Ez majdnem korhatáros: pikáns fotót posztolt Gáspár Virág Párizsból!

Gáspár Győző fiatalabb lánya Franciaországba utazott néhány napja, a párizsi Eiffel torony lábától pedig egy igazán merész fotót töltött fel közösségi oldalára.

További olvasott hírek
Curtis: "Kapom az üzeneteket, hogy gyilkos a bátyám..."

RIPOST Három évvel ezelőtt zárták börtönbe a rapper bátyját.

Országos Akvarell Tárlat nyílt középiskolások alkotásaiból Egerben

HEOL Az Eventus iskola a kezdeményezéssel hagyományt szeretne teremteni. Az akvarell hazai fővárosa Eger, jelentette ki a Magyar Vízfestők Társasága elnöke.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

ZAOL Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Idézze fel velünk, milyen volt Kiskunhalas a '80-as években!

BAON A fortepan.hu fotóival múltidézésre hívjuk olvasóinkat. Mutatjuk, milyen felvételek készültek az 1980-as években Kiskunhalason.

Sokkoló adatok: lassan telefonnal és tablettel a kezükben születnek a gyerekek

VG A legkisebbek többsége már internethasználó.

Táncjáték Mozart operájából: A varázsfuvola Egerben is elvarázsolt

HEOL Mozart mesés operája, A varázsfuvola premierjét tartották pénteken az egri Gárdonyi Géza Színházban. E remekműből ezúttal táncjáték született, mely sikert aratott az egri színpadon, a GG Tánc Eger táncosainak köszönhetően.

Változás: új, fontos infók a gyógyszerek kiváltásáról

RIPOST Új funkciót kapott az EgészségAblak ingyenes mobilalkalmazás.

Felcsúton kell folytatni a remek sorozatot

KEMMA A Komárom VSE gárdája ugyan többször is döntetlenre végzett idén, mégis ők az egyetlen gárda a csoportjukban, akik veretlenek még 2024-ben.

Felcsúton is kikapott a Paks

BAON A negyedik és a dobogóért küzdő Puskás Akadémia 5-0-ra legyőzte a második helyen álló vendég Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának első szombati mérkőzésén.

A digitalizáció volt a középpontban

BAMA Nagy sikert hozott a XVI. Pécsi Pénzügyi Napok a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

FEOL Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Évet értékeltek, elismeréseket adtak át a vasi polgárőrök

VAOL Megtartotta 2024-es küldött közgyűlését a Vas Megyei Polgárőr Szövetség. Bedi Ákos elnök szerint kifejezetten eredményes, sikeres időszak van mögöttük.

Egy tökéletes koncert a Hyde Parkban

TEOL Igazi különlegességet kínál a zenekedvelőknek szombat estére az M2 Petőfi Tv.

Felcsúton is kikapott a Paks

BEOL A negyedik és a dobogóért küzdő Puskás Akadémia 5-0-ra legyőzte a második helyen álló vendég Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának első szombati mérkőzésén.

Le kell bontani Feldebrő megrongálódott megállóját

HEOL Egy baleset miatt kell elbontani Feldebrő központi buszmegállóját.

Nőtt az influenzások száma Hevesben

HEOL Másütt csökkent a betegek száma, öt vármegyében nőtt.

Jákob Zoltán: "Most egy időre elvonulok a világ elől"

RIPOST Jákob Zoltán élete most fontos fordulóponthoz érkezett.

Felcsúton is kikapott a Paks

BAMA A negyedik és a dobogóért küzdő Puskás Akadémia 5-0-ra legyőzte a második helyen álló vendég Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának első szombati mérkőzésén.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

KEMMA Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Megújulnak a szobrok Mágocson

BAMA  Szoborfelújításba kezdenek Mágocson a helyiek. A Mágocs Jövőjéért Közalapítvány felhívása alapján a település kulturális örökségének a megőrzése kiemelt céljuk, amibe beletartozik a köztéri szobrok felújítása. A Közalapítvány Kuratórium döntése alapján gyűjtést szerveznek, első felújítandó szobor a József Attila utcában található Nepomuki Szent Jánosé. A felújításra akármekkora összeget lehet küldeni az alapítvány számlaszámára, ami a település honlapján megtalálható. A gyűjtés április 30-ig tart.

