Ezek a legromantikusabb csillagjegyek

Február 14-én ünnepeljük a szerelmeseket. Mennyire romantikus a párod? Mivel járhatsz a kedvében? Horoszkópunkból megtudhatod! The post Ezek a legromantikusabb csillagjegyek appeared first on Astronet.hu.

További olvasott hírek
Alvás közben bénult meg a fiatal, szellem jelent meg a házban

RIPOST Elátkozott házba költözött?

Brüsszeli botrány: kinevezése előtt lemondott von der Leyen kedvence

VG Pieper jelölését több biztos és a Parlament is ellenezte.

Ideje volt már: elkezdték lebontani a régi buszpályaudvart Tatabányán +fotók

KEMMA Az április 16-i esős időben több munkagép sorakozott fel a régi tatabányai buszpályaudvar területén, hogy a 2007-től már nem üzemelő, s azóta egyre rosszabb állapotban lévő épületet a földdel tegyék egyenlővé. Fotókat hoztunk a régi buszpályaudvar bontásáról, arról, hogy mi maradt az ikonikus épületből kedd délutánra.

Három drogfogyasztót ítéltek el

HEOL Három kábítószer-fogyasztót ítélt el az Ügyészség, akik megtagadták az előzetesen már rájuk rótt pártfogó felügyeletet.

Orbán Viktor: mindenkinek az uniós határokon kívül kell maradnia mindaddig, amíg menekültügyi kérelmét elbírálják

HEOL Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig. Amíg ez a kérdés nincs megválaszolva, addig semmilyen migrációval kapcsolatos uniós rendelkezés nem működik – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben kedden.

Így lehet tökéletes frizurád: tuti tippek az egri haj-stylisttól

HEOL Immár ötödik alkalommal indította útnak a Mediaworks Hungary Zrt. az országos szépségversenyét, ahol elsőként a megyei fordulóban mérettethetik meg magukat a jelentkezők. Mint minden évben, idén is adunk pár tippet a versenyre való felkészüléshez. Mostani témánk pedig nem más, mint a hajkorona, melynek ápolására Buglyó Anikó egri haj-sztájliszttól kértünk tanácsokat.

Megbénult a forgalom Budapesten, nagy a baj a hídon

RIPOST Összeütközött két autó a III. kerületben.

Az újjászületés jegyében jógázhatunk a hétvégén

BAMA A tavaszi újjászületés jegyében nyílt hétvégére hív a pécsi Jógaház április 20-án és 21-én, ahol színesebbnél színesebb programokkal várják az érdeklődőket.

Egymás oldalán tűnt fel Kiszel Tünde és Bodrogi Gyula – Fotó

BORSONLINE Megható szavakkal köszöntötte fel Kiszel Tünde Bodrogi Gyulát.

Szparis érmek a felnőtt válogatón

BEOL Az Orosházi Spartacus Birkózó Klub három hölgy versenyzője is dobogóra állhatott, a Kozma István Magyar Birkózó  Akadémián (KIMBA) megrendezett idei első felnőtt kötöttfogású, szabadfogású és női válogató versenyen.

Szijjártó Péter: szövetségre lépünk Panamával a világ blokkosodása ellen

BAMA Magyarország szövetségre lép a világ újbóli blokkosodásában ellenérdekelt közép-amerikai államokkal, köztük Panamával, amely hazánkhoz hasonlóan a keleti és a nyugati világ találkozási pontjaként működik – jelentette ki a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Panamavárosban.

Az EU nekimegy Kínának – és ezzel ismét maga alatt vágja a fát

VG Több európai tisztviselő szerint Kína tisztességtelen versenyt folytat és kijátssza az uniót. Peking ugyanakkor beleköphet az unió levesébe.

Kevesebb fellebbezés, mégis több az ügy a somogyi bíróságokon

SONLINE Időszerűség, szakmaiság, és kiegyensúlyozott ítélkezés jellemezte a Kaposvári Törvényszék 2023-as munkáját – hangzott el azon az évértékelőn, melyet kedden az összbírói értekezlet előtt tartottak.

