Díszítenek és funkcionálisak: hová milyen konzolasztal illik?

A népszerű kisbútoron többnyire a legkedvesebb és legszebb tárgyainkat rendezzük el – a lakásunk bármelyik helyiségében fontos szerepet kaphat.

További olvasott hírek
Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.

Ellaposodott a Lamborghini-logó

AUTOMOTOR A trendnek megfelelően a digitális grafikán való könnyű megjelenítés érdekében a Lamborghini márkajelzése leegyszerűsödött.

Ezt a 7 dolgot nem szabad a mosogató alatti szekrényben tárolni

LAKASKULTURA A legtöbb konyhában a mosogató alatti szekrényke rejti a szemetest. Ezen felül rengeteg olyan holmi kerül ide, aminek nem találunk jobb helyet. Aztán el is felejtjük és kezdődik a baj...

Szeretnél környezettudatosan élni, de nem tudod, hogyan kezdd? Megmutatjuk!

LAKASKULTURA Fontos a környezettudatosság, de sokan vannak, akik hiába szeretnének eszerint az elv szerint élni, nem tudják, pontosan mivel is kezdjék mindezt.

Modern konyha rusztikus alapokon

LAKASKULTURA A mai igények szerint egy konyhának már jóval több követelménynek kell megfelelnie, mint korábban. A legtöbb családban ebben a térben zajlik az élet, így fontos hogy praktikus legyen, és alkalmazkodjon a szokásainkhoz.

Ötletek a nyaraló berendezéséhez

LAKASKULTURA Bekukkantva ebbe a zamárdi nyaralóba jópofa ötleteket kaphattok egy nyári lak belső terének kialakításához.

Zsalugáter: árnyékoló és dizájnelem

LAKASKULTURA A nyári melegben fontos, hogy ki legyen alakítva a ház megfelelő árnyékolása. A napellenző és a redőny mellett népszerű megoldás a zsalugáter is, megmutatjuk, miért.

A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.