Furcsa látvány a Dunán: hajósok tüntettek Budapesten

VG A beszámolók szerint négyezren lehettek a hajók fedélzetén.

Tótkomlós ünnepelt, díjakat adtak át - galériával

BEOL Ünnepi hétvégére készültek a tótkomlósiak. Szombaton nagyon sok vendég érkezett a városba, hogy együtt ünnepeljen a helyiekkel a város napján. A már hagyományos virágvásár mellett koszorúztak, ünnepi testületi ülést is tartottak a természet házában, ahol az újratelepítés és a várossá nyilvánítás kerek évfordulóira emlékeztek. Végül átadták a Pro Urbe díjakat is.

A gulágot is megjárt Kiss Józsefre emlékeztek Ászáron

KEMMA Április 10-én századik életévét töltötte volna be Ászár egyik szeretett lakója. A gulágot is megjárt Kiss Józsefre emlékeztek a bakonyaljai településen.

Felcsúton is kikapott a Paks

NOOL A negyedik és a dobogóért küzdő Puskás Akadémia 5-0-ra legyőzte a második helyen álló vendég Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának első szombati mérkőzésén.

Beleállnak izomból és megpróbálnak nyerni az újonc ellen a balatoniak

SONLINE Hat forduló alatt hét pont hátrányt kellene ledolgoznia a héten kinevezett új vezetőedzővel, Jeney Gyulával a BFC Siófoknak a másodosztályú tagság megőrzéséhez. Az első lépést a tabellán előttük álló BVSC-Zugló legyőzésével tehetik meg. A kiesési rangadót vasárnap, 17:00 órakor rendezik.

Magas a vérnyomásod? Íme 4 ital, ami segíthet csökkenteni

MINDMEGETTE A magas vérnyomás sajnos népbetegség, ami sokáig nem okoz tüneteket, és már csak valamilyen súlyos szövődmény jelentkezésekor derül ki, hogy baj van. Önmagában az életmódváltás, a megfelelő táplálkozás, a rendszeres mozgás nem csökkenti a vérnyomást, de a gyógyszeres kezelés kiegészítéseként nagyon fontos ezekre figyelni. Most négy olyan italt sorolunk fel, amelyek fogyasztása magas vérnyomás betegségben ajánlott.

Véradás: mutatjuk a következő hét nógrádi helyszíneit és időpontjait (április 22-28.)

NOOL A véradókra, a véradást szervezőkre és a vérellátó szolgálat dolgozóinak az odaadó munkájára van szükség ahhoz, hogy hazánkban legyen elég vér és vértartalék.

A sereghajtót fogadja a Haladás vasárnap 17 órai kezdettel

VAOL A labdarúgó NB II. 29. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt látja vendégül.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

TEOL Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Idén is halászléből készült a legtöbb Fehérvár második legnagyobb gasztronómiai fesztiválján (galéria)

FEOL Katonásan kezdődött a IX. Fehérvári Halünnep szombat reggel a Palotavárosi tavaknál, hiszen az esemény megnyitója előtt a Székesfehérvári Helyőrségi zenekar játszott pattogós indulókat.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

SONLINE Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Nem árt résen lenni, újra igényelhető a locsolási kedvezmény

BAMA A tavasz és a jó idő beköszöntével hamarosan elkezdődik az idei locsolási szezon is. A Tettye Forrásház Zrt. idén is locsolási kedvezményt biztosít házi kertjeiket öntöző ügyfeleinek.

Csúnyán kitömte a Paksi FC-t a parádézó Puskás Akadémia

TEOL Nem tudott megállni a lejtmenetben a Paksi FC, amely 5–0-ra kikapott a Puskás Akadémiától az OTP Bank Liga szombati meccsén.

