Dortmund: Haaland messze Cristiano Ronaldo és Messi előtt is

Most már nincs hét, hogy ne jelenne meg a Marcán egy Erling Haalandot magasztaló cikk – persze ez a 19 éves norvég idénybeli teljesítményét látva egyáltalán nem meglepő. Ezúttal a spanyol lap arra világított rá, hogy Cristiano Ronaldo, de még Lionel Messi karrierje sem indult ilyen termékenyen.

További olvasott hírek
Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

BORSONLINE Volt olyan, amikor társadalmi nyomásra azt érezte, mindent egyszerre kell csinálnia.

Versenyben töltötték a kolbászt

SONLINE Hagyományteremtő szándékkal rendeztek kolbásztöltő versenyt Szentgáloskéren a hétvégén. Rajthoz álltak a gölleiek, a kisgyalániak, és Igalból két csapat is nevezett. 

Bundesliga: balhé a Bayern meccsén, félbeszakadt a találkozó

NEMZETISPORT A 78. percben lett végleg elege a játékvezetőnek a Bayern München ultráiból, és 6–0-s müncheni vezetésnél félbeszakította a Hoffenheim elleni találkozót a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga).

Hertha: elfogyott a türelem, Dárdainak mennie kell – sajtóhír

NEMZETISPORT A német Sport Bild információi szerint Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője menesztés előtt áll, s legkésőbb a nyáron elköszön tőle a berlini klub.

Salzburg: Haaland Dortmundba igazolt – hivatalos

NEMZETISPORT A német élvonalbeli Borussia Dortmund labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette Erling Haalandot a Red Bull Salzburgtól. A norvég csatár 2024 nyaráig írt alá új klubjához, amely a hírek szerint 20 millió eurót fizetett érte.

Bundesliga: Szalait kitették a Mainz első keretéből

NEMZETISPORT A Kicker hétfő esti beszámolója szerint már nem tagja a Mainz keretének Szalai Ádám, aki a klub sportigazgatója szerint a továbbiakban már nem szerepel a csapat „sportszakmai terveiben”

Bayern: Kovac nem lesz müncheni sikerkovács – hivatalos

NEMZETISPORT Távozik a Bayern München kispadjáról Niko Kovac – jelentette be a bajor klub hivatalos honlapja. A Dortmund elleni rangadón az eddigi segédedző, a Bayernben játékosként 104 mérkőzést lejátszó Hans-Dieter Flick irányít majd.

Szerdán is borult idő várható, esővel, záporral

ZAOL Borult időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral. Az északnyugatira forduló szél többfelé lesz élénk. 7 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására, írja előrejelzésében a köpönyeg.hu.