Elmarasztalta Tóth Csabát az előválasztási bizottság

A szocialista politikus egy idősotthonban kampányolt. [...] Bővebben!

További olvasott hírek
A gyulai rabbiház felújítása érdekében tettek újabb lépést

BEOL A gyulai Bartók Béla utca 1. szám alatti rabbiház 51/100-ad tulajdonrésze a helyi önkormányzat tulajdonába kerül. Csütörtöki ülésén a képviselő-testületet hozzájárult, hogy a gyulai németek letelepedésének 300. évfordulója alkalmából, a Szent József templom főhomlokzatán emléktáblát helyezzenek el.

Pupp Réka bronzérmes lett a zágrábi Európa-bajnokságon!

TEOL Pupp Réka bronzérmet nyert a zágrábi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság nyitónapján.

A holokauszt emléknapja

ZAOL Lendván pénteken emlékeznek meg a muravidéki zsidóság deportálásának 80. évfordulójáról. A program 11 órakor a hosszúfalui izraelita temetőben kezdődik koszorúzással, ezen részt vesz dr. Natasa Pirc Musar, Szlovénia köztársasági elnöke is. 11.30-kor a zsinagógában a holokausztot bemutató fotókiállítás nyílik. 

Hosszú hetekig be lesz még zárva az elkészült piac (videó)

BAMA Jelentős csúszással készült el az új Diána téri piac és a műszaki átadás is elvileg megtörtént, a balliberális városvezetés mégsem adja át a pécsieknek a létesítményt. Péterffy Attila pécsi polgármester, Gyurcsány helyi jelöltje ugyanis mindent a hatalmának megtartása érdekében tesz – erről a piac előtt tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján beszélt Kamarás Péter, a Fidesz-KDNP-ÖPE képviselőjelöltje.

Új helyen lesznek Szekszárdon a majális programjai (videó)

TEOL Miután a Prométheusz parkban, s környékén még alig sarjadt ki a fű, annak nagyon nem tenne jót, ha itt tartanák meg a városi majálist.

Orbán Viktor a CPAC kiemelt résztvevőit fogadta

FEOL Csütörtök este a Karmelita kolostorban tartott ünnepi fogadást Orbán Viktor miniszterelnök a kétnapos budapesti CPAC konferencián részt vevő mintegy nyolcvan kiemelt külföldi vendég tiszteletére - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Már egy csecsemő életfunkcióit is tudják vizsgálni +fotók

KEMMA Több mint egymillió forint értékben kerültek műszerek a tatabányai Szent Borbála Kórházba. Az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. adományából két új műszert vásároltak, amit megmutattak lapunknak.

Középkori hangulat a Bakony fővárosának központjában

VEOL Negyven éve lett város a Bakony fővárosa, ennek alkalmából idén Zirc40 címmel szerveznek programokat a településen.

Valami nem stimmel a Harley-Davidsonnál

VG A Harley-Davidson eladásai a hazai piac kivételével jelentősen visszaestek világszerte. A részvényárfolyam mélyrepülésbe kezdett.

Árokban kötött ki egy autó Pellérd és Keresztespuszta között

BAMA Olvasónk jelezte hírportálunknak, hogy baleset történt csütörtökön, a késő délutáni órákban a baranyai térségben. Az eset Pellérd és Keresztespuszta között történt, ahol egy autó az árokban kötött ki.

Családi múlt: izgalmas előadás várja a csengődieket

BAON Kutasd a múltat! címmel pénteken 15 órakor dr. Gyenesei József levéltáros, a Magyar Nemzeti Levéltár Bács-Kiskun vármegyei igazgatójának közreműködésével ezúttal a családtörténet-kutatással ismerkedhetnek meg mélyrehatóbban az érdeklődők a könyvtárban.

Rubint Réka egy gyermekét itthon hagyta, hármat elvitt Kubába - de ki a negyedik?

BAMA Meglepődtek a Mokka műsorvezetői, amikor a fitneszkirálynő a negyedik gyermekét említette.

Aszfaltozási munkák miatt korlátozzák a forgalmat Kecskeméten

BAON Az Építési és Közlekedési Minisztérium közleménye szerint április 27-én, szombaton 7:00 óra és 17:00 óra között aszfaltozási munkálatokat végeznek Kecskeméten, a Mária körút – Dózsa György út – Árpád körút csomópontjában, melynek következtében az ideiglenes forgalmi rend módosul.