Már röpködnek a kardoslepkék és a fecskefarkú lepkék

BAON Már napok óta megfigyelhetők a szép számmal repülő kardoslepkék és fecskefarkú lepkék. A két fajt röptükben nem is olyan könnyű elkülöníteni. AKiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság összegyűjtötte a két faj életmódjához és természetvédelmi helyzetéhez kapcsolódó információkat.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

BEOL Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Friss híreket és videót kaptunk a hét sztrókon átesett pici lányról, Kingáról

KEMMA A baji kislány, Kinga egy nap alatt kapott két rohamot is. A hetedik sztrók után újra kell tanulnia beszélni és járni is.

Gyenesdiás közösségei e program által is erősödnek, formálódnak

ZAOL Idén huszonnegyedik alkalommal rendezik meg Gyenesdiáson a Rügyfakadás elnevezésű, kétnapos tavaszköszöntő ünnepet, amely ezúttal is látványos zenés felvonulással indult, hagyományőrzők és a Boombatucada zenekar tagjainak közreműködésével.

Véradás Fejérben

FEOL A Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete véradásra várja a véradókat április 22-én, hétfőn 8 és 15 óra között a Székesfehérvári Területi Vérellátóban (Seregélyesi út 3.).

Rodoszi tűzvész: nem a magyarokat, hanem a briteket kell kárpótolni

VG Csak az elbukott szállodai foglalásokat kompenzálják, az Airbnb-t nem.

Vakondmentés a kiskanizsai Pipitér Tagóvodában

ZAOL A vakond általában éjjeli állat, most mégis a napfényre merészkedett. A szeles időjárásban valahogy kikeveredett a biztonságot adó vakondtúrásból a fűbe. Ekkor lépett akcióba a Pipitér Tagóvoda Bagoly csoportosaiból álló mentőcsapat.

Összegyűlt a szükséges mennyiségű aláírás, Miklóson is elindult a Fidesz-KDNP kampánya

SZOLJON Néhány óra leforgása alatt összegyűlt a Fidesz-KDNP által támogatott polgármesterjelölt, illetve képviselőjelöltek indulásához szükséges aláírás Törökszentmiklóson, így hivatalosan is elindította kampányát a párt a városban – ezt Herczeg Zsolt országgyűlési képviselő, és Kis Zoltán, független, a Fidesz-KDNP által támogatott polgármesterjelölt jelentette be szombat délelőtt Törökszentmiklóson.

Testmozgás

NOOL Olykor-olykor kedvem támad ahhoz, hogy valamiféle sportot űzzek és egy újfajta testmozgást próbáljak ki. Gyerekkoromban több évig balettoztam, úsztam, majd általános iskolában kung fu órákra jártam és Dalma Dance-eztem, de egy idő után mindegyiket meguntam és abba is hagytam. Gimnáziumi éveimben a kosárlabda, a foci és a röplabda foglalt le, egyetem alatt pedig sokat futottam. Pár hónappal ezelőtt szabadidős tevékenységnek a lovaglást választottam, de azt egyéb személyes okokból kifolyólag abba kellett hagynom. Mostanában két újabb mozgás-fajtát is kipróbáltam, a pilatest, illetve a jógát, amelyeket reményeim szerint még sokáig gyakorolni fogok.

Szombaton is legyőztük Norvégiát

FEOL Folytatódott az Alba Arénás hokiálom. Két nap, két telt ház, két győzelem Norvégia ellen.

Somogyi Balázs befejezte

DUOL Talán sokakat meglepett a délelőtt napvilágot kapott hír, hogy Somogyi Balázs, a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak csapatkapitánya befejezi játékos pályafutását. Az biztos, szépen búcsúzik, hiszen éppen április 19-én pénteken vehette át a 2023-as esztendő legjobb dunaújvárosi férfi sportolójának járó díjat. Azt a díjat, amit a Dunaújvárosi Hírlap és a duol.hu olvasóinak szavazatai alapján érdemelt ki.

