Elektromos autók gyártására készül Kínában a Fiat Chrysler és a Foxconn

Pénteken kiadott közleménye szerint az olasz-amerikai Fiat Chrysler Automobiles (FCA) autóipari konszern elektromos járművek közös fejlesztésének a lehetőségét vizsgálja Kínában a tajvani Foxconn vállalattal létesített közös vállalat keretében.

További olvasott hírek
Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Jogerős ítélet született Czeglédy ügyében

FIGYELO Jogerősen két és fél, illetve három és fél év börtönbüntetéssel sújtotta kedden a Szegedi Ítélőtábla a közvetve a Human Operator Zrt. alvállalkozójaként dolgozó Kopernikusz Iskolaszövetkezet korábbi vezetőit.

Szoboszlai Dominik európai topligás csapatba tart

FIGYELO Aki úgy kel fel, hogy nincs kedve edzésre menni, az hagyja abba a focit – mondta a Figyelőnek adott interjúban Szoboszlai Dominik. A Red Bull Salzburg 19 éves magyar válogatott középpályása azon dolgozik, hogy a gyerekkori álmok reális célokká váljanak, de a következő évek tervei mellett beszélt lapunknak az osztrák mindennapokról és a hazai futballfejlesztések nyújtotta lehetőségekről is.

Ezért nem igazolta le a Real Madrid Király Gábort

FIGYELO Vissza akarom adni mindazt, amit a labdarúgástól kaptam – mondta a Figyelőnek a Bundesligát és a Premier League-et is megjárt, 108-szoros válogatott korábbi kapus. A róla szóló dokumentumfilm kapcsán felidézte karrierje sarokpontjait, de van véleménye a jelenkori futballfejlesztésekről is.

Koronavírusban hunyt el a nyíregyházi kórházigazgató

FIGYELO

Új pozíciót kapott a volt budapesti főpolgármester

FIGYELO Tarlós István bekerült a MÁV igazgatóságába.

Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.