Jó eséllyel új háziorvos rendel Vépen októbertől – a doktornő bemutatkozott a vépi és bozzai testületnek

VAOL Dr. Szabolcsi Orsolya belgyógyász szakorvos Debrecenben született és diplomázott. 2007-től 2012-ig dolgozott a DEOC III. számú Belgyógyászati Klinikáján, 2012-ben költözött az Egyesült Királyságba – az egyik egyetemi oktatókórház belgyógyász szakorvosaként kezdett, 2014-ben osztályos orvosból osztályvezetői kinevezést kapott. A kétgyermekes édesanya most Angliából költözik haza családostul, és mint mondta, egyértelműen családi okok miatt. Kisebb települést kerestek, összetartó közösséget Nyugat-Magyarországon, nem vágynak nagyvárosba, mondta. Vépen a kezdetektől támogatást kapott.

A munkaerőpiac várja a képzett fiatalokat - galériával

BEOL Szakmák utcája néven Orosháza belvárosában, az Árpád-kertben mutatta be képzési palettáját a GySzC Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola. Sok reggeli, piacozó járókelő szétnézett, de érdeklődve tájékozódtak az általános iskolások is a standoknál, Láttunk "lebilincselő" pillanatokat is.

Orbán Viktor a CPAC kiemelt résztvevőit fogadta

VAOL Csütörtök este a Karmelita kolostorban tartott ünnepi fogadást Orbán Viktor miniszterelnök a kétnapos budapesti CPAC konferencián részt vevő mintegy nyolcvan kiemelt külföldi vendég tiszteletére - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Ismertették a Csitáry G. Emil Uszoda felújításának terveit

FEOL Jelentősen megújulhat Székesfehérvár Csitáry G. Emil Uszodája az elkövetkezendő években, amennyiben a város saját önrésze mellett további finanszírozási lehetőségeket talál.

Fegyelmi: csupán egy kivétel akadt az eltiltottak listáján

HEOL Kilenc labdarúgó és egy technikai vezető egy-egy, míg az abasáriak futballistája két mérkőzésen nem állhat csapata rendelkezésére – derül ki az MLSZ Heves Vármegyei Fegyelmi Bizottsának április 25-én született határozataiból.

CPAC: Kubatov Gábor szerint Magyarország csak annyit kér, hogy eldönthessük, hogyan akarunk élni

VG Cikkünk frissül.

Visszakerült a festmény a gimnázium falára

SONLINE 138 év alatt gyakran változtatta a helyét egy festmény a történelem viharaiban, de most visszakerült az eredeti helyére, a Táncsics Gimnázium első emeleti folyosójának falára.

Kocsis Máté: a szuverenitás ellensége elsősorban a nyílt társadalom (videó)

HEOL A szuverenitás ellensége elsősoran a nyílt társadalom, a szuverenisták ellenségei a nyílt társadalom hívei, ők alkotják a globalisták radikális szárnyát – hangsúlyozta a Fidesz frakcióvezetője a CPAC Hungary konferencián csütörtökön Budapesten.

Rubint Réka egy gyermekét itthon hagyta, hármat elvitt Kubába - de ki a negyedik?

BEOL Meglepődtek a Mokka műsorvezetői, amikor a fitneszkirálynő a negyedik gyermekét említette.

Jótékony célt szolgált a medvehagymás délután Várpalotán

VEOL Hétszázezer forint gyűlt össze jótékony célra a Gesztenyebarátok Gasztroklubja által második alkalommal megszervezett medvehagymás délutánon, amelyet a város Dísz terén rendeztek. Az adományt idén a Fekete Gyémánt Foglalkoztató Klub számára ajánlják fel a szervezők.

Újra meghódította a fehérvári teátrum színpadát Decsi Edit

FEOL Gyermekként a fehérvári teátrum színpadán csillogtathatta meg először színészi ambícióit, majd néhány évtized és megannyi tapasztalat után újra „hazaért” Decsi Edit, a Vörösmarty Színház társulatának legújabb tagja, akivel gyermekkori tapasztalatokról, főiskolai évekről és színházi szerepekről is beszélgettünk.

Rubint Réka egy gyermekét itthon hagyta, hármat elvitt Kubába - de ki a negyedik?

DUOL Meglepődtek a Mokka műsorvezetői, amikor a fitneszkirálynő a negyedik gyermekét említette.

