#együttaLakáskultúrával: 9 lakberendezési tipp, nem csak a korlátozások idejére

Az elmúlt hetekben sokunk életét változtatta meg a járványhelyzet, többünk szorult a négy fal közé. A Lakáskultúra által indított #együttaLakáskultúrával sorozat egyik célja az volt, hogy közelebb kerülhessünk egymáshoz, magunkhoz – és hogy a kialakult helyzetből mindannyian a maximumot hozzuk ki. Összegyűjtöttük az általunk megkeresett lakberendezők, belsőépítészek, bloggerek és más szakmabeliek tanácsait, amelyek nemcsak a korlátozások ideje alatt lehetnek hasznunkra.

További olvasott hírek
Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

VG Sokat kellett rá várni, de végre megtörtént: kihirdették a győztest és kiderült, ki építheti meg az új Duna-hidat Mohácsnál.

Ezt a 7 dolgot nem szabad a mosogató alatti szekrényben tárolni

LAKASKULTURA A legtöbb konyhában a mosogató alatti szekrényke rejti a szemetest. Ezen felül rengeteg olyan holmi kerül ide, aminek nem találunk jobb helyet. Aztán el is felejtjük és kezdődik a baj...

Praktikus megoldások kis lakáshoz

LAKASKULTURA Sokszor barátságosabb légkört tudunk teremteni egy kisebb lakásban, mint egy tágasabb otthonban. A tér hiánya ugyanis sok esetben nagyobb kreativitást igényel.

Hallottál már az okosredőnyökről? 5 okunk van, amiért imádjuk

LAKASKULTURA Ki ne ábrándozott volna már arról, hogy mire este hazaér a munkából, a redőnyök le vannak engedve, ugyanakkor reggel a nap első sugarainak simogatására kel? Az intelligens árnyékolókkal ez már nem elérhetetlen, ráadásul még jelentős rezsiköltséget is megtakaríthatunk velük. Összegyűjtöttük azt az öt okot, amiért megéri beszerezni az okosotthon ékszereiként is funkcionáló redőnyöket.

Nem tudod milyen a tökéletes íróasztal? Segítünk!

LAKASKULTURA A gyerekek ősszel megkezdik iskolai tanulmányaikat, szülőként tehát ideje elgondolkodnunk, hogy hol és milyen tanulósarkot tudunk kialakítani a lakásban.

Olasz stílusú otthont szeretnél? Lesd el a titkokat!

LAKASKULTURA Nem véletlen, hogy az olaszokat a lakberendezés „császáraiként” emlegetjük, hisz legtöbbször mértani precizitással és belülről jövő jó ízléssel nyúlnak egy lakás kialakításához. Nagyvonalú tereikbe mindig becsempésznek valami pluszt, összességében mégis az egyszerűségre, újszerűségre törekednek mind a helyiségek, mind pedig a bútorok tekintetében.