Ezeket a hegycsúcsokat sokan az életük árán mászták meg

A csúcshóditások már sok emberéletet követeltek, mégis, mindig akadnak újabb kalandorok.

További olvasott hírek
Aggódhat Moszkva: ukrán-brit hadiipari szövetséget jelentettek be

VG Hadiipari és infrastrukturális megállapodást kötött a két ország.

Minimális előnyben a Barcelona és az Atlético Madrid

NOOL Az FC Barcelona a Paris Saint-Germain vendégeként, az Atlético Madrid pedig hazai környezetben a Borussia Dortmunddal szemben került minimális előnybe a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharcok szerdai első felvonását követően.

Baranyai családokon is segített a Máltai Szeretetszolgálat

BAMA Csaknem kilencezer eladósodott családnak nyújtott segítséget felhalmozott tartozásaik kezelésében a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. A karitatív szervezet 15 éve működő adósságkezelő programja elsősorban otthonaik megőrzésében segítette a nehéz körülmények közé került embereket, napjainkban pedig 170 Felzárkózó településen segítik a nehéz sorsú családokat. A segítségből Baranyába is jutott.

Saját otthonában kellett meghalnia: agyonlőtte magát egy hároméves kislány

RIPOST A gyermek életét már nem tudták megmenteni.

Rémálom a kötélpályán és a kórházban - íme a nap legfontosabb hírei

KEMMA Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát (videó)

KEMMA Az Európai Parlament (EP) szerdán, brüsszeli plenáris ülésén elfogadta az európai uniós migrációs és menekültügyi paktum reformjáról szóló új rendelet valamennyi jogalkotási fejezetét, amelyek egyebek mellett a menedékjog iránti kérelmek gyorsabb elbírálásáról, a maradásra jogosulatlanok hatékonyabb visszaküldéséról és a migránsok tagállamok közötti elosztását előíró szolidaritásról rendelkeznek.

Minden út az MMA-hoz vezetett?

BAMA Szabó Franciska a harmadik évad, a 2021-es Exatlon Hungary emlékezetes szereplője volt, európa-bajnok sportember, aki egy ideje már Amerikában él. A Power Slap egyik kulcsfigurája, és most a MMA vizeire evez. El is meséli, hogy miért.

Minimális előnyben a Barcelona és az Atlético Madrid

HEOL Az FC Barcelona a Paris Saint-Germain vendégeként, az Atlético Madrid pedig hazai környezetben a Borussia Dortmunddal szemben került minimális előnybe a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharcok szerdai első felvonását követően.

Nem medve kéktúrázott Mátranováknál

HEOL Az ország legészakibb területein előfordulnak medvék, amelyek folyamatosan táplálékot keresnek. Mátranováknál azonban nem medvenyomot fotóztak, a bejegyzést is törölték.

Virágzó város

ZAOL A tavasz kellemesebb arcát mutatja az idén, hiszen "engedte", hogy virágba boruljanak a fák. Viszont a mai nappal érkezett viharos szél alaposan megtépázta a fákat, több helyen leszaggatta a virágokat, megtépkedte a friss hajtásokat és leveleket. Szakony Attila még a nyugalmi állapotot fotózta le Nagykanizsán.

Minimális előnyben a Barcelona és az Atlético Madrid

VAOL Az FC Barcelona a Paris Saint-Germain vendégeként, az Atlético Madrid pedig hazai környezetben a Borussia Dortmunddal szemben került minimális előnybe a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharcok szerdai első felvonását követően.

Generációk békében!

ZAOL Csütörtökön Nován 17 órai kezdettel a Gönczi Ferenc Művelődési Otthonban Generációk békében! címmel tart előadást dr. Lux Judit főiskolai tanár, professor emerita. 

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Taliándörögdön

VEOL A kéményről terjedt át a tűz egy száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezetére Taliándörögdön, a Tavasz utcában.

Városrészismereti séta Ajkán

VEOL A Modern Ajka programsorozat keretében a tósokberéndiek városrészi sétán vettek részt április 6-án a Fehér Ló Fiai lovas csapat kíséretével.

Kempf Zozó olimpiai esélyeiről – videóval

BEOL A gyulai Kempf Zozó a tévé képernyőjé vált celebbé, de már korábban is az egyik legismertebb sportfluenszer volt a kiváló a BMX-es. A 27 éves sportoló most az Origónak mesélt arról, mennyit kell gyakorolni a legmagasabb szinten és persze az olimpiai esélyekről is szót ejtett.