Orbán Viktor a CPAC kiemelt résztvevőit fogadta

NOOL Csütörtök este a Karmelita kolostorban tartott ünnepi fogadást Orbán Viktor miniszterelnök a kétnapos budapesti CPAC konferencián részt vevő mintegy nyolcvan kiemelt külföldi vendég tiszteletére - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Rubint Réka egy gyermekét itthon hagyta, hármat elvitt Kubába - de ki a negyedik?

FEOL Meglepődtek a Mokka műsorvezetői, amikor a fitneszkirálynő a negyedik gyermekét említette.

Áramütés ért egy középiskolás fiút az egri pályaudvaron, életveszélyes az állapota

BORSONLINE A 19 éves fiút mentőhelikopter vitte kórházba.

Orbán Viktor a CPAC kiemelt résztvevőit fogadta

VEOL Csütörtök este a Karmelita kolostorban tartott ünnepi fogadást Orbán Viktor miniszterelnök a kétnapos budapesti CPAC konferencián részt vevő mintegy nyolcvan kiemelt külföldi vendég tiszteletére - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Helikoni Ünnepségek: újra lobog a kultúra lángja

ZAOL A kulturális-művészeti seregszemle ezúttal is a történelmi folytonosságot jelképező láng fellobbantásával kezdődött Keszthelyen. A szombatig tartó Helikoni Ünnepségeken mintegy kétezer dunántúli diák verseng, huszonnégy kategóriában.

Orbán Viktor a CPAC kiemelt résztvevőit fogadta

DUOL Csütörtök este a Karmelita kolostorban tartott ünnepi fogadást Orbán Viktor miniszterelnök a kétnapos budapesti CPAC konferencián részt vevő mintegy nyolcvan kiemelt külföldi vendég tiszteletére - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Megrohamozott a rendőrség egy gyermekpornó-találkozót: Letartóztatták a pedofilokat

RIPOST Nemzetközi pedofil kört számolt fel a zsaruk.

Fordítana a szerencséjén a Zalaegerszeg ellen a Puskás Akadémia FC

FEOL A Zalaegerszegi TE otthonába látogat a Puskás Akadémia FC a labdarúgó NB I 30. fordulójának péntek esti mérkőzésén 20.00 órától. Az elmúlt időszakról és a a zalaiak elleni rangadóról beszélgettünk Szolnoki Rolanddal, a felcsútiak hátvédjével.

Elektromos Mercedesekkel versenyeztek időre Csorváson – videóval

BEOL A Mercedes Benz teljes elektromos palettája – az EQ A-tól az EQ S-ig – felvonult Csorváson csütörtökön délelőtt, hogy az Oldtimer autós túrák mintájára megrendezett versenyen pontosan előírt időket teljesítsenek. Csorváson egy dupla egy per százas feladatot kellett teljesíteni, ahol hat és nyolc másodpercre pontosan kellett letudni a kétszer harminc métert az elektromos Mercedesekkel.

Heréd–Füzesabony: jön a 6/6-os csapatok derbije

HEOL Két olyan csapat találkozik egymással a Heves vármegyei I. osztály 21. fordulójában, amely eddigi mind a hat tavaszi mérkőzését megnyerte. Heréden azonban egy sorozat most bizonyosan megszakad. Hogy melyik gárdáé? Arra két egykori hatvani csapattársnál kerestük a választ, akik most ellenfélként találkoznak egymással.

Mennyire vagy művelt? Az emberek 1 százalékába tartozol, ha ezt a kvízt helyesen megfejted

BORSONLINE Alig páran tudják csak hibátlanul kitölteni ezt a műveltségi kvízt.

Beletekinthetnek a pécsi távfűtés működésébe az érdeklődők

BAMA Egy modern bemutató hőközpontot nyitott meg a pécsi távhőért felelős cég, a PÉTÁV Kft. április 24-én tíz órakor.

A XIV. Dunamenti Települések Borversenyén jártam

DUOL Üdvözlöm önöket, a baloghtomi vagyok!

Elfogyott a türelem: kemény kérdéseket szegezett a PMFC-nek a szurkolótábor

BAMA Elfogyott a PMFC rajongóinak türelme. A Munkás 1950 Facebook-oldalon fogalmaztak meg kemény kérdéseket a vezetés felé, amire választ várnak.