Orbán Viktor: mindenkinek az uniós határokon kívül kell maradnia mindaddig, amíg menekültügyi kérelmét elbírálják

BEOL Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig. Amíg ez a kérdés nincs megválaszolva, addig semmilyen migrációval kapcsolatos uniós rendelkezés nem működik – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben kedden.

ROADPOL: fókuszban a gyorshajtók Békésben is – videóval

BEOL A gyorshajtás a közlekedési balesetek egyik legfőbb oka. A ROADPOL akció ennek visszaszorítását célozza meg. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának éves ellenőrzési terve alapján ezen a héten hazánkban, így Békéscsabán is fokozott ellenőrzést tartanak.

Erős Pista visszatért a McDonald’s-ba és még csípősebb lett

VG Még csípősebb lett a közönségkedvenc burger.

Bővült Horváth Gréta családja, már meg is mutatta a jövevényt - Fotó

BORSONLINE Közösségi oldalán osztotta meg a hírt Horváth Gréta.

Orbán Viktor: mindenkinek az uniós határokon kívül kell maradnia mindaddig, amíg menekültügyi kérelmét elbírálják

BAON Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig. Amíg ez a kérdés nincs megválaszolva, addig semmilyen migrációval kapcsolatos uniós rendelkezés nem működik – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben kedden.

Autóval tolattak be egy luxusmárkabolt kirakatába, napszemüvegeket és öveket loptak

BAMA Két külföldit már őrizetbe vettek a rablás miatt.

Kisbéri éremeső a Diákolimpián

KEMMA  Komáromban rendezték a 2023/24-es Diákolimpia vármegyei döntőjét, amelyen a Petőfi Általános Iskola mindkét labdarúgócsapata bronzérmet szerzett. A harmadik, negyedik és ötödik osztályos fiúk, valamint a nyolcadik osztályos lányok is csoportjuk harmadik helyezettjei lettek.

Alig teljesült valami a tavalyi költségvetésből – jöhet az őszi tervezés

VG A növekedés tavaly elmaradt, a hiány pedig jóval magasabb lett az eredetileg tervezett és a módosított számoknál is, az államadósság azonban ha a vártnál kisebb mértékben is, de csökkent .

Fiatal csillagok százait nézheted meg, azt is eláruljuk, hogy mikor kell az égre tekintened

RIPOST Különleges égi jelenséget figyelhetsz meg hamarosan.

Horváth Lilla: Alig vártam, hogy hivatalosan is nagykorú legyek!

FEOL Hihetetlen, de a napokban lett 18 éves Horváth Lilla dunaújvárosi tini szépségkirálynő, aki évről évre egyre gyönyörűbb. A róla készült friss születésnapi fotó láttán is csak ámulunk és bámulunk!

Elképesztő jelenetek az M1-esen: egymás után koccoltak az autók

KEMMA Nem sokon múlott az újabb katasztrofális tömegbaleset a sztrádán. Az M1-esen egymás után koccoltak az autók több figyelmetlenség miatt.

Rendkívül sikeres hétvége áll a répcelaki Rise Aerial Arts csapata mögött

VAOL Amint arról közösségi oldalukon beszámoltak, nagyon mozgalmas hétvége áll a répcelaki légtornász csapat mögött: Rise Aerial Arts csapata Szolnokon, a III. SilkDance Nemzetközi Légtánc Versenyen ért el sikereket. A kifejezetten erősnek tartott mezőnyben aranyérmet szerzett Velekey Emília, a dobogó második fokára állhatott Csupor Lola, Horváth Zsófia, Horváth Elizabet, Böcskör Liza és Palkovics Adél, valamint bronzérmes lett Palkovics Adél. A legjobb tíz között végzett még Böcskör Liza (4. hely), Csorba Kira (5. hely), Horváth Elena (6. hely), Pataki Emma Róza (8. hely) és Horváth Fanni (10. hely).

3 és 6 éves kisfiai végignézték a magyar családapa kegyetlen halálát

RIPOST Kisfiai szeme láttára szúrhatta le a férjét egy nő.