"Aggódtam miatta, nehogy kiessen"- ezért zuhant ki az ötödikről a csepeli kisfiú

BORSONLINE Mindenki aggódik a kizuhant kisfiúért.

Kulcsfontosságú, kiesési rangadó vár a DFC-re Fehérváron

DUOL Az NB III dél-nyugati csoportjának huszonötödik fordulójában a Dunaújváros FC együttese vasárnap 11 órakor a Fehérvár FC II otthonában lép pályára. Az FC Dunaföldvár pedig ugyanezen a napon 17 órakor az FC Nagykanizsa együttesét fogadja. A végső helyezések szempontjából mindkét találkozó rendkívül fontos.

Felcsúton is kikapott a Paks

HEOL A negyedik és a dobogóért küzdő Puskás Akadémia 5-0-ra legyőzte a második helyen álló vendég Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának első szombati mérkőzésén.

A legkönnyebb meccse következhet a Bányásznak

KEMMA Az utolsó helyezett ellen hazai pályán kötelező a győzelem a Bányász csapatának az aranyérem felé vezető úton.

Bocsánatot kért az utasoktól az Emirates elnöke

VG Sir Tim Clark a Dubajt sújtó, az elmúlt 75 év legnagyobb csapadékmennyiségét hozó özönvízszerű esőzések miatt fordult az ügyfelekhez.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

DUOL Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Kiütéssel nyerte meg a Paks elleni rangadót a Puskás Akadémia

FEOL Elvesztette rangadó jellegét a Puskás Akadémia FC Paksi FC elleni összecsapása, miután a felcsútiak kiütéses, 5-0-s győzelmet arattak a labdarúgó NB I 29. fordulójának szombati nyitó mérkőzésén.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

HEOL Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Tovább pusztul a balatoni nádasok állománya

ZAOL Az utóbbi évek során több helyen romlott a Balaton nádasállományának állapota, közölte a napokban a Balatoni Limnológiai Kutatóintézet. Április elején végzett felméréseik szerint a pusztuló tendencia folytatódik: a nádas frontjában a víz felé, ha nem is tökéletes állapotú, de új, zöld nádszálak találhatók,  a part felőli oldalon azonban a nádasok pusztulnak.

"Elvesztettük a reményt" - Nincs menekvés a szili romházból, mégis ott élnek Erzsébeték - Fotók

BORSONLINE A család hiába kér segítséget, nem kapnak.

Elegük lett a Kanári-szigeteken élőknek: többen éhségsztrájkba kezdtek a fenntarthatatlan állapotok miatt

VG Az állami lakáshiány és a megélhetési költségek miatti válsága odavezetett, hogy a hotelekben, éttermekben dolgozó szobalányok és pincérek közül ma sokan kunyhókban élnek.

Föld Napja: szórakoztak és tanultak egyszerre az érdeklődők

BAMA Kicsit még hűvös volt, de az eső nem esett, amikor megérkeztünk a Tettye térre, ahol már nagy volt a nyüzsgés-forgás az április 22-ei Föld Napja rendezvény miatt. Még hivatalosan el sem rajtolt az esemény, de már rengeteg gyerek és felnőtt volt a helyszínen, akik játékos, interaktív módon kaptak információt arról, hogy hogyan tehetnek a Föld védelméért.

Megtörnék a rossz sorozatukat a dorogiak

KEMMA Egyelőre úgy tűnik, nem jó ómen a Dorogi FC csapatának, ha hazai pályán kell pályára lépniük. Márpedig hétvégén ismét ők lesznek a pályaválasztók, ráadásul egy erős ellenfél érkezik hozzájuk.