Zöldhulladék égett Bócsánál

BAON A tűzoltók az 54-es főút mellett fékezték meg a lángokat.

Kirabolták az erdőkürti kocsmát

NOOL Betöréses lopás történt a napokban a helyi kocsmában – közölte az önkormányzat Facebook-oldalán.

Hagyomány és természet Pátkán

FEOL Hagyomány és természet címmel nyílik kiállítás a pátkai művelődési házban. A hagyományt a bútorfestő munkák, a természetet a fotók jelentik a tárlaton.

Gépészettel és robotikával is ismerkedtek a középiskolás lányok Kecskeméten – galériával

BAON A Neumann János Egyetem GAMF karán csütörtökön a lányoké volt a főszerep. A technológia, a gépészet, a robotika és az informatikai iránt érdeklődő fiatal hölgyek betekintést nyerhettek az egyetemi életbe és a szakmai női képviselői segítségével elképzelhették saját magukat is ezen az alapvetően férfiasnak gondolt területen.

„Olyan, mint egy nő” - Elképesztő, mibe fogott bele Cooky - Videó

RIPOST A műsorvezető egyik legnagyobb álma vált valóra!

Tündérszépek: bemutatkozik Milla (fotók)

NOOL Deák Milla Manna országos szépségversenyünk egyik indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban minden nap más-más hölgy mutatkozik be.

„Három kislány hat csöcs, hat forint a nagyfröccs!”

DUOL A Szalánczy családról nyugodtan elmondhatjuk, igazi vendéglátós família. Írásunkban apát és fiát szólaltattuk meg. Mindketten felszolgálók, mindkettőjük pályafutása nagyban kötődik a dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárdához.

Rubint Réka egy gyermekét itthon hagyta, hármat elvitt Kubába - de ki a negyedik?

VAOL Meglepődtek a Mokka műsorvezetői, amikor a fitneszkirálynő a negyedik gyermekét említette.

A ferihegyi repülőtér visszavásárlása csak a kezdet: még százmilliárdokat költenek rá – ezek a tervek

VG Amint megtörténik a ferihegyi repülőtér adásvételi szerződése, a kormány napirendre veszi a fejlesztését. Gulyás Gergely azt is elárulta, hogy ehhez piaci finanszírozást is becsatornáznak.

Rubint Réka egy gyermekét itthon hagyta, hármat elvitt Kubába - de ki a negyedik?

VEOL Meglepődtek a Mokka műsorvezetői, amikor a fitneszkirálynő a negyedik gyermekét említette.

Waberer's: kiderült, ki áll a milliárdos nagybevásárlás mögött

VG A Mol lezárta a Waberer's 15 százalékos részvénycsomagjának megvásárlását.

Traktort vezet és állatokat nevel a bicskei Tündérszép (videó)

FEOL Szép, nőies, abszolút modell alkat. Nem mellesleg pedig korosztályos magyar labdarúgó-válogatott is volt Vicz Lara, akit édesanyja nevezett a Tündérszépek versenyére, ezért annál kellemesebb volt számára, amikor csörgött a telefonja, hogy megkapta a lehetőséget és kameránk elé állhat.

Leadták a Fidesz-KDNP Bács-Kiskun vármegyei listáját

BAON Vedelek Norbert bejelentette, hogy a június 9-i választásra a vármegyei lista bejelentéséhez szükséges támogatói aláírásokat a Fidesz-KDNP leadta.

Kutyás bemutató, füstsátor és térzene: nyílt napot tartott a rendőrség Kecskeméten – galériával, videóval

BAON A magyar rendőrség napja alkalmából rendezett nyílt napot a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség kecskeméti épülete előtti téren és az épület udvarában. A nyílt napra nagy számban érkeztek az óvodások, iskolások, akik színes és informatív programokon vehettek részt, és beleláttak a rendőrségi munka érdekességeibe.

Itt a korainál is koraibb cseresznye, valamin azonban hanyatt esnek a vásárlók

VG Édes az íze, borsos az ára a piros gyümölcsnek.

Rongálás és emberölés miatt körözik a gyöngyösi nőt

HEOL Farkas Anitát hét év szabadságvesztésre ítélték emberölés és rongálás miatt. A körözést a fegyházbüntetés meg nem kezdése miatt adták ki ellene.