A hely, ahol a tervek életre kelnek

DUOL A múlt héten rendezték meg Budapesten a 42. Nemzetközi építőipar szakkiállítást, a Construmát, ahol az otthonteremtés a tervezésből valósággá válik. Ebben az évben a dunaújvárosi ST Solar már harmadik alkalommal vett részt ezen.

Belterületi útfelújítást végeznek Balotaszálláson

BAON Hatvan millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a balotaszállási önkormányzat belterületi utak fejlesztésére a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz, TOP Plusz keretében.

Bojtok Anna és Karé Kamilla is tíz gól felett zárt

SONLINE Magabiztos győzelmet aratott a másodosztályú női kézilabda-bajnokság (Dél-Nyugat; E- és F-csoport) felsőházi rájátszásának a második játéknapján a Siófok KC, mely a sereghajtó SZISE-Bamba Marha U21 ellen aratott kilencgólos győzelmet. Szintén nyerni tudott a Nagyatádi RKC, a NEKA U21 viszont vereséget szenvedett a Csepel DSE vendéglátójaként.

Orbán: mindenkinek az uniós határokon kívül kell maradnia, amíg menekültügyi kérelmét elbírálják

RIPOST Itt a legfontosabb kérdés az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében.

Az egészségre hívták fel a figyelmet az egri egyetemen

HEOL Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Sporttudományi Intézete kedden tartott Egészségnapot a Líceum épületében, ahová az egyetem hallgatói és dolgozói mellett az egrieket is várták. Minden korosztály számára készültek programokkal: volt mozgás, szűrés, masszázs és számos előadás.

Litvániában is épít lőszergyárat a Rheinmetall

VG Ez lesz az egyik legnagyobb befektetés a balti országban.

Közösségi teret alakít ki az önkormányzat Fehérvárcsurgón

FEOL Új és zöld közösségi teret hoznak létre az óvoda mögött. Elsőként egy zöld mezőt hoznak létre, aztán várnak a megfelelő pályázatra.

Száznegyven néptáncos lépett színpadra Szalkszentmártonban – galériával, videóval

BAON Gálaműsorral ünnepelte fennállásának ötvenedik érfordulóját a Szalkszentmártoni Néptánc Egyesület. A helyi művelődési házban megtartott rendezvényen száznegyven táncos lépett színpadra.

Elhunyt az egri úszó- és vízilabdasport egykori meghatározó alakja

HEOL Életének 88. évében elhunyt Visontai József hajdani egri úszó, edző, testnevelő és szakszövetségi vezető.

Orbán Viktor: mindenkinek az uniós határokon kívül kell maradnia mindaddig, amíg menekültügyi kérelmét elbírálják

SZOLJON Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig. Amíg ez a kérdés nincs megválaszolva, addig semmilyen migrációval kapcsolatos uniós rendelkezés nem működik – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben kedden.

A mátranováki gyár a kormány stratégiai partnere

NOOL Az Alstom Hungary Kft. mátranováki telephelyén 6 milliárd forint értékű fejlesztési program zajlik, amit a kormány 1,2 milliárd forinttal támogat. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kérdésünkre elmondta, pontosan mit is jelent a stratégiai partnerség.

Két pécsi egyesület közösen indul a választáson

BAMA A Pécs Most Egyesület és a baloldali Mindenki Pécsért Egyesület hétfőn jelentette be, hogy közösen indulnak a választáson. Vélhetően az LMP önállóan nem indul így Pécsen.

Pécsre érkezik az egészségügyi szűrőkamion

BAMA Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja Pécsre érkezik április 18-án. A Pécs Plaza parkolójában reggel 9 órakor nyitják meg a rendezvényt és délután 16 óráig lesz elérhető a program. Itt 50 féle-átfogó vizsgálaton lehet részt venni ingyenesen, azonnali kiértékeléssel.

Már nem a Rózsadomb a legdrágább környék

VG Már átlagosan 1,65 millió forint az új lakások négyzetmétere Budapesten.

Ennyi pénzt lehet most keresni a Lidl-ben, és van egy csomó hely

RIPOST Közel 200 új pozícióra keresnek munkavállalókat.

