Bundesliga: Mönchengladbach–Dortmund élőben az NSO-n!

Elrajtol a „tavaszi szezon” a német Bundesligában: a Borussia Dortmund a Mönchengladbach vendége lesz a 18. forduló nyitó mérkőzésén. Kísérje figyelemmel a találkozót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

További olvasott hírek
Ellaposodott a Lamborghini-logó

AUTOMOTOR A trendnek megfelelően a digitális grafikán való könnyű megjelenítés érdekében a Lamborghini márkajelzése leegyszerűsödött.

A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Bundesliga: balhé a Bayern meccsén, félbeszakadt a találkozó

NEMZETISPORT A 78. percben lett végleg elege a játékvezetőnek a Bayern München ultráiból, és 6–0-s müncheni vezetésnél félbeszakította a Hoffenheim elleni találkozót a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga).

Hertha: elfogyott a türelem, Dárdainak mennie kell – sajtóhír

NEMZETISPORT A német Sport Bild információi szerint Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője menesztés előtt áll, s legkésőbb a nyáron elköszön tőle a berlini klub.

Salzburg: Haaland Dortmundba igazolt – hivatalos

NEMZETISPORT A német élvonalbeli Borussia Dortmund labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette Erling Haalandot a Red Bull Salzburgtól. A norvég csatár 2024 nyaráig írt alá új klubjához, amely a hírek szerint 20 millió eurót fizetett érte.

Bundesliga: Szalait kitették a Mainz első keretéből

NEMZETISPORT A Kicker hétfő esti beszámolója szerint már nem tagja a Mainz keretének Szalai Ádám, aki a klub sportigazgatója szerint a továbbiakban már nem szerepel a csapat „sportszakmai terveiben”

Bayern: Kovac nem lesz müncheni sikerkovács – hivatalos

NEMZETISPORT Távozik a Bayern München kispadjáról Niko Kovac – jelentette be a bajor klub hivatalos honlapja. A Dortmund elleni rangadón az eddigi segédedző, a Bayernben játékosként 104 mérkőzést lejátszó Hans-Dieter Flick irányít majd.

Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.