Ezek a legnépszerűbb színek most a lakások falain

A fal átfestése az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy teljesen meg tudjuk változtatni egy szoba hangulatát. Az idei év legnépszerűbb színei között olyanokat is megtalálhatunk, amelyek első pillantásra elég merésznek tűnnek.

További olvasott hírek
Ezt a 7 dolgot nem szabad a mosogató alatti szekrényben tárolni

LAKASKULTURA A legtöbb konyhában a mosogató alatti szekrényke rejti a szemetest. Ezen felül rengeteg olyan holmi kerül ide, aminek nem találunk jobb helyet. Aztán el is felejtjük és kezdődik a baj...

Trópusi hangulat könnyen és olcsón

LAKASKULTURA A trópusok lenyűgöző élővilága sokszor inspirálja a dizájnereket.

Iskolás lesz a gyerek? Így alakítsuk át a szobáját!

LAKASKULTURA Bár még javában dübörög a nyár, vészesen közeledik a tanévkezdés. Ezzel párhuzamosan pedig sok szülő kapkod a levegő után, hiszen bár úgy tűnik, gyermekük még csak most kezdte az óvodát, szeptembertől mégis az iskolapadba fog ülni.

Hétköznapi megoldások nagy belmagasságú lakásokba

LAKASKULTURA A városi nagypolgári lakásokat mindenki úgy képzeli el, mint ahogy a kosztümös filmekben látta. Nagy belmagasság, és túlzottan is elegáns bútorok. A valóság azonban sokszor mást mutat.

Nem tudod milyen a tökéletes íróasztal? Segítünk!

LAKASKULTURA A gyerekek ősszel megkezdik iskolai tanulmányaikat, szülőként tehát ideje elgondolkodnunk, hogy hol és milyen tanulósarkot tudunk kialakítani a lakásban.