Felháborodtak a fővárosiak Karácsony ötletén, már most is élhetetlennek tartják Budapestet

Újabb támadásra készül Karácsony Gergely az autósok ellen. Azt tervezi, hogy lezárja a pesti alsó rakpart jelentős részét. Azt a szakaszt, amely a főváros észak-déli közlekedési folyosójaként működik. Ezzel persze óriási dugókat idéz elő, a vezetése alatt már amúgy is káoszba fulladt Budapesten, ahol ezután minden bizonnyal lehetetlen lesz majd közlekedni. Az embereket persze ismét nagyon felbosszantotta Karácsony újabb vállalhatatlan terve, sokan alig tudták magukat visszafogni. A főpolgármester sértettsége már korábban is ismert volt: azért utálja az autósokat, mert neki – több százezer honfitársával ellentétben – nem sikerült jogosítványt szereznie.

További olvasott hírek
A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.

Ellaposodott a Lamborghini-logó

AUTOMOTOR A trendnek megfelelően a digitális grafikán való könnyű megjelenítés érdekében a Lamborghini márkajelzése leegyszerűsödött.

Durva számok jönnek: megtaláltuk Nógrád jelenlegi legdrágább használt autóját

NOOL Aki rendszeresen böngészi a megyei használtautó piaci kínálatot, most egy nem mindennapi vétellel találhatja szemben magát.

Néptánc, jelmezesek és fánk: karneváli hangulat uralkodott Balassagyarmaton

NOOL Idén is megrendezte a nagy sikerű farsangját a Vadóka Néptánc és Szabadidős Közhasznú Egyesület együttműködve a Lamenda Alapítvánnyal és a Mikszáth Kálmán Művelődési Központtal Balassagyarmaton. Néptánc, jelmezesek és a fánk sem maradhatott el a hétvégi programról.

Sváb disznótor finomságait kóstolhatták a vendégek a szendehelyi böllérek jóvoltából (videó)

NOOL Hagyományos sváb disznótorra hívták a vendégeket szombaton Szendehelyen. A polgármesteri hivatal épületének udvara megtelt a versengő böllércsapatokkal, míg a levegőt teljen áttelítette a húsfeldolgozás hamisítatlan illatfelhője.

Új hónap, új frizura: éveket fiatalodott Gáspár Bea

NOOL A Gáspár-családban mindig történik valami. Óriási esküvő, polgárpukkasztó szülinap, botrányos focimeccs… A nógrádmegyeri család folyamatosan a bulvár kereszttüzében van.

Elektromos vezetékre dőltek a fenyőfák Salgótarjánban

NOOL Elektromos vezetékre dőlt két nagyméretű fenyőfa szombat délelőtt a megyeszékhelyen, az Aknász úton – közölte portálunkkal Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelem Igazgatóság szóvivője.

Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.