Elképesztő! Egy kamion rejtett rekeszeiben 50 kiló marihuánát találtak az M7-esen

Több tízmillió forint értékű kábítószergyanús növényi törmeléket találtak hétfőn hajnalban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Igazgatóságának járőrei egy kamionban. Az átvizsgálás során újabb és újabb rekeszekből kerültek elő a marihuánás zacskók. A magyar sofőrt letartóztatták.

További olvasott hírek
Szeles, hűvös időre van kilátás szombaton Zalában

ZAOL A koponyeg.hu információi szerint, északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan fordul elő zápor. Élénk marad az északnyugati szél. 14 fok körüli értékeket mérhetünk.

AERIUM T350 PRO elektromos roller: Egy modern és praktikus városi közlekedési eszköz

AUTOMOTOR Az autókkal zsúfolt városokban az elektromos rollerek egyre népszerűbb közlekedési eszközzé válnak. Ez nem meglepő, hiszen kellő sebességet és biztonságot nyújtanak, miközben környezetbarát közlekedést tesznek lehetővé. Ráadásul számos roller intelligens funkciókkal és egyéb technikai kütyükkel felszerelt, amelyek megkönnyítik a használatát.

Még vadabb szuperquadot készített az Engler

AUTOMOTOR Mindössze 1200 kg a tömeg, akár 1200 lóerő és 1200 Nm áll a vezető rendelkezésére – motorkerékpár-kezelőszervekkel lehet vezetni az Engler V12-t.

"Ez már csak kapálózás" – alig szeretné valaki Tóth Andit az X-Faktorba mentornak

BORSONLINE Nem fűznek sok sikert az emberek az RTL tehetségkutatójához.

Világbajnok combok és gömbölyű popsi: meztelenül lépett ki a teraszra a bombázó üzletasszony

RIPOST Jessica teljesen elengedte magát Balin: pucéran fotózták le.

Tovább tart a hűvös, változékony idő

VEOL Szeles, kora tavaszias időjárással kezdődik a hétvége Veszprém vármegyében.

Égi áldás, csak nekünk? - ilyen idő lesz ma Komárom-Esztergomban

KEMMA A legmelegebb napszakban 14 fok körüli értékeket mérhetünk.

Fotókon mutatjuk a NEKA U21–Ferencváros U21 női kézilabda mérkőzést

SONLINE Tízgólos vereséget szenvedett a NEKA a női NB II. Dél-Nyugat (E-F) csoportjának felsőházi rájátszás 3. fordulójában.

Bemutatkozik a likeBalaton - Szaniszló Hajnalka

LIKEBALATON Összegyűjtöttük nektek a LikeBalaton csapatának legemlékezetesebb pillanatait, és megmutatjuk kinek a cikkeit lájkolhattátok az idei szezonban.

Hétfőtől pótlóbuszok járnak Balatonszentgyörgy és Keszthely között

LIKEBALATON A Balatonszentgyörgy–Ukk vonalon március 16-tól 19-ig, egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek a Balatonszentgyörgy és Keszthely között végzett pályakarbantartás miatt.

5 növény, amely télen is díszítheti a kertet

LIKEBALATON Ki mondta, hogy csak tavasszal, nyáron és ősszel gyönyörködhetünk színekben? Az alábbi növényeken nem fog ki a hideg és a fagy. Ha ezen a télen nem igazán szép a nyaraló kertje, akkor se bánkódj, ideje megtervezni, milyen legyen jövő télen. :)

Egész napos programmal ünnepel Veszprém

LIKEBALATON Koncertekkel, kulturális és szórakoztató programokkal várnak mindenkit a belvárosban szombaton.

Új magyar tévésorozat indul a Balatonról Bodrogi Gyulával és Mészáros Andrással

LIKEBALATON Doktor Balaton címmel új, teljes egészében magyar fejlesztésű napi sorozatot indít a TV2. Hogy mi áll a történet középpontjában, hogy milyen formában szerepel benne Voith Ági és Bodrogi Gyula is, valamint hogy hol forog a tó körül - mind megmutatjuk!

30 millió Suzukit gyártottak Indiában

AUTOMOTOR 2024. március végén készült el a 30. milliomodik Suzuki Indiában, ahol 1983. decemberében kezdte meg a működését a Maruti Udyog.

Újabb páratlan Smart érkezik

AUTOMOTOR A Pekingi Autószalonon napokon belül leleplezik a Smart #1 és Smart #3 típusokat követő Smart #5 szabadidő-autót.

Fotókon mutatjuk az Értékeink vármegyén innen hungarikum vetélkedő döntőjét

SONLINE Tizenhárom csapat jutott be az Értékeink vármegyén innen hungarikum vetélkedő döntőjébe, melynek a felújított Vármegyeháza adott otthont.