Autóval tolattak be egy luxusmárkabolt kirakatába, napszemüvegeket és öveket loptak

BEOL Két külföldit már őrizetbe vettek a rablás miatt.

Összeütközött egy furgon és egy személyautó Bajánál

BAON Utoléréses baleset az 55-ös főúton kedden délután.

Idő előtt kiderült a Házasság első látásra egyik párjának döntése

RIPOST Andris pontot tett az ügy végére.

Tatabányára ejtőernyőzött az örök második DK-s

KEMMA Úgy fest, Tatabányára ejtőernyőzött a Demokratikus Koalíció ex-komáromi embere, akinek a legnagyobb sikere, hogy legyőzte a szocialista Gurmai Zitát a 2022-es ellenzéki előválasztáson. Dr. Konczer Erik ugyanis a szivárványkoalíció színeiben most a megyeszékhelyen szeretne körzeti képviselő lenni.

Vilmos herceg először állt munkába azóta, hogy kiderült, Katalin hercegné rákos

RIPOST Katalin hercegné jelenleg rákkezelésen esik át.

Szijjártó Péter: szövetségre lépünk Panamával a világ blokkosodása ellen

KEMMA Magyarország szövetségre lép a világ újbóli blokkosodásában ellenérdekelt közép-amerikai államokkal, köztük Panamával, amely hazánkhoz hasonlóan a keleti és a nyugati világ találkozási pontjaként működik – jelentette ki a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Panamavárosban.

Így kellene randizni a szakértő szerint

TEOL A Randiguru című film egy olyan pasiról szól, aki tudja, hogyan működnek a nők. Ezt pedig a velük nem jól boldoguló társainak jó pénzért meg is tanítja.

Így jött létre a hamarosan fél évszázados fehérvári "ifiház"

FEOL Kiállítások, koncertek, előadások helyszíne, szakkörök, próbatermek, művészeti projektek otthona közel ötven éve a Székesfehérvár Csónakázó-tava mellett álló, ismét megújuláson átesett művelődési háza. Visszautaztunk fél évszázadot a múltban, hogy emlékezzünk sok fehérvári fiatal közösségi életének helyszínére, építésének előzményeire, létrejöttének körülményeire.

Autóval tolattak be egy luxusmárkabolt kirakatába, napszemüvegeket és öveket loptak

BAON Két külföldit már őrizetbe vettek a rablás miatt.

Orbán Viktor: mindenkinek az uniós határokon kívül kell maradnia mindaddig, amíg menekültügyi kérelmét elbírálják

BORSONLINE Orbán Viktor Brüsszelben tárgyal.

Összefogtak az erdő tisztaságáért a szemétszedő túrán

BAMA Sajnos mindig lesz, aki eldobálja a szemetet az erdőben, ezért a Pécsi Tudományegyetem Zöld Egyetem Programja és a Mecsekerdő Zrt. az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ (AÖFK) által hirdetett Tavaszi Nagytakarítás keretében szemétszedő túrát szervezett. Az esemény célja volt a kedvelt kirándulóhelyek megtisztítása, valamint az erdőjárás etikettjének megismertetése.

Megszólalt a Primark a csalások miatt – kiderült, lesz-e magyar online értékesítés

VG A Primark első magyarországi boltnyitását hivatalosan még nem jelentették be, így a budapesti üzlet webshoppal sem rendelkezik, mégis tömegével próbálnak online vásárolni. A fast fashion cég most megszólalt az ügyben.

A művészeti nevelésről rendeztek konferenciát Székesfehérváron

FEOL Az Oktatási Hivatal Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központ hagyományainak megfelelően idén is megrendezte a tavaszi pedagógiai napokat. A programsorozat tematikáját az egészségnevelés és a művészeti nevelés adta. Ez utóbbi témában zajlott szakmai konferencia kedden a József Attila Középiskolai Kollégiumban, Alfa generáció Vagy ÉS tradíció címmel.