Politikusok és egyéb tisztviselők is megúszhatják az ukrán mozgósítást

VG Egy új törvénytervezet részletezni, kinek nem kell tartania behívótól.

A Kecskeméti NKSE első győzelmét ünnepelhette a felsőházi rájátszásban

BAON Egyre izgalmasabban alakulnak a kézilabda bajnokságok, az NB II-ben a Lajosmizse és a Kecskemét is nyerni tudott a felsőházban, míg a vármegyei bajnokságok közül a nőknél ugyancsak elindult a bajnoki címért zajló küzdelem.

Lélektől lélekig – Mutatjuk a háromnapos színházi fesztivál részletes programját

VEOL Három napon át a szokásosnál erősebben hat Veszprémben a színház gyógyító ereje. Április 19. és 21. között hetedik alkalommal várja az érdeklődőket a Veszprémi Petőfi Színházban a szíveket, a lelkeket feltöltő, az aktuális problémákat a színház- és társművészetekkel feldolgozó, segítő, tükröt tartó Lélektől lélekig Színház Gyógyító Erejének Fesztiválja.

Nemsokára mindenki két pofára eszi, pedig tele van vegyszerrel

TEOL Az első tavaszi, friss gyümölcsnek hatalmas rajongótábora van, azt azonban kevesen tudják, hogy rengeteg növényvédő szerrel kezelik, amire a tányérunkra kerül.

Ingyenes szűrővizsgálatokat végeztek a Karancsságra begördülő buszon (videó)

NOOL Karancsságra érkezett szerda délelőtt a Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet (GOKVI) szűrőbusza. A jármű a GOKVI és a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház együttműködése nyomán gördült a településre azzal a céllal, hogy az érdeklődők számára lehetőséget kínáljon a szív- és érrendszeri kórképek időben, még a tünetek megjelenése előtt történő kiszűrésére.

Bondár Anna sikeres belépője

BEOL Bondár Anna győzelemmel indított a svájci Bellinzonában zajló, 75 ezer dollár összdíjazású salakpályás női ITF-tenisztornán, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.

Két autó karambolozott Eplény és Olaszfalu között

VEOL Egymásba hajtott két autó a 82-es főút 15-ös kilométerénél, Eplény és Olaszfalu között szerda este.

Minimális előnyben a Barcelona és az Atlético Madrid

TEOL Az FC Barcelona a Paris Saint-Germain vendégeként, az Atlético Madrid pedig hazai környezetben a Borussia Dortmunddal szemben került minimális előnybe a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharcok szerdai első felvonását követően.

Durva baki a híradóban: Napfogyatkozás helyett férfi nemi szerv került élő adásba

RIPOST A műsor készítői nem tudták megállítani a botrányos videót.

Minimális előnyben a Barcelona és az Atlético Madrid

SZOLJON Az FC Barcelona a Paris Saint-Germain vendégeként, az Atlético Madrid pedig hazai környezetben a Borussia Dortmunddal szemben került minimális előnybe a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharcok szerdai első felvonását követően.

Már a madárfészkek is műanyagból vannak?

TEOL Nemrég olvastam, hogy kutatások szerint a tengeri madarak fészke manapság főként műanyaggal és egyéb más emberi tevékenységből származó kommunális hulladékkal van tele. Az ember azt hihetné, hogy messze van a tenger, és hogy minket nem érint ez a kérdés. Azonban a minap szomorúan állapítottam meg, hogy a jelenség már nemcsak a tengeri madarakra igaz, hanem a környezetünkben élő szárnyasokra is.

Minimális előnyben a Barcelona és az Atlético Madrid

DUOL Az FC Barcelona a Paris Saint-Germain vendégeként, az Atlético Madrid pedig hazai környezetben a Borussia Dortmunddal szemben került minimális előnybe a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharcok szerdai első felvonását követően.

Csak pár hónapunk van felkészülni: meteor csapódik a Földbe – állítja a jós

RIPOST Ha hihetünk a jövő állítólagos ismerőjének, már a NASA sem tehet semmit.

Sokkoló: az utcán késeltek meg egy férfit Tatabányán - ő a brutális elkövető

BORSONLINE Ketten támadtak rá a nőre.

Egy valódi kísértetet vettek videóra Anglia szellemjárta kocsmájában? - Rémisztő videó

RIPOST Egy meggyilkolt tengerész szelleme jár vissza kísérteni.

