F1: Russell volt a leggyorsabb a 2. edzésen is, Leclerc idő nélkül zárt

A Williamsből a Mercedesbe átülő George Russellnél a Szahíri Nagydíj második szabadedzésén sem volt gyorsabb versenyző. A brit pilóta mögött Max Verstappen (Red Bull) és Sergio Pérez (Racing Point) zárta a tréninget, Valtteri Bottas csak a 11. helyen végzett. Nehéz edzésen van túl a Ferrari: Sebastian Vettel többször megforgott, míg Charles Leclerc technikai probléma miatt idő nélkül zárta a második edzést.

További olvasott hírek
Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

MINDMEGETTE Ha nem várt vendégek toppannak be húsvétkor, ez a sütemény megment minket. Akár az utolsó pillanatban is nekiállhatunk, hiszen alig több mint félóra alatt elkészül.

Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.

F1: megszületett a döntés Verstappen manőveréről

NEMZETISPORT Szabályosnak nyilvánították a sportfelügyelők Max Verstappen előzését Charles Leclerc ellen, vagyis a holland versenyző megtarthatja az Osztrák Nagydíjon aratott győzelmét.

F1: döntés született Verstappen ügyében – hivatalos

NEMZETISPORT A két vb-aspiránsnak, Lewis Hamiltonnak és Max Verstappennek is jelenése volt a sportfelügyelőknél a Sao Pauló-i Nagydíj időmérőjét követően előbbi hátsó szárnya nem felelt meg a technikai szabályoknak, míg utóbbi a sportszabályzat ellen vétett, amikor pont a vizsgálaton később fennakadó elemet fogta meg kézzel parc fermé alatt. Hosszas várakozás után először a holland ügyében született ítélet, a pilóta pénzbírságot kapott a tapogatásért.

F1: Olasz Nagydíj, a futam – élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A 71. Olasz Nagydíjat rendezik Monzában, amelyen a világbajnoki pontversenyt majdnem két futamgyőzelemnyi előnnyel vezető Lewis Hamilton rajtol az élről, mellőle pedig mercedeses csapattársa Valtteri Bottas indulhat, míg a második sorból Carlos Sainz (McLaren) és Sergio Pérez (Racing Point) indulhat. Hazai futamán a két Ferrari, Charles Leclerc és Sebastian Vettel a 13. és a 17. helyről várja a rajtot. Kövesse a futam eseményeit folyamatosan frissülő, szöveges közvetítésünk segítségével, szóljon hozzá, mondja el a véleményét!

F1: Osztrák Nagydíj, a verseny – élőben az NSO-n

NEMZETISPORT Már a verseny előtt is emlékezetesen alakult a spielbergi hétvége. Egy kaotikus második szabadedzés után, a szombati időmérőn Charles Leclerc szerezte meg a pole pozíciót, csapattársa, Sebastian Vettel azonban csak a kilencedik helyről kezdheti meg a futamot. Bár Lewis Hamilton a második helyen végzett a kvalifikáción, Kimi Räikkönen feltartásáért utólag rajtbüntetést kapott. A második rajtpozíciót így Max Verstappen örökölte meg a Red Bull hazai pályáján. Reméljük, mindezt még lehet fokozni, hiszen a verseny még hátravan Ausztriában. Tartsanak velünk és az élő szöveges közvetítésünkkel!

Videó: Räikkönen elütötte a szerelőt, azonnal kiesett

NEMZETISPORT Kimi Räikkönen a Bahreini Nagydíj 34. körében állt ki kereket cserélni. A finn pilóta azonban túl korán indult el, a bal hátsó keréknél tevékenykedő egyik szerelőt elütötte. A Ferrari versenyzője ezután néhány méter múlva megállt, majd feladta a versenyt. A szerelő állapotáról egyelőre nincs információ.