EURÓPA-LIGA SELEJTEZŐ, 2020–21, ADATBANK

További olvasott hírek
Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.

Új hajókkal indul a balatoni szezon

VG A Bahart négy új hajója idén kezdi meg a szolgálatát Magyarország legnagyobb taván.

El: a csoportkör sorsolása élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Pénteken 13 órától sorsolják a labdarúgó Európa-liga főtáblájának csoportjait, a 48 csapat között megtalálható a Ferencváros is, amely 15 év után szerepelhet ismét nemzetközi kupa főtábláján. Kísérje figyelemmel a sorsolást folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!

Európa-liga: U. Craiova–Bp. Honvéd élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörében, a párharc visszavágóján a Budapest Honvéd a román Universitatea Craiova otthonában lép pályára. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

El: CSZKA Moszkva–Ferencváros élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Csütörtök este a magyar futball középpontjában ismét a zöld-fehérek: CSZKA Moszkva–Ferencváros találkozót rendeznek az Európa-liga csoportkörének 3. fordulójában. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Európa-liga: Vaduz–Fehérvár FC élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Lezárul a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének második köre, a Fehérvár FC egygólos előnyből várja a visszavágót, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!

El: a 2. selejtezőkör sorsolása élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Hétfőn 13 órakor kisorsolják a labdarúgó Európa-liga 2. selejtezőkörének párosítását. Kövesse az eseményt élő tudósításunk segítségével!

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

MINDMEGETTE Ha nem várt vendégek toppannak be húsvétkor, ez a sütemény megment minket. Akár az utolsó pillanatban is nekiállhatunk, hiszen alig több mint félóra alatt elkészül.