Újabb két előadást volt kénytelen lemondani, Bodrogi Gyula

BORSONLINE Az április 15-én a kilencvenedik születésnapját ünneplő Nemzet Színésze kedden és szerdán is színpadon lett volna, de nem vállalta a fellépést. Szerencsére nincs nagy baj, Bodroginak még gyógytornára kell járnia a korábbi vállsérülése miatt, ezért van a kihagyás.

Durva dolgot állít a Next Top Model Hungary modelljéről a TV2 fiatal sztárja

BORSONLINE Vérre menő cicaharc dúl.

Bobek Tamás verseskötetét mutatják be Kecelen

BAON Bobek Tamás lelkész, költő verseskötetét csütörtökön 17 órakor Kecelen mutatják be a városi könyvtárban.

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát (videó)

BAMA Az Európai Parlament (EP) szerdán, brüsszeli plenáris ülésén elfogadta az európai uniós migrációs és menekültügyi paktum reformjáról szóló új rendelet valamennyi jogalkotási fejezetét, amelyek egyebek mellett a menedékjog iránti kérelmek gyorsabb elbírálásáról, a maradásra jogosulatlanok hatékonyabb visszaküldéséról és a migránsok tagállamok közötti elosztását előíró szolidaritásról rendelkeznek.

Virth Balázs tanítványairól szólt a második nap

SONLINE A 126. Szerencsejáték Zrt. országos úszó bajnokság második napján sem maradtunk somogyi sikerek nélkül. A kaposvári Virth Balázs tanítványai közül Kapás Boglárka olimpiai szintet úszott 200 pillangón, Milák Kristóf újabb két aranyérmet szerzett,

Minimális előnyben a Barcelona és az Atlético Madrid

KEMMA Az FC Barcelona a Paris Saint-Germain vendégeként, az Atlético Madrid pedig hazai környezetben a Borussia Dortmunddal szemben került minimális előnybe a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharcok szerdai első felvonását követően.

Skandináv lottó: elvitték a főnyereményt

BEOL A Skandináv lottó telitalálatos szelvénye 477 448 345 forintot ért.

30 kilót fogyott Viktória, aki egy szerelmi csalódás miatt hízott meg

MINDMEGETTE Hörcsik Viktória egy éve kezdett bele az életmódváltásba, a fiatal lánynak ekkor lett elege abból, hogy már 84 kilót mutatott a mérleg, amit óriási túlsúlynak érzett.

Rétvári Bence: a migrációs paktum szembemegy az európaiak akaratával

VG Rétvári szerint a döntés egész Európa jövőjét megváltoztathatja.

A Diósgyőr legyőzésével növelte az előnyét a Ferencváros (videó)

BAMA A toronymagasan éllovas Ferencváros 2–1-re legyőzte a vendég Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésen. A címvédő és 11 kör óta veretlen zöld-fehérek az újabb sikerükkel 11 pontra növelték az előnyüket a második helyezett Pakssal szemben. A találkozót februárban a Ferencváros nemzetközi kupaszereplése miatt halasztották el.

A Diósgyőr legyőzésével növelte az előnyét a Ferencváros (videó)

BAON A toronymagasan éllovas Ferencváros 2–1-re legyőzte a vendég Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésen. A címvédő és 11 kör óta veretlen zöld-fehérek az újabb sikerükkel 11 pontra növelték az előnyüket a második helyezett Pakssal szemben. A találkozót februárban a Ferencváros nemzetközi kupaszereplése miatt halasztották el.

Szalad a falu, fut a környék ismét Alsószentivánon

DUOL Idén már negyedik alkalommal rendezik meg a Szentiván Trail futóversenyt Alsószentivánon szeptember elején. Hamarosan már jelentkezni is lehet a versenyre, a szervezők azt ígérik, hogy a távok megújulnak, de a lelkesedés és a vendégszeretet ugyanaz marad.

Nemsokára mindenki két pofára eszi, pedig tele van vegyszerrel

VEOL Az első tavaszi, friss gyümölcsnek hatalmas rajongótábora van, azt azonban kevesen tudják, hogy rengeteg növényvédő szerrel kezelik, amire a tányérunkra kerül.