„Ez a gyermekedről szól vagy rólad?!” – Majka olyan születésnapi bulit rendezett kisebbik fiának, ami sokaknál kiverte a biztosítékot

BORSONLINE Ilyen volt a rapper fiának a születésnapja.

Kláricz János folytatni kívánja a munkát Bucsán

BEOL Kláricz János polgármester indul az önkormányzati választásokon Bucsán, bemutatta a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjeit is.

Hatvanban eddig három, Lőrinciben négy polgármesterjelölt szerepel a listán

HEOL A Hatvani Járás több kisebb településén nem túl nagy a tolongás a településvezetői és a képviselői székekért

Egyszerű gyom, ami méregtelenít és fogyaszt: így diétázz pitypanggal!

MINDMEGETTE A pitypang vagy más néven a gyermekláncfű gyomként számon tartott vadvirág, holott nem csak, hogy ehető, de ajánlott is fogyasztani belőle - különösen annak, aki fogyókúrázik, hiszen rendkívül erős méregtelenítő és vízhajtó hatású növény. Mutatjuk, hogyan érdemes diétába építeni!

Orsos Imre független jelöltként indul a polgármester-választáson Nagykanizsán

ZAOL A bérlakások felújítását, a hajléktalanság minimalizálását, a külföldön dolgozó kanizsaiak hazahívását és bizonyos képviselői juttatások megvonását ígéri Orsos Imre, aki független polgármesterjelöltként indul a dél-zalai városban a június 9-i helyhatósági választáson.

Odavágott a magyar részvényeknek Amerika, óriásüzlet köttetett a hazai parketten

VG A BUX 0,4 százalékos csökkenéssel zárt csütörtökön, a forint erősödött az euróval és a dollárral szemben.

Rubint Réka egy gyermekét itthon hagyta, hármat elvitt Kubába - de ki a negyedik?

ZAOL Meglepődtek a Mokka műsorvezetői, amikor a fitneszkirálynő a negyedik gyermekét említette.

Rubint Réka egy gyermekét itthon hagyta, hármat elvitt Kubába - de ki a negyedik?

SONLINE Meglepődtek a Mokka műsorvezetői, amikor a fitneszkirálynő a negyedik gyermekét említette.

Ítélet született a vendégségben verekedők ügyében: orrtörés lett a bunyó vége

KEMMA A súlyos testi sértés bűntettében a Tatabányai Járási Ügyészség által benyújtott vádirat alapján a Tatabányai Járásbíróság elsőfokú ítéletet hozott.

Hangfürdő a Bakonyban

VEOL Hangfürdőt tartanak a bakonykoppányi faluházban május 3-án 18 órától gongokkal és tibeti hangtálakkal.

Még várják a javaslatokat

KEMMA Mocsa község Facebook-oldalán Udvardi Marianna polgármester arról írt, az Építési és Közlekedési Minisztérium felülvizsgálja a menetrendeket. A menetrend változtatásával kapcsolatos javaslatokat, a lakosság a polg.hiv@mocsa.hu e-mail-címre küldheti el április 25-ig.

Rendőrségi beszámoló: nyugodt város Békéscsaba

BEOL Beszámolt a rendőrség a tavalyi tevékenységéről csütörtökön Békéscsabán, a városi közgyűlés ülésén. Békéscsabán mérséklődött a regisztrált bűncselekmények száma, ugyanakkor némileg több személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. A grémium tagjai szabálytalanul parkoló autósokra, hangos motorosokra, szabálytalanul haladó kerékpárosokra és rolleresekre hívták fel a rendőrség figyelmét.

-

MANDINER - [...] Bővebben!

Itt a friss koronavírus-térkép!

MANDINER Folyamatosan frissül a Johns Hopkins Egyetem adatbázisa és térképe – immár a magyarországi és régiós adatokkal is. [...] Bővebben!

Gyurcsánynál elszakadt a cérna (videó)

MANDINER „Azt javaslom magának: nagyon gyorsan fogja be a száját, és viselkedjen rendesen! Megértette?” – mondta a DK elnöke az utca emberének. [...] Bővebben!

Bajkai: Niedermüllernek le kellene mondania az áramlopási ügy miatt

MANDINER Az ügyben áramlopás miatt indult eljárás az erzsébetvárosi Fidesz feljelentése alapján. [...] Bővebben!

Szilvay Gergely (Mandiner): Leleplezték Novák Katát!

MANDINER Kiderült, hogy Novák Katalin főállású anya volt a németeknél, meg hogy... meg hogy... [...] Bővebben!