Szijjártó Péter: szövetségre lépünk Panamával a világ blokkosodása ellen

BAON Magyarország szövetségre lép a világ újbóli blokkosodásában ellenérdekelt közép-amerikai államokkal, köztük Panamával, amely hazánkhoz hasonlóan a keleti és a nyugati világ találkozási pontjaként működik – jelentette ki a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Panamavárosban.

Tündérszépek: ezen a héten még lehet jelentkezni! - videóval

SZOLJON Lassan nem múlik el úgy hét, hogy ne állnának újabb versenyzők kamera elé. Ez most sem volt másként, két fiatal lányról készült portfólió a Tündérszépek szépségversenyre.

Orbán Viktor: mindenkinek az uniós határokon kívül kell maradnia mindaddig, amíg menekültügyi kérelmét elbírálják

KEMMA Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig. Amíg ez a kérdés nincs megválaszolva, addig semmilyen migrációval kapcsolatos uniós rendelkezés nem működik – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben kedden.

Holokauszt 80: kihelyezett történelemórát tartottak

BEOL A Holokauszt 80 emlékév alkalmából kihelyezett történelemórákat szervezett, szervez a Békéscsabai Zsidó Hitközség gimnazistáknak kedden és szerdán a Széchenyi-ligeti zsinagógában. Nyolcvan évvel ezelőtt csaknem kétezer békéscsabait gyilkoltak meg csak azért, mert zsidó volt. A Luther utcában egykor két zsinagóga is állt egymással szemben.

Bemutatta a keszthelyi ellenzéki szövetség a Szelíd fejlődés című programját

ZAOL Bemutatta a Szelíd fejlődés címet viselő programját dr. Tóth Gergely, Keszthely független polgármesterjelöltje.

Orbán Viktor: mindenkinek az uniós határokon kívül kell maradnia mindaddig, amíg menekültügyi kérelmét elbírálják

TEOL Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig. Amíg ez a kérdés nincs megválaszolva, addig semmilyen migrációval kapcsolatos uniós rendelkezés nem működik – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben kedden.

Két autó karambolozott az 5-ös főúton, Kiskunfélegyházánál

BAON Kiskunfélegyháza határában akadályozza a forgalmat a baleset. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Arany: 3000 dolláros célár érkezett, kirobbanóan bizakodók az elemzők

VG Az arany felfutását egyre több tényező támogatja.

"Csendre és nyugalomra van szükségünk" - Szívszaggató posztban búcsúzott családja a ráckeresztúri repülőbaleset pilótájától

BORSONLINE Gyermeke anyja szívszaggató posztban köszönt el M. Józseftől.

A kaposváriak ellen is a Szegeden mutatott játék kell az Atomerőműtől

TEOL A Kometa Kaposvári KK elleni szerdai bajnokin ott szeretné folytatni az Atomerőmű SE, ahol szombaton, Szegeden abbahagyta.

A hazai gépipar meghatározó szereplői mutatkoznak be Erdőtelken

HEOL Egy több éves beruházássorozat újabb eredményét adták át kedden Erdőtelken, az SBS Kft-nél. Összegyűltek a hazai gépgyártás meghatározó szereplői is, Varga Mihály pénzügyminiszter saját termékek készítésére, összefogásra és közös produktumok létrehozására biztatta őket.

„Az egyik tanár akart lenni, a másik orvos” - szörnyű buszbalesetben halt meg 3 iskolás lány

RIPOST Lucka, Sofia és Katka nem élték túl a történteket.

Nyáron újra lehet Uberrel utazni a fővárosban – mutatjuk a részleteket

VG Megkapta a diszpécserszolgálati engedélyt az Uber, nyár elején indulnak a taxik  – írta meg a Telex.  

Heti horoszkóp 2024. február 5-11.: Új megvilágításba kerül minden

ASTRONET Ezen a héten a pénteki Vízöntő újhold mindent merőben más és új megvilágításba helyez. Innentől szinte biztosan megváltozik a véleményed, a hozzáállásod bizonyos dolgokhoz. És ez így a lehető legjobb... The post Heti horoszkóp 2024. február 5-11.: Új megvilágításba kerül minden appeared first on Astronet.hu.

