Ez várható az idei szezonra a balatoni strandokon

A koronavírus miatt az óvatosság jegyében idén nyáron több óvintézkedést vezetnek be a Balaton parti strandokon. Összegyűjtöttük azokat a strandokat, amelyeknél már lehet tudni, mi várható annak érdekében, hogy nyugodtan élvezhessük a balatoni nyarat.

További olvasott hírek
Fekete Sas veterán és motoros börze Polgárdiban

AUTOMOTOR A régi motorosok már nagyon várták a tavaszt. Bár inkább a vasárnapi börzére jobban illene a kora nyári titulus. Hovatovább árnyékban 20–22 fok!

Kalandosabb lett a Lexus NX

AUTOMOTOR Megérkezett Európába a Lexus NX Overtrail változata, amely 15 mm-rel nagyobb hasmagassággal kínál többet.

Csütörtökön többórás napsütés lehet

ZAOL Keleten továbbra is erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és szórványosan fordul elő eső, zápor. A Dunántúlon már többórás napsütés lehet, és napközben keleten is csökken a felhőzet. Viharossá fokozódhat az ÉNy-i szél. 14 fok körüli értékeket mérhetünk, írja a köpönyeg.hu.

Eluralkodott a hűtőrács a Nissan Qashqai orrán

AUTOMOTOR Még mindig felismerhető a V-Motion nevű karakterjegy, de immár a fényszóró is része a korábbinál sokkal szélesebb hűtőrácsnak.

Második helyen végzett Fonyód

SONLINE Az Egyensúly Intézet minden évben frissítve teszi közzé településindexét, hogy minden döntéshozó és érdeklődő olvasó számára követhetővé válhasson az egyes magyar települések fejlődésének üteme.

Bemutatkozik a likeBalaton - Szaniszló Hajnalka

LIKEBALATON Összegyűjtöttük nektek a LikeBalaton csapatának legemlékezetesebb pillanatait, és megmutatjuk kinek a cikkeit lájkolhattátok az idei szezonban.

Hétfőtől pótlóbuszok járnak Balatonszentgyörgy és Keszthely között

LIKEBALATON A Balatonszentgyörgy–Ukk vonalon március 16-tól 19-ig, egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek a Balatonszentgyörgy és Keszthely között végzett pályakarbantartás miatt.

5 növény, amely télen is díszítheti a kertet

LIKEBALATON Ki mondta, hogy csak tavasszal, nyáron és ősszel gyönyörködhetünk színekben? Az alábbi növényeken nem fog ki a hideg és a fagy. Ha ezen a télen nem igazán szép a nyaraló kertje, akkor se bánkódj, ideje megtervezni, milyen legyen jövő télen. :)

Egész napos programmal ünnepel Veszprém

LIKEBALATON Koncertekkel, kulturális és szórakoztató programokkal várnak mindenkit a belvárosban szombaton.

Új magyar tévésorozat indul a Balatonról Bodrogi Gyulával és Mészáros Andrással

LIKEBALATON Doktor Balaton címmel új, teljes egészében magyar fejlesztésű napi sorozatot indít a TV2. Hogy mi áll a történet középpontjában, hogy milyen formában szerepel benne Voith Ági és Bodrogi Gyula is, valamint hogy hol forog a tó körül - mind megmutatjuk!

Számos projekt megvalósult - Felújításokkal és sok kulturális programmal is tesznek a településért

BAMA A Szigetvári járásban fekszik Szentlászló település, ahol az utóbbi időszakban számtalan program, vármegyei szinten kiemelkedően magas számú projektek valósultak meg a Magyar Falu Program keretében.

Berki Mazsinak keményen beszóltak: „Nem dolgozol! Lusta!”

BORSONLINE Berki Krisztián özvegye egyre nehezebben viseli, ha beszólnak neki.