Dr. Maruzsa Zoltán: A tanítóképzés az egyik legstabilabb eleme a pedagógusképzésnek – galériával

BAON A XI. Tantárgy-pedagógiai Nemzetközi Tudományos Konferenciát rendezik meg az Eötvös József Főiskolán április 10–11-én. Az programon részt vett Hajdú Miklós alpolgármester, Vedelek Norbert, a Bács-Kiskun vármegyei önkormányzat alelnöke, felsőoktatási intézmények vezetői, oktatói, köznevelési, városi intézmények vezetői, pedagógusok, meghívott vendégek és hallgatók.

Nemsokára mindenki két pofára eszi, pedig tele van vegyszerrel

BEOL Az első tavaszi, friss gyümölcsnek hatalmas rajongótábora van, azt azonban kevesen tudják, hogy rengeteg növényvédő szerrel kezelik, amire a tányérunkra kerül.

Nemsokára mindenki két pofára eszi, pedig tele van vegyszerrel

NOOL Az első tavaszi, friss gyümölcsnek hatalmas rajongótábora van, azt azonban kevesen tudják, hogy rengeteg növényvédő szerrel kezelik, amire a tányérunkra kerül.

A fordulást követően már nem kapott esélyt a Carbonex-Komló

BAMA Kézilabda – A végén a fiataloknak is lehetőséget tudtak adni

Fejér évfordulós emlékei

FEOL Palántákat nevelnek

Mohácson sokkal olcsóbbak a zebrák? Hogy is van ez?

BAMA A Pécstől negyven kilométerre fekvő kisvárosban a vármegyeszékhelyhez képest töredék összegből oldják meg a gyalogosátkelőhelyet biztonságossá tételét.

Rossz hír a magyar vállalkozásoknak: egyre több német cég megy csődbe

VG A növekedés az előző hónaphoz képest 9 százalékos, az előző év márciusához képest 35 százalékos volt.

Újabb Miyawaki erdőt ültetett Egerben az Életfa

HEOL Japán erdőcskéket ültet az egri környezetvédő szövetség. Iskolásokkal üktettek a környezetvédők.

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát (videó)

VEOL Az Európai Parlament (EP) szerdán, brüsszeli plenáris ülésén elfogadta az európai uniós migrációs és menekültügyi paktum reformjáról szóló új rendelet valamennyi jogalkotási fejezetét, amelyek egyebek mellett a menedékjog iránti kérelmek gyorsabb elbírálásáról, a maradásra jogosulatlanok hatékonyabb visszaküldéséról és a migránsok tagállamok közötti elosztását előíró szolidaritásról rendelkeznek.

Háborút indítottak a sztárok a mesterséges intelligencia ellen

VG Minden adott ahhoz, hogy a vajaskenyér-készítésről vagy a budapesti közlekedés nehézségeiről szülessen dal.

Az infláció miatt aggódik az amerikai jegybank

VG A Fed tisztviselői tavaly július óta 5,25 és 5,5 százalék között tartják az irányadó rövid lejáratú kamatlábat.

Újabb megrázó részletek az eltűnt 2 éves kisfiú halálesetéről: a holttestre rátaláló túrázót gyanúsítják az ügyben

RIPOST Meglepő irányba indult el a nyomozás a test megtalálása óta.

Nemsokára mindenki két pofára eszi, pedig tele van vegyszerrel

BAON Az első tavaszi, friss gyümölcsnek hatalmas rajongótábora van, azt azonban kevesen tudják, hogy rengeteg növényvédő szerrel kezelik, amire a tányérunkra kerül.

A Diósgyőr legyőzésével növelte az előnyét a Ferencváros (videó)

BEOL A toronymagasan éllovas Ferencváros 2–1-re legyőzte a vendég Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésen. A címvédő és 11 kör óta veretlen zöld-fehérek az újabb sikerükkel 11 pontra növelték az előnyüket a második helyezett Pakssal szemben. A találkozót februárban a Ferencváros nemzetközi kupaszereplése miatt halasztották el.

Skandináv lottó: elvitték a főnyereményt

VEOL A Skandináv lottó telitalálatos szelvénye 477 448 345 forintot ért.

A Diósgyőr legyőzésével növelte az előnyét a Ferencváros (videó)

VEOL A toronymagasan éllovas Ferencváros 2–1-re legyőzte a vendég Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésen. A címvédő és 11 kör óta veretlen zöld-fehérek az újabb sikerükkel 11 pontra növelték az előnyüket a második helyezett Pakssal szemben. A találkozót februárban a Ferencváros nemzetközi kupaszereplése miatt halasztották el.

