Cardiff: pereskedés kezdődhet az egy éve elhunyt Sala kapcsán

A Cardiff City labdarúgócsapata hivatalos közleményben tudatta, hogy bizonyítékokat tartalmazó jogiratot nyújtott be a francia nyomozó hatóságnak Emiliano Sala halálával kapcsolatban. A walesi klub előbb nem volt hajlandó kifizetni a Nantes-nak a 15 millió fontos vételárat a tavaly januárban repülőgép-balesetben elhunyt csatárért, majd szerdán újabb fronton indított harcot a francia egylet ellen.

További olvasott hírek
Kalandosabb lett a Lexus NX

AUTOMOTOR Megérkezett Európába a Lexus NX Overtrail változata, amely 15 mm-rel nagyobb hasmagassággal kínál többet.

Berki Mazsinak keményen beszóltak: „Nem dolgozol! Lusta!”

BORSONLINE Berki Krisztián özvegye egyre nehezebben viseli, ha beszólnak neki.

Fekete Sas veterán és motoros börze Polgárdiban

AUTOMOTOR A régi motorosok már nagyon várták a tavaszt. Bár inkább a vasárnapi börzére jobban illene a kora nyári titulus. Hovatovább árnyékban 20–22 fok!

Második helyen végzett Fonyód

SONLINE Az Egyensúly Intézet minden évben frissítve teszi közzé településindexét, hogy minden döntéshozó és érdeklődő olvasó számára követhetővé válhasson az egyes magyar települések fejlődésének üteme.

Számos projekt megvalósult - Felújításokkal és sok kulturális programmal is tesznek a településért

BAMA A Szigetvári járásban fekszik Szentlászló település, ahol az utóbbi időszakban számtalan program, vármegyei szinten kiemelkedően magas számú projektek valósultak meg a Magyar Falu Program keretében.

PL: csúszik a kezdés az MU–Liverpool rangadón

NEMZETISPORT Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának rangadóján a Manchester United a Liverpoolt fogadja, de biztos, hogy a meccs nem kezdődik el 17.30-kor, a tulajdonosi kör ellen tüntető szurkolók akciója miatt.

MU: Mourinhót kirúgták, Pogba 5 perccel később kirakott egy képet

NEMZETISPORT Mint arról beszámoltunk, kedd délelőtt a Manchester United labdarúgócsapata bejelentette, José Mourinho menedzser távozik a csapat éléről. Csupán percek teltek el a hivatalos bejelentést követően, Paul Pogba, a „vörös ördögök” középpályása máris posztolt egy fotót…

Videó: ritkán látni olyat, amit Higuaín csinált a büntetőnél

NEMZETISPORT Mint arról beszámoltunk, címvédő Chelsea 3–0-ra legyőzte a Sheffield Wednesdayt, Gonzalo Higauín pedig debütált a londoniaknál az FA-kupában. Az argentin támadó rögtön gólt is szerezhetett volna, Willian ugyanis felajánlotta neki, hogy rúgja ő a büntetőt. Az argentin azonban megköszönte új csapattársának a lehetőséget, megveregette a vállát, és mondta, rúgja csak ő a tizenegyest!

Leicester: lezuhant a stadion mellett a tulaj helikoptere

NEMZETISPORT A BBC beszámolója szerint lezuhant szombat este Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere a Leicester City labdarúgócsapatának stadionja mellett. Arról egyelőre nincs hír, hogy a csapat tulajdonosa a helikopterben tartózkodott-e.

PL: „Félek” – az eltűnt játékos a repülőről üzent barátjának

NEMZETISPORT Diego Rolán, a spanyol élvonalbeli Leganés labdarúgója megdöbbentő részletet osztott meg Emiliano Sala eltűnésével kapcsolatban.

Csütörtökön többórás napsütés lehet

ZAOL Keleten továbbra is erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és szórványosan fordul elő eső, zápor. A Dunántúlon már többórás napsütés lehet, és napközben keleten is csökken a felhőzet. Viharossá fokozódhat az ÉNy-i szél. 14 fok körüli értékeket mérhetünk, írja a köpönyeg.hu.

Eluralkodott a hűtőrács a Nissan Qashqai orrán

AUTOMOTOR Még mindig felismerhető a V-Motion nevű karakterjegy, de immár a fényszóró is része a korábbinál sokkal szélesebb hűtőrácsnak.