Kínai horoszkóp 2024.: hatalmas fordulatokat hoz a Sárkány éve

ASTRONET A Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét, melyet világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát. Mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Kínai horoszkóp 2024 az Astroneten. The post Kínai horoszkóp 2024.: hatalmas fordulatokat hoz a Sárkány éve appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. február 5.: a Skorpió megvédi magát, a Halak középpontba kerül

ASTRONET Új hét, új kezdetek, ráadásul ma jó energiák jönnek az életünkbe. A Merkúr a mai napon belép a Vízöntőbe. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2024. február 5.: a Skorpió megvédi magát, a Halak középpontba kerül appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2024. február 5-11.: a Vízöntő újhold őszinteséget és erős intuíciót jelez

ASTRONET Újhold lesz a Vízöntőben, ami nagyon kedvez nekünk, és segít újszerű megoldásokra találni. Nem mellesleg pedig ez a kínai holdújév kezdete is. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti holdhoroszkóp 2024. február 5-11.: a Vízöntő újhold őszinteséget és erős intuíciót jelez appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2024. február 3-9.: Újabb érezhető változásokat jeleznek a bolygók

ASTRONET Újabb érezhető változásokat jelez a horoszkóp, amely természetesen érinti a párban élőket és a társkeresőket egyaránt. Lehet, hogy eleinte egyáltalán nem tetszenek ezek a változások, de mégsem érdemes bosszankodni miattuk. Idővel minden a helyére kerül... The post Heti szerelmi horoszkóp 2024. február 3-9.: Újabb érezhető változásokat jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Nyerni kell a Szeged ellen - Szerdán 18 órától lép pályára az Egis Körmend

VAOL Az NB I.-es kosárlabda-bajnokság playoutjának második fordulójában szerdán 18 órától ismét hazai környezetben lép pályára az Egis Körmend, amely ezúttal a Szegedet fogadja.

Orbán Viktor: mindenkinek az uniós határokon kívül kell maradnia mindaddig, amíg menekültügyi kérelmét elbírálják

BAMA Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig. Amíg ez a kérdés nincs megválaszolva, addig semmilyen migrációval kapcsolatos uniós rendelkezés nem működik – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben kedden.

A gyerek érdekeit sérti az a szülő, aki büntetni akarja a másikat válás után

TEOL A házasság felbontásával nem szűnik meg a szülők közös felelőssége a gyermek sorsáért.

Óriási verekedésbe torkollott a berényiek bajnoki döntője, csak úgy röpködtek a pofonok a pályán

SZOLJON Nem mindennapi végjátékkal fejeződött be a Lehel HC bajnoki szezonja jégkorongbajnokság másodosztályában, az Andersen Ligában. Az egyik fél három győzelméig tartó, Győr elleni döntő párharc utolsó összecsapásán egy tömegverekedés után félbeszakadt a mérkőzés, mivel a kiállítások következtében a berényiek létszáma a megengedett minimum alá csökkent. Így a játékvezetők a 34. percben, 5–1-es győri vezetésnél lefújták a találkozót, ezzel pedig a vendéglátók megszerezték harmadik sikerüket, és vele együtt a bajnoki címet is.

Rózsát kapott ajándékba a komlói önkormányzat

BAMA Több mint 150 tő rózsát kapott ajándékba a komlói önkormányzat a budapesti Gül Baba Örökségvédő Alapítvány felajánlásának köszönhetően - az adományozás célja, hogy a virágok kiültetésével a város közterületei tovább szépüljenek. A rózsákat a városgondnokág munkatársai átvették és már el is kezdték azok kihelyezését a végleges helyükre. A tervek szerint Komló különböző pontjain, három-négy helyszínre kerülnek ki a törökországi rózsafajták.

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban

MINDMEGETTE A kofta indiai módra készült zöldséggombóc, amelynek számtalan változata létezik. A legmegfelelőbb zöldségek a karfiol, a cukkini, a tök, a burgonya, a spenót és a fehér retek. A főfogás részeként vagy csemegeként egyaránt tálalhatjuk.