Elszállította a roncsautókat a gyöngyösi városrendészet + videó

HEOL Az elszállításnak köszönhetően parkolóhelyek is felszabadultak.

Minimális előnyben a Barcelona és az Atlético Madrid

SONLINE Az FC Barcelona a Paris Saint-Germain vendégeként, az Atlético Madrid pedig hazai környezetben a Borussia Dortmunddal szemben került minimális előnybe a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharcok szerdai első felvonását követően.

Vadgázolás: szinte minden a féktávolságon és a szerencsén múlik

KEMMA Kevés esélye van a járművezetőknek az utakra tévedő vadakkal szemben. Ha féktávolságon belül keresztezik az állatok a kocsik útját, akkor szinte biztos, hogy még a legéberebb sofőrök sem tudják elkerülni a vadgázolást.

Közösen szeretnék fellendíteni Kecskemét és környéke turizmusát – galériával

BAON A kecskeméti városházán szerdán tartották meg a Térségi Turisztikai Fórumot. A szervező Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület a kecskeméti és környékbeli turisztikával foglalkozó szakembereket hívta meg. Több településről polgármester is érkezett a szakmai rendezvényre.

Hidvéghi Balázs: az új uniós migrációs csomag tovább rontja a bevándorlási helyzetet

VG Hidvéghi Balázs szerint ma Európában Magyarországon van az egyetlen olyan rendszer, amely valóban hatékonyan védekezik az illegális migrációs nyomás ellen.

Minimális előnyben a Barcelona és az Atlético Madrid

BEOL Az FC Barcelona a Paris Saint-Germain vendégeként, az Atlético Madrid pedig hazai környezetben a Borussia Dortmunddal szemben került minimális előnybe a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharcok szerdai első felvonását követően.

Skandináv lottó: elvitték a főnyereményt

BAMA A Skandináv lottó telitalálatos szelvénye 477 448 345 forintot ért.

Lékai-Kiss Ramóna feszülős ruhában mutatta meg a tökéletes testét, sose volt még ilyen dögös

RIPOST A TV2 sztárja felfoghatatlanul jól néz ki.

Interkatív térkép mutatja, hogyan terjed a koronavírus Magyarországon

TRAVELO Elkészült a magyar járványtérkép is.

Hét város szennyvizében emelkedik a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja

TRAVELO Senki ne menjen közösségbe, akinek tünetei vannak.

Szombat este óta nem találják a Korfura családjával érkező nagymamát

Sidari városából tűnt el, rengetegen keresik egy fotó alapján a szigeten.

Geomágneses vihar érheti el ma a Földet, ami komoly gondokat is okozhat

TRAVELO A szakemberek felvázolták a legrosszabb forgatókönyvet.

Furcsa szerkezetekkel az oldalán vetett partra a víz egy busát a Balatonnál

TRAVELO Aki hasonló szerkezettel felszerelt busát talál a Balatonnál, hívja a megadott számot, vagy értesítse a halőröket.

Három szerencsésnek volt négyese vármegyénkből

TEOL Hajdan című sorozatunkban ismét visszatekintünk a régmúlt idők érdekességeire, fontos eseményeire Tolna vármegyéből.

Nemsokára mindenki két pofára eszi, pedig tele van vegyszerrel

BAMA Az első tavaszi, friss gyümölcsnek hatalmas rajongótábora van, azt azonban kevesen tudják, hogy rengeteg növényvédő szerrel kezelik, amire a tányérunkra kerül.

Önerőből éleszti újra régi játszóterét Kőröstetétlen

SZOLJON A település játszótere régen az Árpád ligetben volt, hamarosan ismét lesz ott játszótér.

Meghalt Dancs István, a megyei nyugdíjas szövetség tiszteletbeli elnöke

VAOL Szombathelyen született 1943-ban, és itt végezte el tanulmányait. Közgazdasági technikumban képesített tervező, könyvelő és statisztikus végzettséget szerzett.

Hiába ég a zöld lámpa, kilátástalan helyzetbe sodródnak az európai atomerőművek

VG A megújulók brutális áramtermelése miatt korlátozni kellett a nukleáris létesítmények teljesítményét.

Kilencvenéves helybélit köszöntött a polgármester

TEOL Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte Benkő Mártont Fazekas Attila.