Vándorkiállítás érkezett a kecskeméti Wojtyla Barátság Központba – galériával

BAON Csütörtökön megnyitották a kecskeméti Karol Wojtyla Barátság Központban a Terror Háza Múzeum vándorkiállítását, melyet az intézmény ezető történésze, Balogh Gábor egy rendhagyó történelemórával kötött egybe.

Péterkei szomszédjánál lép pályára az Istenmezeje

HEOL A Heves vármegyei III. osztályban a 22. forduló mérkőzéseit játsszák a csapatok a hétvégén.

Tizennégy év fegyházra ítélte a bíróság a pécsi fekete angyalt

BAMA A Pécsi Törvényszék a 2024. április 25-én megtartott nyilvános tárgyaláson kihirdetett ítéletével Gy. B. Gy. vádlottat védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt tizennégy év fegyházra és tíz év közügyek gyakorlásától eltiltásra ítélte, továbbá a vádlottat végleges hatállyal eltiltotta a betegápolói, egészségügyi szakdolgozói foglalkozás gyakorlásától. Kötelezte a vádlottat 1.229.144 forint bűnügyi költség államnak történő megfizetésére. A vádlott a kiszabott szabadságvesztésből feltételes szabadságra nem bocsátható.

Környezetünk védelmére különleges módon hívták fel a figyelmet a pásztói óvodában

NOOL A napokban tartották a Pásztó Városi Óvoda és Bölcsőde Hétpettyes Tagóvodájában a Föld napját, amely során az óceán világát keltették életre a gyerekek számára.

Orbán Viktor a CPAC kiemelt résztvevőit fogadta

ZAOL Csütörtök este a Karmelita kolostorban tartott ünnepi fogadást Orbán Viktor miniszterelnök a kétnapos budapesti CPAC konferencián részt vevő mintegy nyolcvan kiemelt külföldi vendég tiszteletére - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A Magyar Sportmárka Zrt. sajtóközleménye

BORSONLINE Fontos közleményt adtak ki.

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

RIPOST Komoly fordulatokat és nagy találkozásokat ígér a tavasz.

Böndör Márton kapta a 2023-as év legjobb férfi sportolójának járó díjat (videóval)

TEOL Hatalmas sikere volt idén is az internetes oldalon lezajlott szavazásnak, a jelöltekre több ezer voks érkezett.

Hogyan lehetünk magabiztos szülők? Rákóczifalván programsorozatot indítanak a témában

SZOLJON Bevonták a szülőket a gyermekneveléssel kapcsolatos programsorozat témáinak kiválasztásába Rákóczifalván.

Szabadlábon: Közleményt adott ki a rendőrség Kis Grófo apjának sírjáról

RIPOST A rendőrség nyomoz, Kis Grófo kamerákat szereltetett a sírhoz.

Láttál már igazán előkelő borospoharat? Ebből ittak régen a gazdagok

MINDMEGETTE Ahogy az étkezésnek, a kortyolgatásnak is megadták a módját egykoron. A nemesek, az előkelőségek nem sima és egyszerű, hanem szépen megmunkált, míves poharakat forgattak az ujjaik között és ezekből kortyolták a kellemes borokat.

Közelít a világvége: baljóslatú jövendölések láttak napvilágot

BORSONLINE Baljóslatú jelek tűntek fel, sokan már a világvégétől tartanak.

A címvédő zalaiak nyerték a versenysorozat első futamát

ZAOL A Letenyei Körzeti Egyesület csapata nyerte a 2024-es országos ifjúsági versenysorozat, a Melinda Kupa első futamát. Az elmúlt hét végén a Tolna vármegyei Kurd településen megrendezett versenyen nyolc csapat vett részt.

Kézzel készült tulipánnal csaltak ki mosolyt a barcsi diákok

SONLINE Barcsról két oktatási intézmény is részt vett az „Adj egy mosolyt ajándékba” országos pályázaton.

Macron háborúja: a francia elnök a Sorbonne-on próbálja meggyőzni a közvéleményt

VG Nincs új a nap alatt: Kijev támogatása, fegyverkezés, és egy -szerinte – erősebb Európa megteremtése áll az újabb szenvedélyes megszólalás középpontjában.

Fejest ugrott a sekély medencébe, most cikkünk nyomán összefogtak Tamásért

BORSONLINE Megcsillant a remény a gyógyulásra.