Avicii 6 éve vetett véget az életének – galéria

BORSONLINE A fiatal lemezlovas ma 6 éve hunyt el. Avicii fiatalkora ellenére nagyon sikeres zenész volt, de sajnos a túlterheltség miatt több egészségügyi problémája is volt.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

NOOL Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Megküzdött a fogyásáért Eszter: "Ez a százegyedik életmódváltásom"

RIPOST Eszter számtalan diétát kipróbált korábban, de mindegyiknek ugyanaz lett az eredménye.

Ismét kolbászgyúró és lekváros papucsot készítő diákokkal népesült be a csabai klubház

BEOL A békéscsabai Lencsési Általános Iskola 5. a osztályos diákjai Vágvölgyiné Mácsanszki Eleonóra osztályfőnökkel érkeztek az Uhrin Zoltán Klubházba kolbászgyúrásra és szilvalekváros papucs készítésére pénteken délután.

Majális Révfülöpön

VEOL Majálist tartanak a nagyközségben a szabadtűzi sütés-főzést is ünnepelve a Halász utcában. Gyermekprogramok, arcfestés, játszóház várja a kicsiket, az esemény május negyedikén 14 órakor kezdődik. 

Cipővásár

NOOL Fontolgattam már az utóbbi időben, hogy veszek egy cipőt, de mindig halogattam és elnapoltam a dolgot, mert egyrészt vagy közbe jött valami, ami elterelte a figyelmemet, vagy szimplán csak megfeledkeztem róla. 

Zenei csemegék a Pannon Egyetemen

VEOL A Gyöngyhalász latin zenekar huszonöt éves jubileumi koncertjére várják a zeneszerető közönséget az egyetem E épületének kamaratermébe április 23-án, kedden 19 órakor. A belépés ingyenes, információkat a Pannon Egyetem Kultúrszervező Csoportjának elérhetőségein adnak. 

Megkezdték az aszfaltozást Márkón

VEOL Hartmann Antal polgármester értesíti a község Galagonya, Levendula, Berkenye, Tiszafa és Liliom utcai lakosait, hogy a kivitelező munkatársai április 19-én, pénteken 8 órakor megkezdték a felsorolt utcák aszfaltozási munkálatait. Kérik az itt élőket, hogy az utcáról, közterületről járműveikkel álljanak félre, mert a gépek munkáját akadályozzák. A munkálatok várhatóan tíz nap alatt fejeződnek be. További részletekről a kivitelező szórólapon tájékoztatja az érintetteket.

Te szedd Tapolcán

VEOL A város az idei évben éppúgy, mint a korábbiakban, csatlakozik a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért programhoz. 2024-ben is három helyszínen tehetik együtt szebbé környezetünket a hulladékot összegyűjtők. 

A Balaton vidékén áll a világ első Kossuth szobra

VEOL A Balatontól nem messze, néhány kilométerre található Balatonszabadi település. ahol a világ első köztéri szobrát avatták fel a település lakosai 1894-ben.

Durva számok jönnek: megtaláltuk Nógrád jelenlegi legdrágább használt autóját

NOOL Aki rendszeresen böngészi a megyei használtautó piaci kínálatot, most egy nem mindennapi vétellel találhatja szemben magát.

Néptánc, jelmezesek és fánk: karneváli hangulat uralkodott Balassagyarmaton

NOOL Idén is megrendezte a nagy sikerű farsangját a Vadóka Néptánc és Szabadidős Közhasznú Egyesület együttműködve a Lamenda Alapítvánnyal és a Mikszáth Kálmán Művelődési Központtal Balassagyarmaton. Néptánc, jelmezesek és a fánk sem maradhatott el a hétvégi programról.

Sváb disznótor finomságait kóstolhatták a vendégek a szendehelyi böllérek jóvoltából (videó)

NOOL Hagyományos sváb disznótorra hívták a vendégeket szombaton Szendehelyen. A polgármesteri hivatal épületének udvara megtelt a versengő böllércsapatokkal, míg a levegőt teljen áttelítette a húsfeldolgozás hamisítatlan illatfelhője.