Minimális előnyben a Barcelona és az Atlético Madrid

FEOL Az FC Barcelona a Paris Saint-Germain vendégeként, az Atlético Madrid pedig hazai környezetben a Borussia Dortmunddal szemben került minimális előnybe a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharcok szerdai első felvonását követően.

Skandináv lottó: elvitték a főnyereményt

NOOL A Skandináv lottó telitalálatos szelvénye 477 448 345 forintot ért.

Brutál popsit villantott a TV2 sztárja

RIPOST Ha egyetlen forró fotót nézel meg ma, ez legyen az!

A Diósgyőr legyőzésével növelte az előnyét a Ferencváros (videó)

SZOLJON A toronymagasan éllovas Ferencváros 2–1-re legyőzte a vendég Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésen. A címvédő és 11 kör óta veretlen zöld-fehérek az újabb sikerükkel 11 pontra növelték az előnyüket a második helyezett Pakssal szemben. A találkozót februárban a Ferencváros nemzetközi kupaszereplése miatt halasztották el.

Megvan a csabai pályaelőny

BEOL A Békéscsabai KK együttese izgalmas mérkőzésen szerzett előnyt hazai pályán a Százhalombattával szemben, az NB I. B-s férfi kosárlabda-bajnokság Zöld csoportja alsóházi rájátszásában. A 9–14. helyéért zajló párharc valamelyik fél második győzelméig tart. Folytatás pénteken a Pest vármegyei iparvárosban.

A Diósgyőr legyőzésével növelte az előnyét a Ferencváros (videó)

KEMMA A toronymagasan éllovas Ferencváros 2–1-re legyőzte a vendég Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésen. A címvédő és 11 kör óta veretlen zöld-fehérek az újabb sikerükkel 11 pontra növelték az előnyüket a második helyezett Pakssal szemben. A találkozót februárban a Ferencváros nemzetközi kupaszereplése miatt halasztották el.

Skandináv lottó: elvitték a főnyereményt

HEOL A Skandináv lottó telitalálatos szelvénye 477 448 345 forintot ért.

Nemsokára mindenki két pofára eszi, pedig tele van vegyszerrel

KEMMA Az első tavaszi, friss gyümölcsnek hatalmas rajongótábora van, azt azonban kevesen tudják, hogy rengeteg növényvédő szerrel kezelik, amire a tányérunkra kerül.

Minimális előnyben a Barcelona és az Atlético Madrid

BAON Az FC Barcelona a Paris Saint-Germain vendégeként, az Atlético Madrid pedig hazai környezetben a Borussia Dortmunddal szemben került minimális előnybe a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharcok szerdai első felvonását követően.

Minimális előnyben a Barcelona és az Atlético Madrid

BAMA Az FC Barcelona a Paris Saint-Germain vendégeként, az Atlético Madrid pedig hazai környezetben a Borussia Dortmunddal szemben került minimális előnybe a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharcok szerdai első felvonását követően.

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát (videó)

BEOL Az Európai Parlament (EP) szerdán, brüsszeli plenáris ülésén elfogadta az európai uniós migrációs és menekültügyi paktum reformjáról szóló új rendelet valamennyi jogalkotási fejezetét, amelyek egyebek mellett a menedékjog iránti kérelmek gyorsabb elbírálásáról, a maradásra jogosulatlanok hatékonyabb visszaküldéséról és a migránsok tagállamok közötti elosztását előíró szolidaritásról rendelkeznek.

Sokszínű képviselőjelölteket állítanak a baloldali pártok Veszprémben

VEOL Veszprémben is változásra van szükség, a változásoknak az önkormányzatokból kell elindulniuk – mondta Hartmann Ferenc polgármesterjelölt a baloldali Híd a Városért Egyesület közös képviselőjelöltjeinek bemutatásakor szerdán a veszprémi Óváros téren. Mint arról beszámoltunk, Hartmann Ferenc indulását a Híd a Városért Egyesület, a Demokratikus Koalíció, a Magyar Szocialista Párt, a Momentum és a Párbeszéd–Zöldek is támogatják.

Liget Ifjúsági Tér: belakták a helyet a fiatalok

BEOL Sikertörténet az, ami Békéscsabán az ifjúság területén zajlik. A lehetőségekből kihozzák a lehető legtöbbet, közösen ötletelnek és közösen valósítanak meg programokat – hangsúlyozták azon a sajtótájékoztatón, amelyet szerdán az ifjúsági kerekasztal előtt tartottak a Liget Ifjúsági Térben.

