Erste Liga: Együtt tartani a magot! – Fodor Szabolcs

Még csak elődöntős volt, de már megvédte címét az Erste Ligában és így az ob I-ben az FTC-Telekom, amely nem tervezi felforgatni a keretét, okkal, hiszen sikert sikerre halmozott a berekesztett idényben.

További olvasott hírek
Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Hoki-vb: Magyarország–Nagy-Britannia élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A magyar jégkorong-válogatott a szombati mérkőzések kedvező alakulásának köszönhetően az elitbe jutás esélyével lép jégre a budapesti divízió 1/A világbajnokságon. A briteknek a rendes játékidős döntetlen is elég lenne a boldogsághoz. Kövesse velünk a sorsdöntő összecsapást!

Jégkorong: Nagy-Britannia–Magyarország – élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Le kell győzni a briteket! „Csupán” ennyi Jarmo Tolvanen együttesének feladata a Nottinghamben rendezett olimpiai selejtezőtorna utolsó fordulójában. Ha ez összejön, jöhet a negyedik kör a férfi jégkorongozóink számára, s tovább él az olimpiai csodáról szóló álom. Ám ez a könnyen megfogalmazható feladat kicsit sem ígérkezik könnyűnek! Gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Hoki-vb: Magyarország–Szlovénia élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A 2018-as divízió 1/A jégkorong-világbajnokság 3. fordulójában a magyar válogatott Szlovéniával csap össze a Papp László Budapest Sportarénában. Már nincs veretlen csapat a mezőnyben, pont nélküli viszont van – épp a szlovén válogatott, mely két vereséggel kezdte a tornát. Tartsanak velünk, kövessék a találkozót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!

Hoki-vb: Lengyelország–Magyarország – élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A Budapesten zajló divízió 1/A jégkorong-világbajnokságon csütörtökön egy meccset rendeznek, a mezőny három hárompontos csapatából kettő mérkőzik meg egymással. A hivatalos kiírás szerint Lengyelország–Magyarország találkozó eseményeit kövesse folyamatosan frissülő, szöveges közvetítésünk segítségével, szóljon hozzá, mondja el a véleményét!

Hoki-vb: Olaszország–Magyarország – élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Két negyed jó játék után sima vereséget szenvedtünk Kazahsztántól a budapesti divízió 1/A-világbajnokság első napján. Alig egy nap után jönnek a győzelemmel indító, mindig veszélyes olaszok. Kérdés, sikerül-e végre a magyar gólszerzés, és életben tudjuk-e tartani feljutási vágyainkat egy győzelemmel. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!