Új hónap, új frizura: éveket fiatalodott Gáspár Bea

NOOL A Gáspár-családban mindig történik valami. Óriási esküvő, polgárpukkasztó szülinap, botrányos focimeccs… A nógrádmegyeri család folyamatosan a bulvár kereszttüzében van.

Elektromos vezetékre dőltek a fenyőfák Salgótarjánban

NOOL Elektromos vezetékre dőlt két nagyméretű fenyőfa szombat délelőtt a megyeszékhelyen, az Aknász úton – közölte portálunkkal Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelem Igazgatóság szóvivője.

Ilyet még nem láttál, durva meglepetést tartogat az időjárás

RIPOST Elő a kabátokkal, ilyen hűvös időre biztos nem számítottál!

Ez a négy kerti növény nagyon mérgező, vigyázz vele, hova ülteted őket

RIPOST Csak biztonságos helyre szabad telepíteni őket.

Ártatlanok – Levelek a Kner család életéből: ősbemutatót tartottak a Gyulai Várszínház - galériával

BEOL Ártatlanok – Levelek a Kner család életéből (1938 – 1946) címmel tartották meg a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját a teátrumban. A darab rendezője Hegedűs D. Géza, dramaturgja Elek Tibor volt. A Kner Család tagjait Hegedűs D. Géza, Hirtling István, Hegyi Barbara, ifj. Vidnyánszky Attila és Waskovits Andrea szólaltatta meg az Ártatlanok – Levelek a Kner család életéből című előadásban.

Alkotóházat avatott Kápolnásnyéken a Népfőiskola (galéria)

FEOL Egy régi lakatos műhelyt varázsolt újjá a Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola, s hozta létre Alkotóházát Kápolnásnyéken. Különleges művészeti bázis jött létre.

Szentkirályi Alexandra: Takarítsuk ki Gyurcsány embereit!

RIPOST Tele van velük a Városháza.

Sport és Élsport Pályázat 2024

VEOL A veszprémi önkormányzat pályázatot hirdet a veszprémi sportszervezetek számára az idei költségvetésben Sport és Élsport előirányzatból elkülönített pályázati keretből nyújtandó támogatásra.

Hívó szó: Vegyél részt te is államhatárunk védelmében!

BAMA Az elmúlt héten is több helyszínen találkozhattak toborzóinkkal Baranyában.

Rangos zenei díjat kapott a dunaújvárosi énekes

DUOL Dunaújvárosi kötődésű és környékbeli művészek, sportolók, közéleti személyiségek posztjait mutatjuk. Önnek csak görgetnie kell.

Elkezdődött a kampány, a Jászságban is gyűjti az ajánlásokat a Fidesz-KDNP

SZOLJON A Fidesz-KDNP jászsági polgármester és képviselő-jelöltjei is megkezdték szombaton reggel az aláírásgyűjtést.

Velencei találkozó: zaklatásmentes környezet a harcművészetek gondolatiságával

FEOL A zaklatásmentes iskolai környezet kialakítása a célja annak a programnak, melyet az Európai Aikido Szövetség berkein belül valósítanak meg. A projektben résztvevő oktatók, aikido és judo edzők, valamint mediátorokai Velencén találkoztak szombaton.

Táncházak

ZAOL A zalacsébi művelődési házban szombaton 17 órától gyermekjátszó kezdődik, a Zalacsébi Táncműhely tagjai a falu utcáin körverbunkot és zöldágjárást mutatnak be, majd táncház következik, melyhez a zenét Horváth Attila és zenekara biztosítja. Nagyrécsén, az Inkey-kastélyban szombaton 19 órától a Téboly Banda tart batyus táncházat.

BÚI Duatlon: Útlezárások és forgalomkorlátozások lesznek Balatonbogláron a verseny hétvégéjén

SONLINE Ismét a sport szerelmeseinek ad otthont Balatonboglár, ahol a X. BÚI Duatlon Országos Bajnokság és Mix-váltócsapat verseny miatt számos útlezárásra és forgalomkorlátozásra kell számítani április 27-28. között. Mutatjuk a részleteket!

