El: Őrült focifesztivál a Csallóközben! – sajtóvisszhang

Mint megírtuk, a DAC csütörtökön az Európa-liga második selejtezőkörében 5–3-ra legyőzte a cseh FK Jablonecet, így története során először nyert még két nemzetközi kupapárharcot egy idényben. A sikert követően a szlovákiai sajtó is Bernd Storck alakulatát dicsérte.

További olvasott hírek
Átszúrja a mellbimbó a felsőt, melltartó nélkül fotózták a kebelcsodát

RIPOST A szexi Valentina még ruhában is észbontóan érzéki.

Szerdán is borult idő várható, esővel, záporral

ZAOL Borult időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral. Az északnyugatira forduló szél többfelé lesz élénk. 7 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására, írja előrejelzésében a köpönyeg.hu.

Borús, esős szerdánk lesz Veszprém vármegyében

VEOL Borult időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral. Az északnyugatira forduló szél többfelé lesz élénk. 7 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására - írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.

Hatalmas villantás: a szőkeség mellbimbója átszúrta a fehér topját

BORSONLINE A csinos modell nem bízott semmit a képzeletre.

Nem tágít a rossz idő: sok eső, szél, hideg vár ránk

KEMMA Mondjuk, milyen lesz az időjárás szerdán.

Versenyben töltötték a kolbászt

SONLINE Hagyományteremtő szándékkal rendeztek kolbásztöltő versenyt Szentgáloskéren a hétvégén. Rajthoz álltak a gölleiek, a kisgyalániak, és Igalból két csapat is nevezett. 

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

BORSONLINE Volt olyan, amikor társadalmi nyomásra azt érezte, mindent egyszerre kell csinálnia.

Autós mozi: kivetítő és kivehető hangszórók teszik mobil filmszínházzá a Smart #5 tanumányt

AUTOMOTOR A város határain kívüli közlekedési igények ellátására szolgál a 4,7 méteres középkategóriás szabadidő-autót megelőlegező Smart #5.

Közvetlen beszélgetés Witzmann Mihállyal a Sió-zsilip átadásánál

SONLINE Siófokról jelentkezünk legújabb podcast adásunkkal, ahol Witzmann Mihály országgyűlési képviselővel a Sió-zsilip átadási ünnepségén készült interjúnkat osztjuk meg.

El: a csoportkör sorsolása élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Pénteken 13 órától sorsolják a labdarúgó Európa-liga főtáblájának csoportjait, a 48 csapat között megtalálható a Ferencváros is, amely 15 év után szerepelhet ismét nemzetközi kupa főtábláján. Kísérje figyelemmel a sorsolást folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!

Európa-liga: U. Craiova–Bp. Honvéd élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörében, a párharc visszavágóján a Budapest Honvéd a román Universitatea Craiova otthonában lép pályára. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

El: CSZKA Moszkva–Ferencváros élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Csütörtök este a magyar futball középpontjában ismét a zöld-fehérek: CSZKA Moszkva–Ferencváros találkozót rendeznek az Európa-liga csoportkörének 3. fordulójában. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Európa-liga: Vaduz–Fehérvár FC élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Lezárul a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének második köre, a Fehérvár FC egygólos előnyből várja a visszavágót, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!

El: a 2. selejtezőkör sorsolása élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Hétfőn 13 órakor kisorsolják a labdarúgó Európa-liga 2. selejtezőkörének párosítását. Kövesse az eseményt élő tudósításunk segítségével!

Többet tud az Audi Q7 és Q8 plug-in hajtása

AUTOMOTOR Az 55 TFSI e esetén csak az akkumulátor új, a 60 TFSI e hajtásnál ezen felül még erősebb villanymotort is adnak.

Nagyobb vezetési élményt nyújt a Model 3 Performance

AUTOMOTOR Az USA-ban 517 LE, Európában 460 LE rendszerteljesítménnyel jön a Tesla Model 3 Performance sportváltozat.

Bátrabb lett a Mitsubishi ASX

AUTOMOTOR A modellfrissítést kihasználva a Mitsubishi formatervezői végre saját arcot adtak az ASX szabadidő-autónak, ami sokkal látványosabb lett.

Művészi álcát kapott a Kia első civil pickupja

AUTOMOTOR Csak jövőre kerül a kereskedésekbe a Kia Tasman, addig is látványos és feltűnő álcázással folytatják a tesztelést.