Egyszerre három helyen csapott le a madárinfluenza

VG A betegség H5N1 típusa fertőzte meg a madarakat, több állattartó telepen is.

"Igazi harcos volt" - 45 évesen rohamot kapott, majd elhunyt a sportoló

RIPOST Fia jelentette be a szomorú hírt.

Orbán Viktor: mindenkinek az uniós határokon kívül kell maradnia mindaddig, amíg menekültügyi kérelmét elbírálják

SONLINE Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig. Amíg ez a kérdés nincs megválaszolva, addig semmilyen migrációval kapcsolatos uniós rendelkezés nem működik – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben kedden.

Schobert Norbi 53 éves lett: ezzel a tortával köszöntötte Réka és a gyerekek

MINDMEGETTE Az ország fitneszguruja ma, azaz április 16-án ünnepli 53. születésnapját, amiről felesége, Rubint Réka is megemlékezett egy megható Facebook bejegyzésben. Természetesen a torta sem maradhatott el.

Negyedik alkalommal rendezik meg a Bánhidai Borudvart - PODCAST

KEMMA Idén április 20-án nyitja meg kapuit a negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Bánhidai borudvar. Mai podcast beszélgetésünkben az eseményt szervező Bánhidai Baráti Kör Egyesület vezetője Visegrádi József volt a vendégünk.

Orbán Viktor: a menekültügyi eljárást az unión kívül várják meg a migránsok

VG Amíg ezt nem sikerül kimondani, addig semmilyen uniós migrációs rendelkezés nem működik.

Az aktuális pályázati lehetőségekről hallhattak a Kamarák Házában Zalaegerszegen

ZAOL Az aktuális pályázati lehetőségekről, köztük kiemelten a KKV Technológia Plusz Hitelprogramról tájékoztatták részletesen az érdeklődőket kedden délután Zalaegerszegen, a Kamarák Házában. A rendezvényen a Széchenyi Programiroda és az MBH Bank szakértőit az előadások után kérdezhették is a jelenlévők.

Megállították a forgalmat az 5-ös főúton, nagy a baj

BORSONLINE A tűzoltók már a helyszínen vannak.

Szijjártó Péter: szövetségre lépünk Panamával a világ blokkosodása ellen

BEOL Magyarország szövetségre lép a világ újbóli blokkosodásában ellenérdekelt közép-amerikai államokkal, köztük Panamával, amely hazánkhoz hasonlóan a keleti és a nyugati világ találkozási pontjaként működik – jelentette ki a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Panamavárosban.

A rendőrségnek kellett közbelépni: életveszélyesen bántalmazta csecsemőjét egy nő Vas vármegyében

BORSONLINE Igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálják az esetet.

Megérkezett a rossz idő, máris baleset történt Pécsen

BAMA Olvasónk jelezte hírportálunknak, hogy baleset történt kedden délután Pécsen. Az eset a Szabadság út és a Kálvin út kereszteződésében történt. Információink szerint két személygépkocsi koccant össze telezöld jelzésnél. Az érintett útszakaszon dugóra lehet számítani.

Orbán Viktor üzen Brüsszelből, a betiltott konferenciáról

VG Brüsszel szintet lépett. Ha valaki kiáll a béke mellett, azt betiltják – írta Facebook-oldalára Orbán Viktor a brüsszeli Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáról.

Egy nyerges szerelvény fekszik az oldalára dőlve Székesfehérváron

FEOL A szokásosnál is nagyobb figyelemmel és óvatossággal érdemes megközelíteni Székesfehérvárt. A határában a horgász dűlő melletti útszakaszon ugyanis a 81-es főút Fehérvár felé vezető oldalán egy kamion fekszik az árokban. A nyerges vontató illetve annak a teljes rakománya nem zavarja a közlekedést viszont a mellette álló személyautó valamint a várhatóan megkezdődő műszaki mentés idején akár félpályás útlezárásra is számíthat az aki a 81-es főúton szándékozik megközelíteni vagy elhagyni a várost.