Nemsokára mindenki két pofára eszi, pedig tele van vegyszerrel

SONLINE Az első tavaszi, friss gyümölcsnek hatalmas rajongótábora van, azt azonban kevesen tudják, hogy rengeteg növényvédő szerrel kezelik, amire a tányérunkra kerül.

A Diósgyőr legyőzésével növelte az előnyét a Ferencváros (videó)

SONLINE A toronymagasan éllovas Ferencváros 2–1-re legyőzte a vendég Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésen. A címvédő és 11 kör óta veretlen zöld-fehérek az újabb sikerükkel 11 pontra növelték az előnyüket a második helyezett Pakssal szemben. A találkozót februárban a Ferencváros nemzetközi kupaszereplése miatt halasztották el.

El kellett távolítani a dögös influenszer fenekét, álomtest helyett szenvedést kapott a plasztikai sebésztől

RIPOST Horrorba ment át a tartalomgyártó szépészeti beavatkozása.

Minimális előnyben a Barcelona és az Atlético Madrid

ZAOL Az FC Barcelona a Paris Saint-Germain vendégeként, az Atlético Madrid pedig hazai környezetben a Borussia Dortmunddal szemben került minimális előnybe a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharcok szerdai első felvonását követően.

Uniós biztos: nyitva kell tartani a Magyarországgal szembeni eljárást

VG Az uniós biztos szerint a bizottság kész folytatni a magyar hatóságokkal a párbeszédet mindezen kérdésekről

Ezüstérmes az újszászi legénység

SZOLJON A németországi Hagenben rendezték meg a 17. German Open elnevezésű nemzetközi lábtoll-labdatornát. A 29 együttest felvonultató mezőnyben az ezüstérmet könyvelhette el az újszászi és nagykanizsai játékosokból álló vegyescsapat.

Felbecsülhetetlen és helyreállíthatatlan károkat szenvedtek az ukrán erdők

VG Az orosz-ukrán háború kitörése óta több mint 60 ezer hektárnyi erdő pusztult el.

Két éve tűnt el a tanyavilágról a 19 éves fiú - most megtalálták a testét

BORSONLINE Sajnos csak a holttestét találták meg.

Megfojtotta élettársa az ismert focistanőt, mialatt a fiuk a másik szobában játszott

BORSONLINE Két kisgyerek maradt árván.

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát (videó)

NOOL Az Európai Parlament (EP) szerdán, brüsszeli plenáris ülésén elfogadta az európai uniós migrációs és menekültügyi paktum reformjáról szóló új rendelet valamennyi jogalkotási fejezetét, amelyek egyebek mellett a menedékjog iránti kérelmek gyorsabb elbírálásáról, a maradásra jogosulatlanok hatékonyabb visszaküldéséról és a migránsok tagállamok közötti elosztását előíró szolidaritásról rendelkeznek.

Minimális előnyben a Barcelona és az Atlético Madrid

VEOL Az FC Barcelona a Paris Saint-Germain vendégeként, az Atlético Madrid pedig hazai környezetben a Borussia Dortmunddal szemben került minimális előnybe a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharcok szerdai első felvonását követően.

Nemsokára mindenki két pofára eszi, pedig tele van vegyszerrel

SZOLJON Az első tavaszi, friss gyümölcsnek hatalmas rajongótábora van, azt azonban kevesen tudják, hogy rengeteg növényvédő szerrel kezelik, amire a tányérunkra kerül.

A Diósgyőr legyőzésével növelte az előnyét a Ferencváros (videó)

TEOL A toronymagasan éllovas Ferencváros 2–1-re legyőzte a vendég Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésen. A címvédő és 11 kör óta veretlen zöld-fehérek az újabb sikerükkel 11 pontra növelték az előnyüket a második helyezett Pakssal szemben. A találkozót februárban a Ferencváros nemzetközi kupaszereplése miatt halasztották el.

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát (videó)

BAON Az Európai Parlament (EP) szerdán, brüsszeli plenáris ülésén elfogadta az európai uniós migrációs és menekültügyi paktum reformjáról szóló új rendelet valamennyi jogalkotási fejezetét, amelyek egyebek mellett a menedékjog iránti kérelmek gyorsabb elbírálásáról, a maradásra jogosulatlanok hatékonyabb visszaküldéséról és a migránsok tagállamok közötti elosztását előíró szolidaritásról rendelkeznek.