Csak a tisztes búcsúban reménykedhet utolsó meccsén a DKSE

DUOL Vasárnap befejeződik a 2023/2024. évi röplabda NB I Extraliga a Dunaújvárosi KSE együttese számára.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

BAON Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

VEOL Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Felújított ház 10 millióért? Mágocson van ilyen!

BAMA Ráadásul az ingatlanhoz tartozó telek is hatalmas, így akár további bővítésben is gondolkodhat, ha a 100 négyzetmétert kevesli. A ház teljes körű felújításon esett át, új vezetékeket, nyílászárókat és modern burkolatokat kapott, így minden adott a kényelmes és stílusos életvitelhez.

Parkoló járműnek hajtott egy autó Vizsláson

NOOL Személyautó hajtott egy parkoló járműnek a település Kossuth Lajos útján szombat délután.

Otthonában lepték meg a kábítószert áruló mátraterenyei nőt a rendőrök

NOOL A bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vették azt a nőt, aki Mátraterenyén árult kábítószert.

Rossz hír a magyaroknak: újra drágul a trappista és továbbra sem áll helyre a tejpiac

VG A tej- és tejtermék-eladások közben a 2022-es szint alatt vannak.

A fotós szemével - jó tanácsok a leendő Tündérszépeknek!

FEOL Radnai Zoltánt legtöbben a táncparkett ördögeként ismernek, de otthonosan mozog a kamera mögött is, imád fotózni. Több szépségkirálynőt kapott már lencsevégre, sőt, a nagy sikerrel futó Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynőjének egyik fotósa is volt. Jó tanácsait hoztuk el a Tündérszép-jelentkezőknek.

Dr. Havasi Dezső lett Dombóvár új díszpolgára

TEOL Dr. Havasi Dezső, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke vehette át idén a Pro Oppido Dombóvár díszpolgári címet.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

SZOLJON Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

A Fidesz-KDNP a Fejér vármegyei listájára is leadta a támogatói ajánlásokat

DUOL Fél nap alatt mintegy 3600 támogatói ajánlás gyűlt össze a Fidesz-KDNP Fejér vármegyei közgyűlési listájára.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

BAMA Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Megjavították a kínaiak által épített Pocitelj-hidat – ennek a magyar nyaralók is örülhetnek

VG Már tavaly át kellett volna adni a forgalomnak a boszniai hidat, ám a kínaiak által épített szerkezeten repedéseket találtak.

Négy évtized után derült ki az igazság egy édesanya tragédiájáról

BORSONLINE A nő holttestének darabjait 39 év után azonosították.

Diákjait támogatta gálájával a kecskeméti II. Rákóczi iskola – galériával

BAON Kecskeméten, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában pénteken tartották meg a Fogódzó gálát, melynek bevételét a diákok támogatására fordítják.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

VAOL Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Idén is keresik a Balaton fagyiját

ZAOL Idén tizenegyedik alkalommal szervezik meg a Balaton Fagyija versenyt, amelyre május 5-ig jelentkezhetnek a régió cukrászai.

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

RIPOST Most mutasd meg, mennyire jó a logikád!

Felcsúton is kikapott a Paks

KEMMA A negyedik és a dobogóért küzdő Puskás Akadémia 5-0-ra legyőzte a második helyen álló vendég Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának első szombati mérkőzésén.

Másfélszeres emberelőnye lehet Oroszországnak

RIPOST Sokan félnek az orosz áttöréstől.

A racka, a cigája is levetette a kabátot - videóval, galériával

BEOL A juhászok élete Szent György napjához közeledve is nagyon mozgalmas volt hajdan, de napjainkban is. A Makóról Kardoskútra, a madárvonulási múzeumhoz érkezett juhász, Dani István például napi teendőit kicsit megszakítva bemutatta a kézi birkanyírást az érdeklődőknek szombaton délelőtt. Hang nélkül tűrte a két kiszemelt jószág.