Együk is és igyuk is! – Szörpöt és savanyúságot is ízesíthetünk levendulával

A levendula Magyarországra körülbelül a XII. században került be. Nyugtató hatása közismert, de a vírusok, a baktériumok és a gombák ellen is jó. Újabban a konyhaművészetben is mind jobban tért hódít, a kulináris különlegességek között igazi ínyencségnek számít a használata.

További olvasott hírek
Véget ért a hősies küzdelem, elhunyt Sajben Solt Bendegúz

VAOL Sajben Solt Bendegúz betegségével folytatott küzdelméről tavaly márciusban portálunk is beszámolt.

Vérszerű anyag folyik egy kamionból és büdös szag terjeng Kőszegnél

VAOL Kíváncsiak voltunk arra is, hogy nem merült-e fel bűncselekmény gyanúja illetve fertőzésveszély nem áll-e fent.

Egy fiatal meghalt, egy súlyosan sérült a gyöngyösfalui kalandparkban

VAOL

Villogott fékezés helyett, amikor már késő volt, a biztos halálba rántotta a kormányt

VAOL Halálos balesetet rögzített egy közútfigyelő kamera Ukrajnában.

Megtalálták a pénteken eltűnt kőszegi lányt

VAOL A hatóság embereivel Győrváron találták meg.