olvasott hírek
Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

MINDMEGETTE Ha nem várt vendégek toppannak be húsvétkor, ez a sütemény megment minket. Akár az utolsó pillanatban is nekiállhatunk, hiszen alig több mint félóra alatt elkészül.

Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.

Bundesliga: balhé a Bayern meccsén, félbeszakadt a találkozó

NEMZETISPORT A 78. percben lett végleg elege a játékvezetőnek a Bayern München ultráiból, és 6–0-s müncheni vezetésnél félbeszakította a Hoffenheim elleni találkozót a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga).

Hertha: elfogyott a türelem, Dárdainak mennie kell – sajtóhír

NEMZETISPORT A német Sport Bild információi szerint Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője menesztés előtt áll, s legkésőbb a nyáron elköszön tőle a berlini klub.

Salzburg: Haaland Dortmundba igazolt – hivatalos

NEMZETISPORT A német élvonalbeli Borussia Dortmund labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette Erling Haalandot a Red Bull Salzburgtól. A norvég csatár 2024 nyaráig írt alá új klubjához, amely a hírek szerint 20 millió eurót fizetett érte.

Bundesliga: Szalait kitették a Mainz első keretéből

NEMZETISPORT A Kicker hétfő esti beszámolója szerint már nem tagja a Mainz keretének Szalai Ádám, aki a klub sportigazgatója szerint a továbbiakban már nem szerepel a csapat „sportszakmai terveiben”

Bayern: Kovac nem lesz müncheni sikerkovács – hivatalos

NEMZETISPORT Távozik a Bayern München kispadjáról Niko Kovac – jelentette be a bajor klub hivatalos honlapja. A Dortmund elleni rangadón az eddigi segédedző, a Bayernben játékosként 104 mérkőzést lejátszó Hans-Dieter Flick irányít majd.