Jól vizsgázott Sutyinszki István új fegyvere

BEOL Három hibával a harmadik helyen végzett Sutyinszki István, a field target Magyar Kupa-versenysorozat 2. fordulójában, amit a tatabányai lőtéren rendeztek meg a hétvégén.

Tömegverekedés a végén

DUOL A győri egyetemisták nyerték meg a másodosztályú jégkorong-bajnokságot, az Andersen Ligát. A DAB-ASP az ötödik, a másik dunaújvárosi csapat, a Worm Angels pedig a nyolcadik helyen zárt.

Bejelentette a polgármester, hány elektromos busz érkezik Komáromba

KEMMA Komárom Molnár Attila polgármester a Komáromi Televízió Facebook oldalán mondta el, zöldebb lesz a közlekedés Komáromban. Ebben az évben ugyanis két elektromos buszt kap a város.

Már tisztán látszik, gigantikus aszteroida száguld a Föld felé

RIPOST Az objektum átmérője 610 méter.

Szintet lép a Mol olajtermelése

VG Jól időzítette a konzorcium a hetedik fúrótorony átadását.

Bódis Nagy Katinka: A valódi teljesítmény érjen aranyérmet a táncsportban is!

SONLINE Bódis Nagy Katinka, a BNK Táncstúdió vezetője a napokban egész elkeseredett, őszinte hangvételű írást osztott közösségi oldalán. Ebben egy hosszú évek óta fennálló, véleménye szerint nem helyes gyakorlatra hívja fel a figyelmet: nincs az rendjén, hogy minden táncolni vágyó gyermek, vagy fiatal, minimális felkészülés után gyakorlatilag tönkrenyeri magát minden hétvégén a táncsportban. Ennek okairól, káros hatásairól, és az esetleges megoldásról is beszélgettünk Katinkával. Bódis Nagy Katinkával Barkóczy László beszélgetett.

Menetelnek a bajnoki arany felé a tapolcaiak

VEOL Tizenegy gólig jutott a PELC a labdarúgó vármegye III. osztály Északi csoportjában. Az Északnyugati csoportban a Nyárád rangadót nyert a Kolontárral szemben, ez jól jött az éllovas Káptalanfának. A Keleti csoportban a harmadik helyért küzdő Litér és VBSK nem bírt egymással. A Déli csoportban idegenben nyert magabiztosan a listavezető Tapolca ÖFC.

Lékai-Kiss Ramóna mindent hátrahagyva utazott el az országból

BORSONLINE A műsorvezető kisfia és férje nélkül hagyta el az országot.

Hamiltont is lepipálhatja, bődületes fizetéssel csábítják Verstappent

RIPOST Mindent megadnának a holland világbajnoknak.

Elhunyt a halasi házrobbanásban megégett idős férfi

BAON Egy nyolcvan év körüli, lángoló férfit mentettek ki vasárnap délelőtt Kiskunhalason, a Fejérföld úton egy felrobbant házból. Az idős férfi testfelületének közel nyolcvan százaléka megégett, mentőhelikopterrel szállították Budapestre, a Honvéd Kórházba, ahol a gondos és szakszerű ellátás ellenére később elhunyt.

Navracsics Tibor Baranya fejlesztési terveiről tájékoztatott

BAMA Dr. Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter dr. Horváth Zoltán főispán vendégeként április 16-án Pécsre érkezett, hogy szakmai egyeztetéseken vegyen részt a Baranya Vármegyei Kormányhivatalban. A megbeszéléseket követően Navracsics Tibor sajtótájékoztatót tartott a kormány Baranyára irányuló fejlesztési terveiről.

Kembe Sorel nekiment Schumacher Vandának

RIPOST Kembe Sorel a végére járt a kérdésnek!

Igazságos átmenet: környezetbarátabbá tennék a Mátra Erőművet is

HEOL Megalakultak az Igazságos Átmenet Albizottságok.

Nyaktekercs: az egyedüli vonuló harkályféle

VEOL Április 9-én kora reggel hallottam idén az első nyaktekercset szólni jellegzetes hosszan tartó, hangos „ví-ví-ví-ví” hangján, Szentimrefalva határában, egy felhagyott gyurgyalagtelep mellett.