Rubint Réka egy gyermekét itthon hagyta, hármat elvitt Kubába - de ki a negyedik?

KEMMA Meglepődtek a Mokka műsorvezetői, amikor a fitneszkirálynő a negyedik gyermekét említette.

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

RIPOST Csak a magas IQ-val rendelkezők képesek 8 másodpercen belül észrevenni a lovast.

Fontos bejelentést tett a Magyar Sportmárka Zrt.

RIPOST A Magyar Sportmárka Zrt. új helyre költözött.

A DKSE négy tornásza indulhat az Európa-bajnokságon

DUOL Csütörtökön a Magyar Torna Szövetség megnevezte a jövő heti, olaszországi kontinenstornán szereplő felnőtt és junior női csapatot. Ezekben Mayer Gréta, Makai Lilla, Fehér Lili és Szij Emese képviseli a dunaújvárosi klubot.

Ez nagyobb biznisz, mint a kábítószer-kereskedelem

KEMMA Két fajta cég van a világon: amit ért támadás és amit fog.

Kőleves Fesztivál lesz Baracson május elsején

DUOL Kőleves Fesztiválra várják az érdeklődőket és a szabadtéri főzést kedvelőket Baracson a sportpályán május elsején. A családi, baráti társaságok, közösségek reggel nyolc órakor kezdhetik felállítani a sátrukat, a főzést 9 órakor lehet elkezdeni, ez a tűzgyújtás hivatalos időpontja. Míg az ételek készülnek különböző sorversenyen vehetnek részt mindazok, akiknek nincs dolguk a főzésnél. Az elkészült ételeket déltől adhatják le a bíráknak, a bírálatra 13 órától kerül sor, eredményhirdetés pedig 15 órakor lesz. Közben 14 órától a Fun Company lép színpadra. 16 óráról az Akusztikum zenekar szórakoztatja a közönséget. 

Rubint Réka egy gyermekét itthon hagyta, hármat elvitt Kubába - de ki a negyedik?

BAON Meglepődtek a Mokka műsorvezetői, amikor a fitneszkirálynő a negyedik gyermekét említette.

A Helsinkivel egy csoportban a FEHA19

FEOL 2022-ben hagyományteremtő szándékkal hívta életre a kupát a DVTK, hogy a legfiatalabb akadémisták is hamar kipróbálhassák magukat a nemzetközi jégkorongban. Természetesen egy ilyen tornát a DVTK mellett a másik három államilag elismert akadémia sem hagyna ki, így idén is ott lesz a FEHA19, az Újpesti Jégkorong Akadémia és a Budapest Jégkorong Akadémia is. 

"Pihenésre van szüksége" – Épségben találtak rá az eltűnt marcali családapára

RIPOST A marcali férfit 4 napon keresztül keresték.

Különleges holdkelte figyelhető meg pénteken

VEOL Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

Sportolói kerekasztal beszélgetést tartottak Marcaliban

SONLINE Marcalihoz kötődő sportolók és edzők meséltek karrierjükről a második alkalommal megrendezett kerekasztal beszélgetésen.

Wizz Air: homokszem került a gépezetbe és lecsiszolt a nyereségből

VG A Wizz Air nyereségét hajtóműproblémák és geopolitikai konfliktusok erodálták.

Nem tud jó híreket mondani Európa versenyképességéről Nagy Márton

VG A nemzetgazdasági miniszter a CPAC Hungary konferencián arról is beszélt, hogy mit tesz majd Magyarország Európa versenyképességéért az uniós elnökség alatt.

Máté Péter: az ÉSZ-által vezetett sportbizottság nem akarja támogatni a Gemenc Nagydíjat

TEOL Idén 50. alkalommal szerveznék meg a Gemenc Nagydíjat Szekszárdon.

Titokzatos égi jelenséget észleltek szerte a világon, 40 évvel ezelőtt is láthatták már ezeket az idegen fénypontokat – Fotó

RIPOST Narancssárga fénygömbök jelentek meg a fejünk felett.

Sokkoló pillanatok: maguktól mozogtak a ruhák a szekrényben

RIPOST Eleinte csak rémálmok jelentkeztek nála.

Rettegnek a szülők Nyíregyházán, már a játszótérre sem merik levinni a gyermekeiket

RIPOST Szörnyű dologra vetemedett valaki.