F1: így telt Ricciardo múlt vasárnapja a Red Bull motorhome-jában – videó

Daniel Ricciardo, a Red Bull versenyzője érdekes videót tett közzé Instagram-oldalán. Az ausztrál pilóta csapata motorhome-jában lévő saját kis szobájában helyezett el egy kamerát, pedig a versenyzők ebbe a helyiségbe nem gyakran engednek bepillantást. A kamera Ricciardo egész napját rögzítette, így a felvételen többek között látható a futamra való felkészülés, a mérnökökkel való egyeztetés és a gyönyörű előzésének köszönhetően elért harmadik helyének – amolyan „ricciardós” – ünneplése is.

További olvasott hírek
Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Ellaposodott a Lamborghini-logó

AUTOMOTOR A trendnek megfelelően a digitális grafikán való könnyű megjelenítés érdekében a Lamborghini márkajelzése leegyszerűsödött.

F1: megszületett a döntés Verstappen manőveréről

NEMZETISPORT Szabályosnak nyilvánították a sportfelügyelők Max Verstappen előzését Charles Leclerc ellen, vagyis a holland versenyző megtarthatja az Osztrák Nagydíjon aratott győzelmét.

F1: döntés született Verstappen ügyében – hivatalos

NEMZETISPORT A két vb-aspiránsnak, Lewis Hamiltonnak és Max Verstappennek is jelenése volt a sportfelügyelőknél a Sao Pauló-i Nagydíj időmérőjét követően előbbi hátsó szárnya nem felelt meg a technikai szabályoknak, míg utóbbi a sportszabályzat ellen vétett, amikor pont a vizsgálaton később fennakadó elemet fogta meg kézzel parc fermé alatt. Hosszas várakozás után először a holland ügyében született ítélet, a pilóta pénzbírságot kapott a tapogatásért.

F1: Olasz Nagydíj, a futam – élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A 71. Olasz Nagydíjat rendezik Monzában, amelyen a világbajnoki pontversenyt majdnem két futamgyőzelemnyi előnnyel vezető Lewis Hamilton rajtol az élről, mellőle pedig mercedeses csapattársa Valtteri Bottas indulhat, míg a második sorból Carlos Sainz (McLaren) és Sergio Pérez (Racing Point) indulhat. Hazai futamán a két Ferrari, Charles Leclerc és Sebastian Vettel a 13. és a 17. helyről várja a rajtot. Kövesse a futam eseményeit folyamatosan frissülő, szöveges közvetítésünk segítségével, szóljon hozzá, mondja el a véleményét!

F1: Osztrák Nagydíj, a verseny – élőben az NSO-n

NEMZETISPORT Már a verseny előtt is emlékezetesen alakult a spielbergi hétvége. Egy kaotikus második szabadedzés után, a szombati időmérőn Charles Leclerc szerezte meg a pole pozíciót, csapattársa, Sebastian Vettel azonban csak a kilencedik helyről kezdheti meg a futamot. Bár Lewis Hamilton a második helyen végzett a kvalifikáción, Kimi Räikkönen feltartásáért utólag rajtbüntetést kapott. A második rajtpozíciót így Max Verstappen örökölte meg a Red Bull hazai pályáján. Reméljük, mindezt még lehet fokozni, hiszen a verseny még hátravan Ausztriában. Tartsanak velünk és az élő szöveges közvetítésünkkel!

Videó: Räikkönen elütötte a szerelőt, azonnal kiesett

NEMZETISPORT Kimi Räikkönen a Bahreini Nagydíj 34. körében állt ki kereket cserélni. A finn pilóta azonban túl korán indult el, a bal hátsó keréknél tevékenykedő egyik szerelőt elütötte. A Ferrari versenyzője ezután néhány méter múlva megállt, majd feladta a versenyt. A szerelő állapotáról egyelőre nincs információ.

A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.